ostace onih par stotina ljudi na par stotina km prostora da se bore dokle mogu, i to ce biti to. nadam se da ce bar pustiti krv nekom od tih zlotvora koji ih tamo ubijaju.
Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°401
Re: Vučićeva Srbija
vucic ce im u maniru mafijaske radikalske bagre reci to se mora izgraditi, ponudice im mozda neki ustupak koji je 0.5-1% stvarnih zahteva i potreba tamosnjeg stanovnistva i reci im uzmi ili ostavi, to je nacin pregovaranja u sns.
ostace onih par stotina ljudi na par stotina km prostora da se bore dokle mogu, i to ce biti to. nadam se da ce bar pustiti krv nekom od tih zlotvora koji ih tamo ubijaju.
- Guest
- Post n°402
Ćuta se u subotu na skupu dosta kočoperio u vezi sa sastankom, fazon ništa ne očekuje, tražiće da sastanak bude javno prenošen (tako nešto), generalno se postavio prilično nepomirljivo. ne znam da li negde može da se čuje govor. šta će biti na samom sastanku je naravno otvorena stvar.
mene je osokolilo to što sam sreo poznanika koji je rodom sa Stare Planine, ima tamo dedovinu, ide redovno. kaže zajebana je ova ekipa što brani reke ne libe se da dohvate štanglu, da se pošibaju pošteno... mislim, to jer je ljudima dogorelo do noktiju, došli im na kućnu prag, ali nekako me raduje da ipak nisu na straži samo one babe od 90+ godina.
mene je osokolilo to što sam sreo poznanika koji je rodom sa Stare Planine, ima tamo dedovinu, ide redovno. kaže zajebana je ova ekipa što brani reke ne libe se da dohvate štanglu, da se pošibaju pošteno... mislim, to jer je ljudima dogorelo do noktiju, došli im na kućnu prag, ali nekako me raduje da ipak nisu na straži samo one babe od 90+ godina.
- Guest
- Post n°403
ma Ćuta je izgleda OK, nego rovare im iznutra opako. taj Čabradi je veliko zlo.
navukao je naivce pseudoinicijativom za ustavnu zaštitu voda i sada kopa i buši kao crv parazit usađen u mozak.
navukao je naivce pseudoinicijativom za ustavnu zaštitu voda i sada kopa i buši kao crv parazit usađen u mozak.
Last edited by Creepy Uncle on Mon Sep 23, 2019 9:24 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°404
ja sam pre dve nedelje pred 50ak ljudi rekao da je to lazna zelena stranka osnovana na prevaru, samo da simulira postojanje takve opcije u sadasnjem rezimu, i da odradjuje po potrebi zadate poslove iz sns, ljudi se zabezeknuli u fazonu ju sta pricas sotono. i to sve ljudi koji su navodno nastrojeni antirezimski.
a iz tih grupa odbranimo reke su me izbacili cim sam im na pocetku rekao da su tzv zelena stranka i razne vojtehovske i malagurski govna koja ce ih usmrdeti i umazati
a iz tih grupa odbranimo reke su me izbacili cim sam im na pocetku rekao da su tzv zelena stranka i razne vojtehovske i malagurski govna koja ce ih usmrdeti i umazati
- Guest
- Post n°405
da da, postoji instinkt da se automatski prihvataju te "zelene" opcije, da se veruje njihovim nominalnim platformama
- Guest
- Post n°406
dodam jos da je ovo samo jedna u nizu laznih zelenih opcija, da nemaju nikakve kontakte ni veze sa npr evropskim zelenim partijama i grupom u eu parlamentu, ma kakvi, oni su zeleni oni se bore sigurno za zivotnu sredinu. reko vazi aj mrs sad.
- Guest
- Post n°407
ne znam zasto tripujem da se iza ovog krije kaning plan da recimo prazna mesta kada oteraju nepodobne, popune igracima iz skole aje jung npr
http://voice.org.rs/voice-vlada-priprema-mere-za-prevremeno-penzionisanje-baletskih-igraca/
http://voice.org.rs/voice-vlada-priprema-mere-za-prevremeno-penzionisanje-baletskih-igraca/
- Guest
- Post n°408
ovo mrmljanje o odlaganju izbora je vrlo zajebana stvar. izgleda da se na liniji Mekalister-Vučić-deo opozicije traži modus da se po svaku cenu neutralizuje bojkot.
- Post n°409
Koje odlaganje?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°410
Koliko videh, kooperativna opozicija (PSG) je protiv odlaganja..
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°411
...
Komentarišući izjavu predsednika Dveri Boška Obradovića da je potrebno odložiti redovne parlamentarne izbore za jesen kako bi bilo vremena da se primene promene u izbornim uslovima, Stefanović je kazao da po Ustavu Srbije to nije moguće.
Obradović, koji predsedava SZS, za Danas kaže da je u pitanju set folirantskih mera vlasti za zamajavanje javnosti do izbora.
„SNS se posle svega više ništa ne može verovati. Ko i kako garantuje primenu bilo koje mere? Aleksandar Vučić, koji je rekao da se nikada neće kandidovati za predsednika Srbije? Kada će mere biti primenjene? Tri dana pred izbore? Pogledajte samo meru pod brojem 1: Dijalog sa RTS. Pa, to je smešno. Evo neka otvore informativni program RTS od danas za opoziciju, pa da tek onda pričamo. Mi ostajemo pri našim zahtevima, a to su preporuke Stručnog tima sa protesta „1 od 5 miliona“. Nema odstupanja od bojkota izbora dok se ne izborimo za uslove za slobodne i poštene izbore. I to najmanje devet meseci pre termina izbora, i uz garancije kao što je prelazna, tehnička vlada sa koministrima iz redova opozicije koji će sve to kontrolisati“, kaže Obradović.
A na pitanje kako pomeriti izbore čiji je zakonski rok proleće 2020, on odgovara leks specijalisom kao u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Upitam da li to podrazumeva da će se opozicija vratiti u Skupštini zbog tog zakona, on odgovara: „Ako je deo sveobuhvatnog Sporazuma o slobodnim i poštenim izborima, sa prelaznom tehničkom vladom kao garancijom i izborima posle devet meseci – onda da.“
O pomeranju izbora govorio je i Milan Antonijević, izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo, koja je bila organizator šest rundi razgovora vlasti i opozicije. On kaže da se oni po zakonu mogu odložiti samo u slučaju vanrednog stanja. „Jedno je pitanje potrebe, a drugo na koji način možete odložiti izbore. Ako gledate zakone, to se može desiti u slučaju vanrednog stanja, a videćemo da li postoji druga pravna mogućnost koju neko predlaže“, rekao je Antonijević novinarima u Beogradu.
Potpredsednica Narodne stranke, članice SZS, Sanda Rašković Ivić pak smatra da vanredno stanje defakto postoji.
„Preduboka je politička kriza u zemlji da se pred tim žmuri. Vučić je generisao non-stop vanredna stanja i uznemiravao javnost preko svojih medija svih ovih godina. Sada kad je zemlja u političkoj krizi, studenti u rektoratu, ministarske i druge afere tresu javnu scenu, vlast se pravi luda“, navodi ona. Kako dodaje, predlozi vlasti su u stilu: „Dok namami medom hrani, kad namami hleba brani“. „Predlozi su tek početak. Mi imamo 42 zahteva čije ispunjenje tražimo“, ukazuje Rašković Ivić.
...
https://www.danas.rs/politika/leks-specijalisom-pomeriti-izbore-za-jesen/
- Guest
- Post n°412
ovo je ozbiljno igranje vatrom. traže da demokratiju donese akt protivustavne vladarske samovolje, i to iz jednog jedinog razloga: da ne ostanu izvan parlamenta. o
- Guest
- Post n°413
juče ju je prozivala brnabić, danas vožd iz njujorka
Rektorka Beogradskog univerziteta Ivanka Popović saopštila je, nakon razgovora sa studentima u zgradi Rektorata, da "upitnost doktorata i sporost rešavanja validnosti doktorata ministra finansija Siniše Malog narušava ugled Univerziteta" kao institucije od nacionalnog značaja, i da je zato je "u interesu svih članova akademske zajednice da se ovo pitanje reši u najkraćem mogućem roku".
...
"Kao rektorka Univerziteta u Beogradu, prihvatam moralnu odgovornost i stajem uz svoje studente koji borave već 12 dana u zgradi Rektorata i bore se za autonomiju i ugled Univerziteta", naglasila je rektorka.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da podržava ljubav izmedju rektorke Beogradskog univerziteta Ivanke Popović i studenata ispred Udruženja Jedan od pet miliona koji su blokirali Rekotrat i da je super što Popović nije 15 dana ušla u svoju kancelariju.
"Meni da neko ne da 15 dana da uđem u svoj kabinet, ja ne znam kako bih reagovao. Ne damo rektorku ni za šta na svetu, ako može još 15 dana da ne radi to bi bilo super", poručio je Vučić novinarima u Njujorku.
Vučić je ocenio i da je Rektorat tokom blokade postao "partijska prćija".
- Post n°414
Creepy Uncle wrote:ovo je ozbiljno igranje vatrom. traže da demokratiju donese akt protivustavne vladarske samovolje, i to iz jednog jedinog razloga: da ne ostanu izvan parlamenta. o
Ustav i zakoni se vec svakodnevno krse. Prihvatimo realnost da oni vise ne postoje i da te zvrljotine niko ne zarezuje. Odlaganje izbora bi bilo priznanje svih strana da u Srbiji nema uslova ni da se odrze izbori - sto je istina. Hanovi i Skotovi ne bi mogli da se pretvaraju da je sve ok
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°415
Politika:
To je to, ko je bio bio je.
Жичи неопходна обимна и сложена обнова
- Post n°416
KinderLad wrote:Politika:
Жичи неопходна обимна и сложена обнова
Evo i krivca za to...
- Post n°417
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°419
Predsednik je rekao svoje.
http://rs.n1info.com/Vesti/a529860/Zabrana-mini-hidrocentrala-u-zasticenim-podrucjima.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a529860/Zabrana-mini-hidrocentrala-u-zasticenim-podrucjima.html
- Post n°421
KinderLad wrote:Obradio ih za 5 minuta
Тј ко је изградио изградио је, нећемо да рушимо, ал' сад нема више, и тачка. Бар једна. Можда три.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°422
KinderLad wrote:Obradio ih za 5 minuta
Čabradi podmazao, Vučić ušao. Izgubili su sve šanse onda kad su odlučili da idu kod sultana da mole za svoje reke.
- Post n°423
Dečko je ušao na šetalište motorom,
— Savski nasip (@savski_nasip) October 2, 2019
među kolonu pešaka sa decom i psima.
Pitali smo ga ko je on da to radi,
rekao je Vučićevo čedo.
Starija gospođa mu je prebacila da se tako ne ponaša, onda je on rekao da puši ku..c , dobio je odmah i šamar, pa sada vi podržavajte koga hoćeta. pic.twitter.com/xmmWVxZyjC
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°424
AZ-5 wrote:vucic ce im u maniru mafijaske radikalske bagre
Ово ми никако није јасно, ако је сад Вучић као нека персонификација радикала, а он никада пре 2014. није имао пуну власт, мислим извршну власт, тј. место председника владе, онда они нису баш толико политички ружни.
Његова власт би била од 2014. до 2019.
Пре тога, од 1944. до 2014. , дакле неких пуних 70 година, извршну власт су имали комунисти, социјалисти и досманлије. И сад су тзв. "преобучени радикали" све зајебали за 5 година. Ето све се распада, и финансије, и буџет, и динар и ....
- Post n°425
Zar se nisi javio da branis Radula?
_____
★
Uprava napolje!