svaka joj čast, pa makar pričala u telefon takvom mutnom liku.
Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°326
Re: Vučićeva Srbija
jel ovo onaj otetitm novinar razgovara sa profesorkom?
- Post n°327
Данас је у Прања има било обележавање 75е годишњице евакуације савезничких авијатичара од стране ЈВуО (четника).
Прошле године, било је пар стотина људи. Неколико амбасадора и аташеа, америчке војске, нашег и америчког оркестра, државних и локалних званичника, доста полиције у униформи и још више у цивилу.
Данас је, пошто је Вучић говорио, дошло педесетак аутобуса из оближњих градова, који су дошли на пољанче сат раније, испратили говор својим програмом, и онда се вратили у аутобусе по сендвиче. Осим наведене полиције, било је и неко назови обезбеђење у црним мајицама, који више личе на навијаче. А било је и навијача у цивилу.
На обичан говор више не може да оде без своје екипе сендвичара. Јебено лудило.
Прошле године, било је пар стотина људи. Неколико амбасадора и аташеа, америчке војске, нашег и америчког оркестра, државних и локалних званичника, доста полиције у униформи и још више у цивилу.
Данас је, пошто је Вучић говорио, дошло педесетак аутобуса из оближњих градова, који су дошли на пољанче сат раније, испратили говор својим програмом, и онда се вратили у аутобусе по сендвиче. Осим наведене полиције, било је и неко назови обезбеђење у црним мајицама, који више личе на навијаче. А било је и навијача у цивилу.
- Post n°329
Ti bar znaš da se vojska nikad ne drži besposlena, makar da čisti lišće po kruguSotir wrote:Данас је у Прања има било обележавање 75е годишњице евакуације савезничких авијатичара од стране ЈВуО (четника).
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°330
Што је најбоље, педантни почетнички форумаш су приметили да се Вучић у говору придржавао Скатовог става да заобилази помињање четника, те да није споменуо Дражу у говору, четнике је поменуо једном, али је избалансирао поменувши партизане два пута.
- Post n°331
Nastavak politike "Ispod Istoka i Zapada"
- Guest
- Post n°332
vise od partizana manje od cetnika, tzv srpski narod je izvuko pilote
- Guest
- Post n°333
[size=33]Bela Crkva: Profesorke u gimnaziji dobile otkaz jer nisu želele da budu botovi[/size]
Profesorka enlgeskog jezika u Gimnaziji u Beloj Crkvi Marija Petrović Stanković i njena trudna koleginica, profesorka matematike Mirjana Mitrović ostale su bez posla, pošto su odbile političke ucene da u slobodno vreme treba da se bave „botovanjem“ i idu na političke mitinge, javio je sajt Belocrkvanske novosti.
7Piše: Beta15. septembra 2019. 15.40 Izmenjeno: 18.28
[size=11]Foto: Milan Paković/Facebook
[/size]
Profesorki matematike Mirjani Mitrović, koja je trudna, pošto je pred početak školske godine ostala bez posla, od stresa je završila u bolnici u Vršcu, gde je ležala 12 dana.
„Tražili su od mene da malo kucam popodne – malo idem na mitinge. To je nešto što ne želim da prihvatim. Da sam na to pristala, i danas bi bila zaposlena. Jer, onda čak nije ni bitno da li imate diplomu ili ne. Verujem da ovo nije kraj, verovatno ću još neke stvari preživljavati. Cilj je da ostanu samo oni koji ne razmišljaju svojom glavom. Ako se tortura nastavi, ne želim da odgajam svoje dete u ovakvoj sredini. S druge strane, drago mi je što su sugrađani i učenici organizovali proteste i pokazali solidarnost sa nama“, kazala je Mirjana Mitrović za Belocrkvanske novosti (https://bcnovosti.blogspot.com/).
Profesorka engleskog jezika Marija Petrović Stanković, koja je od 2014., godine bila zaposlena u Gimnaziji u Beloj Crkvi, kazala je da su i od nje tražili da bude „bot“, da kuca i piše komentare.
„Dobila sam uputstva od direktorice da se obratim osobi koja vodi ovu opštinu, predsedniku Skupštine opštine Marjanu Aleksiću. Tražili su od mene da budem bot, da kucam komentare, pišem komentare. Ja takve stvari ne mogu da prihvatim i da uradim, mene politika ne interesuje. I pošto nisam pristala na to, ostala sam bez posla“, navela je Marija Petrović Stanković.
Prema njenim rečima, sada u gimnaziji engleski jezik predaje delom profesor engleskog, a delom profesor nemačkog, profesor holandskog i profesor istorije.
„Oni koji su pristali na njihove uslove, ostali su zaposleni. Osećam se poprilično slomljeno, jer sam se u ovaj grad nakon završenog fakulteta vratila sa nekom drugom vizijom. I sada mi se desilo to da ostanem bez posla, samo zbog toga što nisam pristala na političke ucene. Znači, moj rad se apsolutno ne vrednuje, moja diploma se ne vrednuje, i meni je vrlo teško da to prihvatim. Kad ovako nešto doživite, razmišljate o tome da započnete da živite negde drugde, gde sredina nije zatrovana“, kazala je Marija Petrović Stanković.
Profesorka srpskog jezika i književnosti Mirjana Pančić Bužek, koja je bila direktorica Gimnazije u Beloj Crkvi, kazala je da je ranije podnela ostavku na to mesto, jer nije želela da trpi pritiske.
„Nisam htela da pristanem da zapošljavam ljude po partijskoj liniji. Dok sam mogla da štitim kolege i decu, ja sam bila tu. Predsednik opštine Darko Bogosavljević je vršio pritisak na mene, on posebno. On je bio zadužen da me maltretira. Njima nije bitna stručnost niti obrazovanje, već samo poslušnost. Svi oni koji žele da rade svoj posao i da se ne petljaju u politiku – nisu poželjni. Ali, neke istine moraju da se znaju i da se čuju. Jer mi se pre svega bavimo vaspitanjem mladih ljudi“, kazala je Mirjana Pančić Bužek.
Zbog ovih događaja, u Beloj Crkvi je juče održan građanski protest pod parolom „Pucajte, ja i sada držim čas!“, u kojem su učestvovali i učenici Gimnazije.
- Guest
- Post n°334
Djamolidine Abdoujaparov wrote:jel ovo onaj otetitm novinar razgovara sa profesorkom?
bump
to je ovo.
- Post n°335
The DDOS attack is coming from Serbia
— Arms Watch (@ArmsWatch_) September 16, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°336
ako nekog zanima o čemu se radi
https://www.docdroid.net/Kdbw8jl/armswatch.pdf
https://www.docdroid.net/Kdbw8jl/armswatch.pdf
- Post n°337
Ко би рекао да је корумпирана власт у Србији уз велик профит продавала оружје САД и КСА које је стигло до терориста на Блиском истоку.
- Post n°338
Jebo me Telekom.
@Sotir
A da su ih na istoj trasi skladištili u Hrvatskoj i to protiv našeg prijatelja Asada?
Arms Watch is blocked in #Serbia because the DDOS attack is coming from Serbia. Serbian IPs can access the site using VPN only. Islamic State weapons in Yemen traced back to Serbian vice prime minister’s father: Serbia files (Part 3) https://t.co/oAdxa0e6sS via @ArmsWatch_
— Dilyana Gaytandzhieva (@dgaytandzhieva) September 16, 2019
@Sotir
A da su ih na istoj trasi skladištili u Hrvatskoj i to protiv našeg prijatelja Asada?
Last edited by Solus_Rex on Mon Sep 16, 2019 5:03 am; edited 2 times in total
- Guest
- Post n°339
pa kakvim poslovima drugim i moze da se bavi splacina od drzave, ispekli zanat 90ih maestralno
- Post n°340
https://www.tunnelbear.com/Solus_Rex wrote:Jebo me Telekom.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°341
U čemu je razlika između TOR-a i ovog mede osim što je TOR besplatan i neće da mi otvori Vasudevu?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°342
meda je besplatan i otvara vasudevu
_____
- Post n°343
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°344
Preko SBB-a mogu da vidim sajt a preko mts ne mogu. Koliko kuzim, oni su blokirali korisnike telekoma zbog napada
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°345
pa verovatno je sa telekom adresa stigao napad. ja ne mogu ni sa telenor ni sa orion. orion je doduse sns smece.
Last edited by AZ-5 on Mon Sep 16, 2019 5:37 am; edited 1 time in total
- Post n°346
ja na orionu nisam videla
_____
- Post n°347
ahahaha, drzava se brani DDOS-om? pa bravo tupani.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°349
jel neko gledao kako/koliko se ova priča razlikuje od one birnove?
- Post n°350
dobro, sad bar znate da se srpski izvoz oruzja vrsi pod 100% americkom kontrolom.
a slinin cale kolateralna steta mada koga zabole, korupcijica tamo vamo, sigurno to nismo sami izmislili
a slinin cale kolateralna steta mada koga zabole, korupcijica tamo vamo, sigurno to nismo sami izmislili
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.