bilo koji
Beograd
- Guest
- Post n°552
Re: Beograd
rumbeando wrote:Ovako to rade Vesićevi majstori. Presipaju iz šupljeg u prazno. Ugao Cvijićeve i Zdravka Čelara pic.twitter.com/PNMjwRiPdE
— Goran Radosavljevic (@Radosav77) September 22, 2019
histerični agresivni manjinac
- Post n°553
tamiš se uliva relativno blizu...
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°554
Sotir wrote:Одувек сам се плашио да је Паћетов хумор заразан.Mr. Moonlight wrote:
proveren info, beograd je na ušću samo jedne reke
Био сам исувише оптимистичан колико може бити опасно.
Нисам уопште мислио то као неки штос, него како 1 песничка слика (скрпљена методом новинског наслова: пази, имаш ушће, имаш две реке, имаш Авалу, види ако стане и Калемегдан, ако не, опет добро) пређе у фразу која се користи без размишљања, иако је бесмислена.
Пази, живео сам у граду који јесте на ушћу трију река, без зезања.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°555
bela maca wrote:tamiš se uliva relativno blizu...
U Cvijicevoj
- Post n°556
nastavljamo gde smo stali
Šta nam radi ovaj #Đilas pic.twitter.com/8guzfwIqSc
— Jelena Mihailovic (@perfectjeca) September 23, 2019
_____
- Post n°557
a imamo i ovo
_____
- Post n°558
bela maca wrote:nastavljamo gde smo staliŠta nam radi ovaj #Đilas pic.twitter.com/8guzfwIqSc
— Jelena Mihailovic (@perfectjeca) September 23, 2019
Pa kad žuti ništa renovirali
- Post n°559
bela maca wrote:a imamo i ovo
ovako je isto i genti zazidao 2 drveta u mom selu, naravno nije dosao da ostemuje beton. znaci vesic bolji.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Korisnik
- Post n°560
Ko su ovi što su preksinoć skupljali potpise protiv javnih izvršitelja kod fontane u Knez Mihajlovoj? Neka narodna partija, i sa nekim ruskim natpisom na grbu.
- Post n°563
ontheotherhand wrote:ko će ih sve pratiti ajdebogati
Није ваљда да немају довољно људи у Служби да и њих прате?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°565
grade novu rampu na ulazu u Adu Ciganliju, sa više prilaza, da još više automobila može da tutnji njom
- Guest
- Post n°566
razgovor sa vozačem autobusa 31, danas:
pa vi danas idete dalje od slavije
- idemo, okrećem kod albanije
ali juče niste, okretali ste na slaviji
- jeste
a sutra onda mogu da računam da ću da hvatam 31 na terazijama?
- ne možete, ovaj raspored važi do ponoći, sutra dobijamo nove instrukcije, ni ja ne znam gde ću sutra okretati.
pa vi danas idete dalje od slavije
- idemo, okrećem kod albanije
ali juče niste, okretali ste na slaviji
- jeste
a sutra onda mogu da računam da ću da hvatam 31 na terazijama?
- ne možete, ovaj raspored važi do ponoći, sutra dobijamo nove instrukcije, ni ja ne znam gde ću sutra okretati.
- Guest
- Post n°567
gužva u Stepi...
U toku je blokada radova na nelegajnoj izgradnji crkve u naselju Stepa Stepanovic. Stanari su blokirali radne masine i mesalice sa betonom.
— Phony Dog Poo (@kontrola_leta) September 25, 2019
Pridruzite se komsijama u odbrani naselja I nelegajnoj gradnji.
upravo je dosla policija i legitimese stanare.
— Phony Dog Poo (@kontrola_leta) September 25, 2019
Zenu sa detetom su upozorili sa se skoni da ne bi imala posledice preko. centra za soc. rad ?!?!
Zastrašivanje klasično
- Guest
- Post n°568
plan taksista za ponedeljak i sve naredne dane do ispunjenja zahteva. učestvuju vozači iz svih velikih udruženja i iz većeg broja gradova.
[size=40]Taksi vozila će se u kolonama uputiti ka centru grada sa ovih lokacija i to sledećim ulicama:[/size]
[size=40]* Hala Pionir: Čarli Čaplina, Jaše Prodanovića, Takovska, Trg Nikole Pašića do ugla sa Vlajkovićevom;[/size]
[size=40]* Hotel "Podgorica": Bulevar Peka Dapčevića, Autokomanda, Bulevar oslobođenja, Trg Slavija, Nemanjina do ugla sa Balkanskom;[/size]
[size=40]* Blok 70, taksi stanica u Omladinskih brigada: Omladinskih brigada, Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Prizrenska, Terazije, Trg Nikole Pašića, Ulica kneza Miloša do ugla sa Nemanjinom;[/size]
[size=40]* Obrenovački put: Obrenovački put, Radnička, Bulevar vojvode Mišića, Mostarska petlja, Ulica kneza Miloša do ugla sa Bulevarom kralja Aleksandra.[/size]
[size=40]Protesna vožnja i skup će trajati od 12 do 15 časova.[/size]
[size=40]Taksi vozila će se u kolonama uputiti ka centru grada sa ovih lokacija i to sledećim ulicama:[/size]
[size=40]* Hala Pionir: Čarli Čaplina, Jaše Prodanovića, Takovska, Trg Nikole Pašića do ugla sa Vlajkovićevom;[/size]
[size=40]* Hotel "Podgorica": Bulevar Peka Dapčevića, Autokomanda, Bulevar oslobođenja, Trg Slavija, Nemanjina do ugla sa Balkanskom;[/size]
[size=40]* Blok 70, taksi stanica u Omladinskih brigada: Omladinskih brigada, Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Prizrenska, Terazije, Trg Nikole Pašića, Ulica kneza Miloša do ugla sa Nemanjinom;[/size]
[size=40]* Obrenovački put: Obrenovački put, Radnička, Bulevar vojvode Mišića, Mostarska petlja, Ulica kneza Miloša do ugla sa Bulevarom kralja Aleksandra.[/size]
[size=40]Protesna vožnja i skup će trajati od 12 do 15 časova.[/size]
- Guest
- Post n°571
Principijelno su mi OK štrajkovi pa makar i pešačio dva sata zbog njih, ali ovo je definicija neproporcionalne sile i čisto siledžijsko iživljavanje.
- Post n°572
pa ne, ne mogu da budu OK štrajkovi u kojima posledice oseća najvećim delom neko ko nema veze sa njima, niti može da utiče na odluke niti ga se tiče.
ja se zbog toga, davno pre cargo zalažem za drakonske reprekusije prema taksistima za svaku blokadu grada. policija da slika vozila i tablice, i onda polako jedan po jedan u sud, trajno oduzimanje vozačke dozvole i konfiskacija vozila pa na javnu aukciju. to drugo i nije nešto s obzirom na stepen krša koji se vozi ali prvo će biti dovoljna kazna.
ja se zbog toga, davno pre cargo zalažem za drakonske reprekusije prema taksistima za svaku blokadu grada. policija da slika vozila i tablice, i onda polako jedan po jedan u sud, trajno oduzimanje vozačke dozvole i konfiskacija vozila pa na javnu aukciju. to drugo i nije nešto s obzirom na stepen krša koji se vozi ali prvo će biti dovoljna kazna.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°573
Kondo wrote:pa ne, ne mogu da budu OK štrajkovi u kojima posledice oseća najvećim delom neko ko nema veze sa njima, niti može da utiče na odluke niti ga se tiče.
Da strajkuju u svoja 4 zida!
Kondo wrote:ja se zbog toga, davno pre cargo zalažem za drakonske reprekusije prema taksistima za svaku blokadu grada. policija da slika vozila i tablice, i onda polako jedan po jedan u sud, trajno oduzimanje vozačke dozvole i konfiskacija vozila pa na javnu aukciju. to drugo i nije nešto s obzirom na stepen krša koji se vozi ali prvo će biti dovoljna kazna.
Gle cuda, razmisljamo na identican nacin. Potpuno bih isto postupio. Slikanje svih vozila koja ilegalno voze za udruzenje koje vodi Aleksandar Vucic i onda lepo da jedan po jedan idu u sud, trajno oduzimanje dozvole, konfiskacija vozila itd. itd.
- Post n°574
Servisne informacije
Svi mi iz kruga dvojke (or thereabouts) koji necemo imati vodu od 22h do (malo) sutra uvece
Svi mi iz kruga dvojke (or thereabouts) koji necemo imati vodu od 22h do (malo) sutra uvece
- Post n°575
KinderLad wrote:
Svi mi iz kruga dvojke (or thereabouts)