Novak - četnik sa reketom
- Post n°777
Re: Novak - četnik sa reketom
Hehe, neće ih spasiti ni svi advokati Komonvelta.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°778
ovo kao kad ides sa jos troje da kradete tresnje i onda jedan debilko u povratku ponudi gazdu koji je slucajno naisao ulicom
- Post n°779
Talason wrote:lalinea wrote:
ja ne vidim zasto bih morala da biram izmedju krivljenja Morisona i Djokovica za ovaj cirkus. S jedne strane imas uzasnog politicara a sa druge glasnog antivaksera koji se javno hvali da je dobio exemption (nakon nedelja kontraverze) da ide u grad gde su ljudi normalne zivote videli tek nakon sto se vakcinisalo >80% populacije. I jos ide bez da potvrdi van dalje sumnje (ne mora on, valjda ima neki tim koji to radi) da su mu papiri koje ima dovoljni za ulazak u zemlju (jer sta ko njemu moze, jel, ta exemption je samo formalnost koju je trebalo odraditi, posto svi popadaju kad njega vide). ustvari, rekla bih da je ovde svako dobio ono sto je trazio: Morison politicki cirkus svetskih razmera iz koga nije straightforward ispetljati se, a Djokovic posledice za svoju anti-vax nadobudnost.
ne moraš ništa da biraš
nđ je čovek koji obilazi bosanske piramide, za šta ja njega da krivim? to se reguliše zakonom valjda
sa druge strane, naleteo je takav kakav je na moralne gromade koje ga koriste da malo skrenu pažnju sa toga šta rade sa pandemijom, nema testova, redovi, ludnica i bes, iako su po istom osnovu u aus ulazili drugi
sad, posle spavanja, odmoran, shvatio sam da me podjednako interesuju i đoković i tenis i australija
đokoviće ću rutinski da mrzim kad god se šetam majem, tenis da ignorišem, a australije ću da se setim ponekad, kada se oglasi poneki rođak (njih odjebavam poslovično)
to bilo to po pitanju ovih tema, ukoliko se nešto drastično ne promeni
Razumem, mada je meni tesko da zauzmem takvu ekvidistancu, s obzirom da Novakovo antivaks ludilo ima izuzetno toksican uticaj na ljude u Srbiji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°780
Novak uvek moze da se vakcinise i ucestvuje na turniru. Just sayin...
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°781
hah teoretski može i Savezni sud da preinači ovu odluku i da ga puste u državu, nakon čega Novak dolazi do finala a onda australijske vlasti povlače power move i zbog velikog broja zaraženih otkazuju sve sportske događaje i nose loptu kući
- Post n°782
Летећи Полип wrote:Novak uvek moze da se vakcinise i ucestvuje na turniru. Just sayin...
Dobro Slavice, može...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°783
MNE wrote:hah teoretski može i Savezni sud da preinači ovu odluku i da ga puste u državu, nakon čega Novak dolazi do finala a onda australijske vlasti povlače power move i zbog velikog broja zaraženih otkazuju sve sportske događaje i nose loptu kući
Ne, ionako će se igrati bez publike - što našem jaranu izuzetno odgovara.
_____
#FreeFacu
- Post n°784
Pustite Rio Tinto na miru, Novak je apolitičan.
- Post n°785
Bila bi fora da ga puste i ispadne u drugom kolu. Kako se ono kaze goat
- Post n°786
otkud ti to da će se igrati bez publike?kondo wrote:MNE wrote:hah teoretski može i Savezni sud da preinači ovu odluku i da ga puste u državu, nakon čega Novak dolazi do finala a onda australijske vlasti povlače power move i zbog velikog broja zaraženih otkazuju sve sportske događaje i nose loptu kući
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°787
+1Летећи Полип wrote:Novak uvek moze da se vakcinise i ucestvuje na turniru. Just sayin...
_____
????
- Guest
- Post n°788
bio bi fazon da mu ubacuju cijepivo u hranu i u ponedeljak evo izvoli igraj, vakvinisan si 9 puta i on se onda zaljubi u ovu čehinju počne da jede knedličke, napusti tenis i postane kralj australije the end
- Post n°789
vec je neko napisao: upozna neku "migrantkinju" u hotelu, primeti da postoje ljudi koji nisu milioneri u dvadesetoj jer udaraju lopticu, takodje napusti tenis....
_____
????
- Post n°790
Uncle Baby Billy wrote:otkud ti to da će se igrati bez publike?kondo wrote:
počakajmo, daleko je 17. januar
_____
#FreeFacu
- Post n°791
Ovo je tema svih tema - političke i društvene implikacije. Biće zanimljivog čitanja u narednim danima...
https://spectator.com.au/2022/01/hating-on-novak-has-become-a-national-sport/
The whole country is hating on Novak Djokovic right now because he had the courage to do what most of us did not – stand up for himself.
Novak’s principled stance has only served to highlight the fact that millions of Australians have allowed themselves to be abused for the past two years. And no one wants to admit that.
It is far easier to demonise a Serbian millionaire who took a stand than it is to agree that we have been bullied into submission by politicians and health bureaucrats.
https://spectator.com.au/2022/01/hating-on-novak-has-become-a-national-sport/
The whole country is hating on Novak Djokovic right now because he had the courage to do what most of us did not – stand up for himself.
Novak’s principled stance has only served to highlight the fact that millions of Australians have allowed themselves to be abused for the past two years. And no one wants to admit that.
It is far easier to demonise a Serbian millionaire who took a stand than it is to agree that we have been bullied into submission by politicians and health bureaucrats.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°792
Erős Pista wrote:Talason wrote:
ne moraš ništa da biraš
nđ je čovek koji obilazi bosanske piramide, za šta ja njega da krivim? to se reguliše zakonom valjda
sa druge strane, naleteo je takav kakav je na moralne gromade koje ga koriste da malo skrenu pažnju sa toga šta rade sa pandemijom, nema testova, redovi, ludnica i bes, iako su po istom osnovu u aus ulazili drugi
sad, posle spavanja, odmoran, shvatio sam da me podjednako interesuju i đoković i tenis i australija
đokoviće ću rutinski da mrzim kad god se šetam majem, tenis da ignorišem, a australije ću da se setim ponekad, kada se oglasi poneki rođak (njih odjebavam poslovično)
to bilo to po pitanju ovih tema, ukoliko se nešto drastično ne promeni
Razumem, mada je meni tesko da zauzmem takvu ekvidistancu, s obzirom da Novakovo antivaks ludilo ima izuzetno toksican uticaj na ljude u Srbiji.
ima takav uticaj zato što se poklapa sa onim što su oni
da se novak sutra vakciniše vakcinom od 100 kila, sprdali bi se sa njim, setili bi se svega što inače zaboravljaju
nismo tu gde smo zbog njega nego zbog toga u kakve smo izrasli, tu je i tajna vučićeve vlasti
ja ne gajim iluzije da možemo da budemo nešto više od onoga što je danas sns
- Post n°793
plachkica wrote:#breaking: A female tennis player from the Czech Republic has had her Australian visa cancelled and is being detained in the same immigration hotel as Djokovic. Renata Voráčová, who has already played in a warm-up tournament in Melbourne, was detained by ABF officials yesterday
— Thuy "Twee" Ong :pancakes: (@ThuyOng) January 7, 2022
Da, krenulo vađenje štete.
- Post n°794
Како смо раније могли?Talason wrote:Erős Pista wrote:
ima takav uticaj zato što se poklapa sa onim što su oni
da se novak sutra vakciniše vakcinom od 100 kila, sprdali bi se sa njim, setili bi se svega što inače zaboravljaju
nismo tu gde smo zbog njega nego zbog toga u kakve smo izrasli, tu je i tajna vučićeve vlasti
ja ne gajim iluzije da možemo da budemo nešto više od onoga što je danas sns
Морамо и можемо боље од овога.
Не очекујем не знам какав препород, али имам наде да можемо малчице боље од овога што имамо сада, макар да можемо да сменимо неспособну власт.
И Ђоковић може да се вакцинише, здрав је и прав, ништа га не спречава, није пословно неспособан нити малоуман, ишао је у основну и средњу школу.
Мора да постоји начин да га утерају у памет.
Постоје навике и постоје одвике.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°795
prije delte je i imao razloga sad baš ne vidim, radi 0,1% boljih izgleda ako zakači omikron treba da rizikuje da prekine karijeru zbog reakcije na vakcinu
- Post n°796
ogroman rizik, jedan reko da mu je loše od vakcine i da zato ne može da igra.
sve zavisi od toga koliko mu je stalo do tog turnira, nigde ne piše da mora da igra taj GS.
sve zavisi od toga koliko mu je stalo do tog turnira, nigde ne piše da mora da igra taj GS.
_____
- Post n°797
plachkica wrote:#breaking: A female tennis player from the Czech Republic has had her Australian visa cancelled and is being detained in the same immigration hotel as Djokovic. Renata Voráčová, who has already played in a warm-up tournament in Melbourne, was detained by ABF officials yesterday
— Thuy "Twee" Ong :pancakes: (@ThuyOng) January 7, 2022
Vaistinu shambles
- Post n°798
pa naravno da je ogroman rizik, taj igrač je zaradio više od 10 miliona u karijeri i odjednom više ne zarađuje ništaUncle Baby Billy wrote:ogroman rizik, jedan reko da mu je loše od vakcine i da zato ne može da igra.
od profesionalnih igrača tenisa nijedan nije prekinuo karijeru zbog korone ali jeste zbog vakcine, to je iz njegove perspektive više nego dovoljan razlog da se ne vakciniše
- Post n°799
Ovo sto sad hvataju druge je totalni fejl. Tu pada cela prica kako su granice ovoono, pravila pravila i niko ne moze da udje blabla. To je zemlja sa slobodnom stampom i medijima i sad ce mu se tek najebati majke za nesposobnost.
- Post n°800
^
i pre Chardyja je Novak bio protiv, taj slučaj kao razlog za avaxerstvo je tvoja racionalizacija njegovog sadašnjeg stava. a nadam se da njegovu perspektivu konstituiše i nekakva briga za druge, ne bih da mislim o Novaku tako loše kao ti
i pre Chardyja je Novak bio protiv, taj slučaj kao razlog za avaxerstvo je tvoja racionalizacija njegovog sadašnjeg stava. a nadam se da njegovu perspektivu konstituiše i nekakva briga za druge, ne bih da mislim o Novaku tako loše kao ti
_____