Tako namesnici kazu.
Samo sto Albino moze da pravi demonstracije ali onda mu roknu nekog od saradnika.
Zuper wrote:Vec se zna, LDK i PDK.
Tako namesnici kazu.
disident wrote:Al kako se vidi da zuper uživa dok piše svoje špijun matične poslove tipa Plava riba, kljukana dinastija, kad tri oka postanu jedno oko, atlantida, simetrija, vladari iz senke, znano je.. Tačno ispise redak pa se odmakne od tastature, pa ga zagleda, iscitava, pa se divi sam sebi pa padne enter
Kondo wrote:mene više zanima grubost kojom će da pometu aljbina
Left-wing Vetëvendosje looks set to win Kosovo's election, though the right-wing LDK is trailing very closely behind. Barring some electoral manipulations -- and LDK's woman candidate for PM, Vjosa Osmani, has generated buzz in the West -- it looks like VV will claim victory.
— Lily Lynch (@lilyslynch) October 6, 2019
Right-wing LDK's candidate for PM, Vjosa Osmani, has officially conceded. This means the left-wing Albin Kurti will be the new Prime Minister of Kosovo.
— Lily Lynch (@lilyslynch) October 6, 2019
disident wrote:I da budeš neka vlas i mudo u životu, a ne forumska reinkarnacija nižerangiranih gostiju mariceve ćirilice
https://www.rtklive.com/rtk2/?id=2&r=36351Lider Demokratske partije Kosova, Kadri Veselji, prihvatio je rezultate izbora, rekavši da će DPK biti u opoziciji u narednom sazivu Skupštine.
“DPK će preći u opoziciju. Nastavićemo da služimo narodu i državi. Ova kampanja je bila interesantna. Biću zahvalan hiljadama ljudi koje sam sreo ovih dana", izjavio je kratko na konferenciji za novinare.
(VIDEO) KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOSOVO! Grme trube u severnoj Mitrovici, SRBI SLAVE ISTORIJSKU POBEDU!
Све одлично. Али улажем амандман: фали грталица!disident wrote:Al kako se vidi da zuper uživa dok piše svoje špijun matične poslove tipa Plava riba, kljukana dinastija, kad tri oka postanu jedno oko, atlantida, simetrija, vladari iz senke, znano je.. Tačno ispise redak pa se odmakne od tastature, pa ga zagleda, iscitava, pa se divi sam sebi pa padne enter
rumbeando wrote:https://www.rtklive.com/rtk2/?id=2&r=36351Lider Demokratske partije Kosova, Kadri Veselji, prihvatio je rezultate izbora, rekavši da će DPK biti u opoziciji u narednom sazivu Skupštine.
“DPK će preći u opoziciju. Nastavićemo da služimo narodu i državi. Ova kampanja je bila interesantna. Biću zahvalan hiljadama ljudi koje sam sreo ovih dana", izjavio je kratko na konferenciji za novinare.
Nemoj da ponovis necije zivotne greske kad si vec u cvetu mladostiZuper wrote:disident wrote:I da budeš neka vlas i mudo u životu, a ne forumska reinkarnacija nižerangiranih gostiju mariceve ćirilice
Da budem na televizor i da me zene vole.
Ti to vec pokusavas ali slabo ide pa moras u alkoholu da trazis spas.
Razumem ja tebe, nemoj da me pogresno shvatis.
Zato proucavam tvoj slucaj da ne ponovim greske tvog bot zivota.