Ničić i dvadesetak građana Zaječara krenulo ka Beogradu da brane institucije od „fašista“
https://www.danas.rs/politika/nicic-i-dvadesetak-gradjana-zajecara-krenulo-ka-beogradu-da-brane-institucije-od-fasista/
Zbog videa u kome tri devojke kažu da će večeras ispred RTS-a sačekati predsednika Vučića i postaviti tri pitanja koja novinari pomenute televizije ne smeju i tom prilikom pozvali građane da im se pridruže, pojedini mediji preneli su vest da se sprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Boško Ničić i dvadesetak građana Zaječara krenulo je ka Beogradu da kako je on kazao brane institucije od fašističkih hordi, prenosi Glas Zaječara.
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić krenuo je put Beograda sa još dvadesetak saradnika da brane institucije od Fašističkih hordi.
„Pošto su se sami “čačkali” i fašističkim provokacijama “prizvali” evo da znaju … na putu smo za Beograd !!!
Nema nas mnogo (iz Zaječara), tek 20-ak privatnih automobila, o svom trošku, da branimo institucije države Srbije, koje je narod birao, od fašističkih hordi !
HTELI STE … ĆERAĆEMO SE !!!“– napisao je Ničić na svom profilu.
Vučićeva Srbija
- Post n°926
Re: Vučićeva Srbija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°927
Bosko- ceraj se! Ceraj se u 3 lepe..
_____
Belaj Boy
- Guest
- Post n°929
ja mogu da stignem za 4 sata, na granici verovatno nema gužve
mada ako još uvek važi da se beograd brani u krajini, onda ne moram, bliže mi je knin
mada ako još uvek važi da se beograd brani u krajini, onda ne moram, bliže mi je knin
- Post n°931
Boze kakve farse...cela drzava rijaliti
- Post n°932
Opet je pominjao ono lezanje na itisonu, kad je nesto terao inat oko Kosova. Jel iko ikad uspeo da desifruje tu pricu o spavaju na podu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°933
sad je kukao kako više ne može da leži, jer su itison zamenili nečim hladnijim
(ja ga baš dugo nisam slušala do večeras, bar godinu dana, ako ne i duže, nemoguć je
to više nisu ni laži, to su bulažnjenja, u nekom trenutku je čitao sms poruke podrške,
pa je rekao oliveri 'nemojte se plašiti, olivera, tu sam ja'. potpuno nepovezano ludilo.)
(ja ga baš dugo nisam slušala do večeras, bar godinu dana, ako ne i duže, nemoguć je
to više nisu ni laži, to su bulažnjenja, u nekom trenutku je čitao sms poruke podrške,
pa je rekao oliveri 'nemojte se plašiti, olivera, tu sam ja'. potpuno nepovezano ludilo.)
- Post n°934
dobro, optimista, kakva sam po prirosi, naslutila sam da pravi i izlaznu strategiju sa onim
'moj mozak je slabiji nego što je bio, pa ne mogu da se prisetim uvek svega'.
'moj mozak je slabiji nego što je bio, pa ne mogu da se prisetim uvek svega'.
- Post n°935
koja izlazna strategija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°936
plachkica wrote:sad je kukao kako više ne može da leži, jer su itison zamenili nečim hladnijim
Linoleumom.
I da, slazem se, potpuno mu se raspada diskurs. Nekad je to laganje imalo bar neku strukturu. Sad nema nista
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°937
moja skromna teorija je da on po prvi put vidi u stranci jake ljude koji imaju gori karakter od njega, politicki su premazani i ne bi se libili da mu vide ledja. mislim na likove kao sto su orlic, jovanov i slicno.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°938
ja sada citam transkript na b92 deluje kao usual stuff. mada kapiram da to tanjug sredjuje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°939
Kad im se deo skandiranja "ACO SRBINE" pomesa sa "NAPUSI SE KURCINE"
BATINASI SA SPLAVOVA I NAVIJACI ISPRED RTS-A!
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) November 5, 2019
Sinoc (5.11.2019.) Ispred rts-a bili su batinasi sa splavova i navijaci!
Gradjanima su zabranjivali kretanje i odbijali su da se legitimisu! pic.twitter.com/aRdBcdzXPs
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°940
Ne vidi se na snimku, al pred ovo skakanje se pevalo "Ko ne skace, taj je Djilas"
_____
Belaj Boy
- Post n°941
Kondo wrote:koja izlazna strategija
излизана
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°942
Hrabra žena ne može da veruje da ne može da slobodno da se kreće...
— Milan_CHE (@MilanCHE111) November 5, 2019
Ona nema veze sa okupljenim građanima... pic.twitter.com/tghJlR99yU
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°943
hrabra zena
ha ha ha
ha ha ha
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°944
Ne da je važno, ali - Upitnik se snima, već duže vreme, što BO valjda zna. Nego, jel su stigli ovi Zaječarci?
- Post n°945
Cuj stigli, kafu popili!
edit:cafu(tm)
edit:cafu(tm)
_____
Belaj Boy
- Post n°946
Можда је мислио на фацу, ал' окренуо по земунски, ради каомуфлаже?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°947
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/hocete-posao-da-ublazimo-bol-za-smrt-sina-procureo-snimak-sramne-ponude-direktora-iz/nh293bf
Objavljujemo potresne delove razgovora porodice sa direktorom Milovanovićem koji u dvočasovnom audio-snimku često povisuje ton i lupa rukom o sto.
...
- Jedan od poslovođa koji, kako ste rekli njima, spasava živote, na spisku građana Srbije se vodi kao nepismen.
Direktor: Kako se vodi?
Otac: Kao nepismen.
Direktor: Nesposoban.
Otac: Ne, direktore, nepismen, i to može da se proveri, direktore.
...
Otac u prvom delu razgovora navodi da njegov sin i ostali radnici nisu imali zaštitna odela, da je u pogonu bilo više baruta nego što sme i što je propisano.
Otac: Bilo je preko 1.500.
Direktor: Ja znam da je bilo više... ali pretera ga...
...
- Koristi li se, direktore, poliuronska kesa? Reci, Šuljagiću, koristi li se, je l‘ bila vreća u buretu, sine moj? Reci, ja sam svoje dete sahranio... Te se vreće, direktore, nose kući, a u buretu ih nije bilo...
- Sad se koristi - odgovara muški glas.
...
Direktor: Jer ti sada hoćeš celu fabriku da zatvorimo?! (viče)
Otac: Ovde nije reč o fabrici, već o krivcima. Koga ste smenili?
...
Direktor: Nemam boljeg poslovođu od tog.
Otac: Gde je bio taj vaš najbolji poslovođa kada je izgoreo moj sin... Pio kafu! Hoćemo dalje? Je l‘ treba taj poslovođa da se šali sa ženama u kafiću, a ni predradnika tamo nije bilo kada je izbila tragedija?
Direktor: Tebi sin poginuo, a ti pričaš o ženama! Milovane, pričaš o ženama!
Otac: E, moj, direktore...
- Post n°948
Šešelj je Jutkin pravni savetnik.
http://rs.n1info.com/Vesti/a541471/Seselj-na-sudjenju-Jutki.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a541471/Seselj-na-sudjenju-Jutki.html
- Post n°949
ficfiric wrote:Hrabra žena ne može da veruje da ne može da slobodno da se kreće...
— Milan_CHE (@MilanCHE111) November 5, 2019
Ona nema veze sa okupljenim građanima... pic.twitter.com/tghJlR99yU
vučić jugend... jbm mater EU još jednom zbog svjesne podrške ovome
- Post n°950
ovako su se sprdali i sa roditeljima ubijenih gardista.