Informer
- Post n°651
Re: Informer
Nakon osvajanja bronze na SP i ulaska u Evrozonu, Hrvati jos uvek ljubomorni na Srbe, because... reasons.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°652
because imamo jace petarde
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°653
kakva jadnost isuse
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°654
Dobro je da je u toku odleđivanje odnosa, ko zna šta bi bilo da nije
- Post n°655
rvati debili što ga uopšte primećuju da ga ture na wtmil 1 kvartal iskopnio bi i krepo ko jektičava strina
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°656
Bleeding Blitva wrote:Zabačeno selo Habsburške monarhije
dalmoši u ekstazi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°657
Oni zabačeno selo Habsburške monarhije, a Beograd prestonica Open Balkana. Opalac.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°658
Svaki habzburgovac moze da im udje a da ni ne pokaze pasos. Za to vreme Srbin vatrometom puc
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°659
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°660
Ovdje u dosta gradova nije bilo novogodišnjeg vatrometa zbog pet-friendly inicijativa (tzv woke mrzitelji svega zabavnog). Ali bilo je petardi tako da kurčina, nemoš bandu pirotehničku maknut, već su i tužbe najavili zbog izostanka vatrometa.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°661
ficfiric wrote:Za to vreme Srbin vatrometom puc
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°662
Zavalite se lipo u fotelju i gledajte Srbe u najgorem tj bolje reci najjadnijem izdanju u svojoj istoriji povijesti. Ne desava se bas svakih sto godina, idealna zabava za blagdane.
- Post n°663
Izveštaj u Informeru sa lica mesta kako je preko noći pica u Zagrebu duplo poskupela jer prelazak na evro in 3, 2, 1….
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°665
Prva vest na sajtu
SAD GA VIDIŠ, SAD GA NE VIDIŠ! Milica Zavetnica, Boško Obradović, Miloš Jovanović i druge "velike patriote" POKAZALI SVOJE PRAVO LICE!
Što se više busaju u grudi uzvikujući reči patriotizma, toliko više lideri Zavetnika, Dveri i Novog Dss-a pokazuju svoje pravo lice, a u stopu ih prate i ostale “velike patriote”
Ovaj trio, plus “verni pratioci u patriotizmu”, dok se javno busaju kako bi oni na sve živo rekli veliko “ne”,slučajno su otkrili jednu veliku istinu, isto kao što su onomad otkrili da vole strane ambasade, pogotovi američku.
Milica Zavetnica, Boškić i Miloš desničar, pokazali su nam da vole “lijepu njihovu” Hrvatsku i sve što je hrvatsko, ali ne bi baš da to Srbi saznaju!
Dok su pred licem javnosti propagirali svoju “ljubav” prema domovini, na fotografiji koju je objavila Milica Đurđević vidi se “ozbiljno patriotsko društvance”, a na stolu flaša. I ništa to ne bi bilo čudno da se ne radi o flaši koja nije bilo kakva, već ona koja ih je razotkrila: flaša “Jane” iz “lijepe njihove” Hrvatske!
Ne lezi vraže, Boško je uvideo kakvu grešku su napravili i da su se “ofirali”, te je odmah postupio u fazonu: Sklanjajte flašu! Ne sme srbadija da vidi koliki smo lažovi, jer će nam onda i politiku provaliti!
Brže bolje je objavio i on fotografiju, ali “čistu”, bez ambalaže koja čuva, očigledno, omiljeni napitak “velikih patriota”.
Ipak, kasno! Narod je prozreo njihovu nameru, o politici da ne pričamo, to se videlo i na izborima, a sada ostaje im samo gorak ukus “Jane” i žal zbog pogrešnih koraka.
ŠEŠELJ RAZMONTIRAO LAŽNE PATRIJOTE: Možda imaju besplatnog sponzora iz Hrvatske koji ih snabdeva!
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prokomentarisao je za Informer fotografije koju su objavili lider Zavetnika Milica Đurđević i lider Dveri Boško Obradović, a na kojima zajedno sa liderom Novog DSS-a Milošem Jovanovićem i drugim “velikim patriotama” navodno raspravljaju o Kosovu i Metohiji dok im kao osveženje na stolu stoji hrvatska “Jana”
- Možda imaju nekog hrvatskog sponzora koji ih besplatno snabdeva tim proizvodima - reko je Šešelj i dodao:
- Nikada nisam verovao u njihov patriotizam, više mislim da su politički konkulanti. Oni su dokazali da nisu patriote odmah dan posle izbora, kada su otišli na sastanak sa Đilasom. Umesto da budemo jedinstveni oko važnih pitanja kao što je Kosovo i Metohija, oni to koriste kao politikanski vašar.
Istakao je da njih ne interesuje sudbina Kosova i Metohije, već kako da Vučiću slome vlast.
Podsetimo, Milica Zavetnica, Boškić i Miloš desničar, pokazali su nam da vole “lijepu njihovu” Hrvatsku i sve što je hrvatsko, ali ne bi baš da to Srbi saznaju!
Dok su pred licem javnosti propagirali svoju “ljubav” prema domovini, na fotografiji koju je objavila Milica Đurđević vidi se “ozbiljno patriotsko društvance”, a na stolu flaša. I ništa to ne bi bilo čudno da se ne radi o flaši koja nije bilo kakva, već ona koja ih je razotkrila: flaša “Jane” iz “lijepe njihove” Hrvatske!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°666
Ето, кад не провериш кафеџију који ти пуни сто, безбедносно до трећег колена, и онда ти он подметне такво кукавичје јаје на сто, само да ти поквари фотку. Тск, тск...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°667
Ovi su otisli u qrac skroz!
— Brod Ludaka (@sergioni007) January 26, 2023
Pet minuta prilog o flasici vode!?!?
Nema nam spasa! pic.twitter.com/3gFQx3NmSe
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°672
Ovo je jebeno neverovatno. Oni vec danima muzu cinjenicu da su ovi pili generic vodu iz bilo koje radnje.
Mislim, zabole me za ove budale, naravno, fora je u tome sta se smatra argumentom.
Pre neki dan, kad su Bosko i Lutovac bili u emisiji sa Orlicem, i svi, ali bukvalno svi Orlicevi argumenti su se svodili na to ko se s kim slikao. Vadi neke fotografije, pokazuje, i onda o tome melji, melji, melji...
Ovo je sad jos nizi nibo. Ne ko se slikao s kim, nego s cim. Informer na naslovoj strani PIJU USTASKJ VODU.
Ustaska voda.
Mislim, zabole me za ove budale, naravno, fora je u tome sta se smatra argumentom.
Pre neki dan, kad su Bosko i Lutovac bili u emisiji sa Orlicem, i svi, ali bukvalno svi Orlicevi argumenti su se svodili na to ko se s kim slikao. Vadi neke fotografije, pokazuje, i onda o tome melji, melji, melji...
Ovo je sad jos nizi nibo. Ne ko se slikao s kim, nego s cim. Informer na naslovoj strani PIJU USTASKJ VODU.
Ustaska voda.
_____
- Post n°673
Situaciju jos smesnijom cini cinjenica da velika vecina sa te slike Vucicu dojavljuje o aktivnostima ostalih. Mozda bih Samardzica i D. Caslava izuzeo, ali ovih cetvoro...
- Post n°674
Takva im ciljna grupa, masa ludaka i imbecila.Erős Pista wrote:Ovo je jebeno neverovatno. Oni vec danima muzu cinjenicu da su ovi pili generic vodu iz bilo koje radnje.
Ustaska voda.
Evo jedan primer, juce na lokalnoj fb grupi krene da histerise zena(po fb profilu simpatizerka/clanica Zavetnika)
Skoro svi komentari su redom o makedonskoj manjini u tom mestu, o tome kako su izmisljena nacija koju je napravio tito idt.
I onda vrhunac ludila
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°675
Ne znaju šta znači "obnašati"
Takođe "promjetnice" i "dulja suradnja"
Nije "zastupnicima" nego "zastupateljima"
Veze nemaju
Takođe "promjetnice" i "dulja suradnja"