Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novak - četnik sa reketom

Novak - četnik sa reketom - Page 32 Empty Re: Novak - četnik sa reketom

Post by Zus Fri Jan 07, 2022 11:27 am

Jbt. Kazamat open
    kondo

Post by kondo Fri Jan 07, 2022 11:29 am

Hehe, neće ih spasiti ni svi advokati Komonvelta.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by MNE Fri Jan 07, 2022 11:34 am

ovo kao kad ides sa jos troje da kradete tresnje i onda jedan debilko u povratku ponudi gazdu koji je slucajno naisao ulicom
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 07, 2022 11:40 am

Talason wrote:
    lalinea wrote:
    ja ne vidim zasto bih morala da biram izmedju krivljenja Morisona i Djokovica za ovaj cirkus. S jedne strane imas uzasnog politicara a sa druge glasnog antivaksera koji se javno hvali da je dobio exemption (nakon nedelja kontraverze) da ide u grad gde su ljudi normalne zivote videli tek nakon sto se vakcinisalo >80% populacije. I jos ide bez da potvrdi van dalje sumnje (ne mora on, valjda ima neki tim koji to radi) da su mu papiri koje ima dovoljni za ulazak u zemlju (jer sta ko njemu moze, jel, ta exemption je samo formalnost koju je trebalo odraditi, posto svi popadaju kad njega vide). ustvari, rekla bih da je ovde svako dobio ono sto je trazio: Morison politicki cirkus svetskih razmera iz koga nije straightforward ispetljati se, a Djokovic posledice za svoju anti-vax nadobudnost.

ne moraš ništa da biraš

nđ je čovek koji obilazi bosanske piramide, za šta ja njega da krivim? to se reguliše zakonom valjda

sa druge strane, naleteo je takav kakav je na moralne gromade koje ga koriste da malo skrenu pažnju sa toga šta rade sa pandemijom, nema testova, redovi, ludnica i bes, iako su po istom osnovu u aus ulazili drugi

sad, posle spavanja, odmoran, shvatio sam da me podjednako interesuju i đoković i tenis i australija

đokoviće ću rutinski da mrzim kad god se šetam majem, tenis da ignorišem, a australije ću da se setim ponekad, kada se oglasi poneki rođak (njih odjebavam poslovično)

to bilo to po pitanju ovih tema, ukoliko se nešto drastično ne promeni

Razumem, mada je meni tesko da zauzmem takvu ekvidistancu, s obzirom da Novakovo antivaks ludilo ima izuzetno toksican uticaj na ljude u Srbiji.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Jan 07, 2022 11:44 am

Novak uvek moze da se vakcinise i ucestvuje na turniru. Just sayin...

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!

Post by MNE Fri Jan 07, 2022 11:56 am

hah teoretski može i Savezni sud da preinači ovu odluku i da ga puste u državu, nakon čega Novak dolazi do finala a onda australijske vlasti povlače power move i zbog velikog broja zaraženih otkazuju sve sportske događaje i nose loptu kući
    kondo

Post by kondo Fri Jan 07, 2022 11:58 am

Летећи Полип wrote:Novak uvek moze da se vakcinise i ucestvuje na turniru. Just sayin...

Dobro Slavice, može...

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    kondo

Post by kondo Fri Jan 07, 2022 11:59 am

MNE wrote:hah teoretski može i Savezni sud da preinači ovu odluku i da ga puste u državu, nakon čega Novak dolazi do finala a onda australijske vlasti povlače power move i zbog velikog broja zaraženih otkazuju sve sportske događaje i nose loptu kući

Ne, ionako će se igrati bez publike - što našem jaranu izuzetno odgovara.

_____
    #FreeFacu

Post by beatakeshi Fri Jan 07, 2022 12:04 pm

Pustite Rio Tinto na miru, Novak je apolitičan.
    kapetanm

Post by kapetanm Fri Jan 07, 2022 12:05 pm

Bila bi fora da ga puste i ispadne u drugom kolu. Kako se ono kaze goat
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Jan 07, 2022 12:06 pm

kondo wrote:
    MNE wrote:hah teoretski može i Savezni sud da preinači ovu odluku i da ga puste u državu, nakon čega Novak dolazi do finala a onda australijske vlasti povlače power move i zbog velikog broja zaraženih otkazuju sve sportske događaje i nose loptu kući

otkud ti to da će se igrati bez publike?

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jan 07, 2022 12:28 pm

Летећи Полип wrote:Novak uvek moze da se vakcinise i ucestvuje na turniru. Just sayin...
    +1

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 07, 2022 12:35 pm

bio bi fazon da mu ubacuju cijepivo u hranu i u ponedeljak evo izvoli igraj, vakvinisan si 9 puta i on se onda zaljubi u ovu čehinju počne da jede knedličke, napusti tenis i postane kralj australije the end
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jan 07, 2022 12:39 pm

vec je neko napisao: upozna neku "migrantkinju" u  hotelu, primeti da postoje ljudi koji nisu milioneri u dvadesetoj jer udaraju lopticu, takodje napusti tenis....

_____
    ????
    kondo

Post by kondo Fri Jan 07, 2022 12:39 pm

Uncle Baby Billy wrote:
    kondo wrote:

otkud ti to da će se igrati bez publike?

počakajmo, daleko je 17. januar

_____
    #FreeFacu

kondo

Post by kondo Fri Jan 07, 2022 12:44 pm

Ovo je tema svih tema - političke i društvene implikacije. Biće zanimljivog čitanja u narednim danima...

https://spectator.com.au/2022/01/hating-on-novak-has-become-a-national-sport/

The whole country is hating on Novak Djokovic right now because he had the courage to do what most of us did not – stand up for himself.
    Novak’s principled stance has only served to highlight the fact that millions of Australians have allowed themselves to be abused for the past two years. And no one wants to admit that.
    It is far easier to demonise a Serbian millionaire who took a stand than it is to agree that we have been bullied into submission by politicians and health bureaucrats.

_____
    #FreeFacu

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Jan 07, 2022 12:45 pm

Erős Pista wrote:
    Talason wrote:

ne moraš ništa da biraš

nđ je čovek koji obilazi bosanske piramide, za šta ja njega da krivim? to se reguliše zakonom valjda

sa druge strane, naleteo je takav kakav je na moralne gromade koje ga koriste da malo skrenu pažnju sa toga šta rade sa pandemijom, nema testova, redovi, ludnica i bes, iako su po istom osnovu u aus ulazili drugi

sad, posle spavanja, odmoran, shvatio sam da me podjednako interesuju i đoković i tenis i australija

đokoviće ću rutinski da mrzim kad god se šetam majem, tenis da ignorišem, a australije ću da se setim ponekad, kada se oglasi poneki rođak (njih odjebavam poslovično)

to bilo to po pitanju ovih tema, ukoliko se nešto drastično ne promeni

Razumem, mada je meni tesko da zauzmem takvu ekvidistancu, s obzirom da Novakovo antivaks ludilo ima izuzetno toksican uticaj na ljude u Srbiji.

ima takav uticaj zato što se poklapa sa onim što su oni

da se novak sutra vakciniše vakcinom od 100 kila, sprdali bi se sa njim, setili bi se svega što inače zaboravljaju

nismo tu gde smo zbog njega nego zbog toga u kakve smo izrasli, tu je i tajna vučićeve vlasti

ja ne gajim iluzije da možemo da budemo nešto više od onoga što je danas sns
    rumbeando

Post by rumbeando Fri Jan 07, 2022 12:59 pm

plachkica wrote:

Da, krenulo vađenje štete.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Fri Jan 07, 2022 1:06 pm

Talason wrote:
    Erős Pista wrote:

ima takav uticaj zato što se poklapa sa onim što su oni

da se novak sutra vakciniše vakcinom od 100 kila, sprdali bi se sa njim, setili bi se svega što inače zaboravljaju

nismo tu gde smo zbog njega nego zbog toga u kakve smo izrasli, tu je i tajna vučićeve vlasti

ja ne gajim iluzije da možemo da budemo nešto više od onoga što je danas sns
    Како смо раније могли?
    Морамо и можемо боље од овога.
    Не очекујем не знам какав препород, али имам наде да можемо малчице боље од овога што имамо сада, макар да можемо да сменимо неспособну власт. 

И Ђоковић може да се вакцинише, здрав је и прав, ништа га не спречава, није пословно неспособан нити малоуман, ишао је у основну и средњу школу.
    Мора да постоји начин да га утерају у памет.
    Постоје навике и постоје одвике.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.

Post by MNE Fri Jan 07, 2022 1:14 pm

prije delte je i imao razloga sad baš ne vidim, radi 0,1% boljih izgleda ako zakači omikron treba da rizikuje da prekine karijeru zbog reakcije na vakcinu
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Jan 07, 2022 1:18 pm

ogroman rizik, jedan reko da mu je loše od vakcine i da zato ne može da igra.

sve zavisi od toga koliko mu je stalo do tog turnira, nigde ne piše da mora da igra taj GS.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 07, 2022 1:22 pm

plachkica wrote:

Vaistinu shambles

Post by MNE Fri Jan 07, 2022 1:22 pm

Uncle Baby Billy wrote:ogroman rizik, jedan reko da mu je loše od vakcine i da zato ne može da igra.
    pa naravno da je ogroman rizik, taj igrač je zaradio više od 10 miliona u karijeri i odjednom više ne zarađuje ništa

od profesionalnih igrača tenisa nijedan nije prekinuo karijeru zbog korone ali jeste zbog vakcine, to je iz njegove perspektive više nego dovoljan razlog da se ne vakciniše
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 07, 2022 1:29 pm

Ovo sto sad hvataju druge je totalni fejl. Tu pada cela prica kako su granice ovoono, pravila pravila i niko ne moze da udje blabla. To je zemlja sa slobodnom stampom i medijima i sad ce mu se tek najebati majke za nesposobnost.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Fri Jan 07, 2022 1:33 pm

^
    i pre Chardyja je Novak bio protiv, taj slučaj kao razlog za avaxerstvo je tvoja racionalizacija njegovog sadašnjeg stava. a nadam se da njegovu perspektivu konstituiše i nekakva briga za druge, ne bih da mislim o Novaku tako loše kao ti Novak - četnik sa reketom - Page 32 4101625831

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 6:50 pm