Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novak - četnik sa reketom

Erős Pista

Novak - četnik sa reketom - Page 36 Empty Re: Novak - četnik sa reketom

Post by Erős Pista Sat Jan 08, 2022 10:19 am

Sjajno.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 08, 2022 10:23 am

Evo još jednog realno odbranjivog scenarija. Testirao se 16. 12. zato što je hteo da putuje negde. Dobio je rezultat sledećeg dana nakon susreta sa ovim klincima. Odlučio je da u potpunosti sakrije bolest because reasons. Ovo je jedini scenario koji se može braniti, ali sve je to jako nategnuto i Okam je neumoljiv.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Sat Jan 08, 2022 10:25 am

dobar Barni
    Novak Djokovic and trying to understand the divisive tennis-Jesus

For Djokovic physical control is a kind of religion in itself, the superpower that transformed him into a miracle of sporting middle age, a marvel of twang and flex and tensile energy. This is an all-time athlete who has kicked gluten, dairy, sugar and meat, who starts the day with celery juice and yoga before dawn, who believes it is us, those still slaughtering animals, eating chemicals, pumping out the carbon, who are, frankly, the problem, who says things like “our entire body is a harmonic system that is perfectly managing all its metabolic functions”.

So, is he going to have that man-made chemical injected into his bicep, the one he uses to dole out his hyper-organic uber tennis? The same substance unhealthy, McNugget-quaffing people like me and you keep telling him is species-duty? No. No he’s not.

And yes it’s annoying and weird and based on a spectrum of Übermensch pseudo-science. But being weird isn’t, as yet, a crime, just as not taking a vaccine isn’t a crime, even when you combine it with the maddening overclass arrogance of trying to enter Australia under a medical exemption, rather than just staying away out of basic good manners.

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama

Post by MNE Sat Jan 08, 2022 10:38 am

Cousin Billy wrote:Evo još jednog realno odbranjivog scenarija. Testirao se 16. 12. zato što je hteo da putuje negde. Dobio je rezultat sledećeg dana nakon susreta sa ovim klincima. Odlučio je da u potpunosti sakrije bolest because reasons. Ovo je jedini scenario koji se može braniti, ali sve je to jako nategnuto i Okam je neumoljiv.
    džaba već ga razvlače po redditu i twitteru, ako mu potegnu krivičnu za falsifikovanje mogao bi da završi i u istražnom pa mu je možda bolje da se vrati kolko je danas dok može

P.S. još jedan zajeb je što se Australijancima na twitteru to pokazuje kao 18.12. jer su pola dana ispred nas, a dovoljno ih ima da to ne kapira ili ignorišu samo da bi dizali što veću dževu
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Sat Jan 08, 2022 10:47 am

Uncle Baby Billy wrote:dobar Barni
    Novak Djokovic and trying to understand the divisive tennis-Jesus

For Djokovic physical control is a kind of religion in itself, the superpower that transformed him into a miracle of sporting middle age, a marvel of twang and flex and tensile energy. This is an all-time athlete who has kicked gluten, dairy, sugar and meat, who starts the day with celery juice and yoga before dawn, who believes it is us, those still slaughtering animals, eating chemicals, pumping out the carbon, who are, frankly, the problem, who says things like “our entire body is a harmonic system that is perfectly managing all its metabolic functions”.

So, is he going to have that man-made chemical injected into his bicep, the one he uses to dole out his hyper-organic uber tennis? The same substance unhealthy, McNugget-quaffing people like me and you keep telling him is species-duty? No. No he’s not.

And yes it’s annoying and weird and based on a spectrum of Übermensch pseudo-science. But being weird isn’t, as yet, a crime, just as not taking a vaccine isn’t a crime, even when you combine it with the maddening overclass arrogance of trying to enter Australia under a medical exemption, rather than just staying away out of basic good manners.
    Ha, ovo je zgodan opis tjelohramova, nije mi toliko weird kolko mi je creepy taj pogled na svijet, s jedne strane ta neka new age duhovnost 'mmmmm we are all one' a s druge stav i uvjerenje da nismo jedno, neki su ipak bogovi koji kroče zemljom.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 08, 2022 10:54 am

ima tamo i nekog ko će razumeti datumsku zbrku i pomoći Novaku da razreši sve ove dileme. koliko gledam društvene mreže, sve je zapravo vrlo convenient - postoji period od 14 dana tokom koga Novaka nema u javnosti, nakon čega ga vidimo u Marbelji. u to vreme ovo su predstavili kao period porodičnog odmora, a danas eto saznajemo da je Novak bio izolovan jer je imao kovid.

pošto Nolo zacelo ima pravi sertifikat, i pošto je kritičan period proveo incommunicado, nisam siguran da će snositi ikakve posledice. problem sa ovom pričom je to što moraš da imaš mnogo dobre volje prema porodici Đokoviću, a valah i prema celom SNS banditskom sistemu, da bi poverovao u nju.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Sat Jan 08, 2022 10:55 am

ma da. znajući koliko mu je stalo do igranja na tom turniru, minimalne su šanse da je čekao da mu se posreći zaražavanje tačno mesec dana pre turnira.

_____

Post by MNE Sat Jan 08, 2022 11:03 am

možda mu se nije posrećilo nego je trčao okolo da bi se namjerno zarazio, obzirom da je omikron već bio više nego aktuelan to i nije bilo toliko teško
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 08, 2022 11:04 am

Potpuno mi je pala u vodu prethodna odbrana. Devet dana nakon pozitivnog testa igrao je tenis na ulici.

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 08, 2022 11:09 am

sledeća linija odbrane može biti "karantinska pravila su ionako samo budalaština, čovek ima pravo da sam proceni da li je opasan po okolinu". ne vidim šta drugo.

Post by MNE Sat Jan 08, 2022 11:10 am

koliko je kod vas izolacija, 10 dana? možda može da mu prodje ako je 25. decembar 10. dan šta znam, a i napolju neće zaraziti nikog (usput, možda je do snimka ali meni djeluje malo malaksalo)
    Notxor

Post by Notxor Sat Jan 08, 2022 11:11 am

Zarazio se 14. decembra na utakmici, 25. je izašao iz kuće.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  

Post by MNE Sat Jan 08, 2022 11:13 am

imamo dokaz da je 16. a vjerovatno i 17. isto izlazio iz kuće
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 08, 2022 11:14 am

Izolacija je 14 dana i počinje od trenutka testiranja.
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Sat Jan 08, 2022 11:15 am

MNE wrote:možda mu se nije posrećilo nego je trčao okolo da bi se namjerno zarazio, obzirom da je omikron već bio više nego aktuelan to i nije bilo toliko teško
    ma kako god, hteo sam da kažem da je to izvanredno glup način da se planira učešće na turniru na kom bi da ruši gs rekord: vadim vizu u novembru, a onda ako dobijem blaži kovid do polovine decembra, super, odoh u Melburn, a ako ne jbg šta da se radi. ne priprema se on za turnir nedelju dana, i ne planira dve nedelje unapred. mislim, ajde, možda je imao još neku osnovu za exemption, mada za sada ne izgleda tako.

_____
    Notxor

Post by Notxor Sat Jan 08, 2022 11:16 am

E to je već do zakona svake države. Verujem da je u Srbiji 14 dana, ali vidim da je, recimo, u Britaniji 10.

_____
    ficfiric

Post by ficfiric Sat Jan 08, 2022 11:16 am

Ma, dajte, falsifikat ko vrata

_____

Uprava napolje!

Post by MNE Sat Jan 08, 2022 11:17 am

kod nas su skratili na 10 zato pitah...ovo znači da je vrlo javno prekršio zakon a kazne nisu baš blage

dakle, sad može da bude da je ili:

1) falsifikovao potvrdu
    2) javno prekršio izolaciju

treće nema
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jan 08, 2022 11:18 am

Meni iskreno sve vise izgleda da jeste prelezao, i to vrv omikron (koji trahe krace), ali da to nije ozbiljno shvatio i da iz svojih blesavih ubedjenja nije hteo da objavi da je zarazen. Doduse ne znam da li je to bolje ili gore.

Last edited by Erős Pista on Sat Jan 08, 2022 11:19 am; edited 1 time in total

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 08, 2022 11:19 am

MNE wrote:imamo dokaz da je 16. a vjerovatno i 17. isto izlazio iz kuće

Nema to veze, može se (teorijski) reći da 17. decembra nije još imao rezultate testa. Ali ovaj 25. decembar je problem koji ne umem da mu rešim.

Post by MNE Sat Jan 08, 2022 11:20 am

i, sad sudija treba da prekrši sudsku praksu bikoz Đoković...

https://www.slobodnaevropa.org/a/30513464.html

Tri osobe u Srbiji osuđene su na kazne od dve do tri godine zatvora zbog kršenja naložene mere samoizolacije usled korona virusa, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz izvora u srpskom pravosuđu.
    Notxor

Post by Notxor Sat Jan 08, 2022 11:21 am

Bio je u punom Pioniru 14. decembra i slikao se sa čovekom koji je 2 dana kasnije bio pozitivan.
    Realno je da je tu pokupio virus.
    16. decembra je objavljeno da je čovek sa kojim se slikao pozitivan.
    Realno je da se tada testirao.

_____

Post by MNE Sat Jan 08, 2022 11:23 am

da, i meni djeluje logično da je test OK ali da je prekršio samoizolaciju
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 08, 2022 11:24 am

Erős Pista wrote:Meni iskreno sve vise izgleda da jeste prelezao, i vrv omikron, ali da to nije ozbiljmo shvatio i da iz svojih blesavih ubedjenja nije hteo da objavi da je zarazen. Doduse ne znam da li je to bolje ili gore.

Moguće ali je sve to suviše convenient, baš suviše. Falsifikovanje sertifikata elegantnije i ubedljivije objašnjava ovu sekvencu događaja. A ne znam šta mi je od ova dva bolje ili gore: možda da pitamo lekare u crvenim zonama, rodbinu preminulih od kovida itd. Verujem da su njima ova dva scenarija potpuno jednaka.

Post by beatakeshi Sat Jan 08, 2022 11:26 am

Brte, vi ni O.J. Simpsona ne bi oslobodili optužbe.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 6:47 pm