Vučićeva Srbija
- Post n°301
Re: Vučićeva Srbija
- Post n°302
- Post n°303
- Post n°304
slobu je narod iskreno voleo
ovoga ce se i majka odreci kada padne zavesa
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°305
Upravo sam obaveštena da pozorište iz Hong Konga nije u mogućnosti da mi uplati honorar na devizni račun... jer je Srbija, ove godine, dodata na listu rizičnih zemalja s kojima je zabranjeno svako bankarsko poslovanje. POLUZAGRLJAJ!!!
— Minja Bogavac (@MinjaDMS) June 6, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°306
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°308
mislim da to ne može tek tako, evo ti par soma evra, e hvala
- Post n°309
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°310
Svakako ćemo pronaći neko rešenje... ali, mislim da treba da znate šta piše u zvaničnom pismu koje sam dobila od računovođe pravnog lica s kojim poslujem. I ja sam šokirana. Prošle godine je sve bilo u najboljem redu.
— Minja Bogavac (@MinjaDMS) June 6, 2019
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°311
Подсетио је да је просечна плата, када је дошао на место председника, била 329 евра, а да је сада 442.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°313
Вољан сам да чујем.
Заиста.
Али без кукања типа: "све се распада, пропадосмо, јао мајко..."
Јер ништа не пропада, све је стабилно, обично, нормално, чак досадно колико је стабилно.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°314
Obila im se ideja oglavu velicanstveno , steta sto nema opozicije da je pogura po mrezama i iskoristi potencijal do krajabeatakeshi wrote:
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°315
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°318
У данашњој изјави за Радио Слободна Европа (РСЕ) државни секретар Министарства спољних послова Ивица Тончев нагласио је да нема никакве алтернативе за Србију осим пута у Европску унију.
Он је нагласио да је то јасна политика руководства Србије и да не постоји избор између ЕУ и Русије.
Државни секретар је истакао и да Србија са Русијом има добре, братске и пријатељске односе и да они требају остати такви.
http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/pres-servis/saopstenja/21283--q-q?lang=cyr
- Post n°319
Pančevci upravo javljaju da je ovaj Vučićev čuvar, Zoran Savić, pucao u čoveka u jednoj pančevačkoj teretani.
— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) June 10, 2019
Obračunavanje, razračunavanje, nebitno, bitno je da svaki AV-ov misli da je gospodar tuđih života.
I da je pitanje dana kada će doći i na vaša vrata.
Zato ne smemo stati! https://t.co/uquPEG2Evo
- Post n°320
Чича улетео у кадар и прекинуо им идилу. pic.twitter.com/gsWyvHoAxL
— Човек из храстове шуме (@DuleVujovic) June 11, 2019
zanimljiv snimak, e sad, mene zanima da li je sve češće pojavljivanje nezadovoljnih i besnih ljudi
u njegovoj blizini deo taktike ili je sve teže kontrolisati nezadovoljstvo i selektovati ljude.
- Post n°321
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°322
- Guest
- Post n°323
Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja, Metju Palmer, pozvao deo opozicije, sa čijim se predstavnicima sastao 11. juna u Beogradu, da učestvuju na sledećim parlamentarnim izborima, objavio je dnevni list Danas pozivajući se na diplomatske izvore.
Danas piše da je Palmer predstavnicima dela opozicije preneo poruku administracije iz Vašingtona da se ne slažu sa bojkotom izbora, jer bi to, kako smatraju, narušilo demokratski princip.
- Post n°324
Bojkot narusava "demokratski princip". Koji, jbt?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°325
"Bela kuga nadvila se nad Srbijom. Smrtonosna emidemija puste zemlje širi se rubnim područjima Srbije i zlokobno preti da zatre srpsko selo. Upravo to selo je održalo Srbiju, nahranilo nas i othranilo. Sa nestajanjem sela nestala bi i Srbija.
Ovako je glumac Nenad Jezdić počeo svoje obraćanje u Palati Srbije pred osnivanje Nacionalnog saveta za spas sela.
"U hiljadu sela ima manje od po 100 stanovnika. U više od 200 sela nema nikog mlađeg od 20 godina. Probudimo se, osvestimo se, stavimo prst na čelo svi mi koji želimo dobro Srbiji. Upotrebimo znanje da spasemo srpsko selo. Da se vratimo korenima, da zaboravimo sve naše trenutne deobe i sprečimo preteće seobe. Jer srpski seljak je oduvek bio i hranitelj i branitelj Srbije, najsavesniji ćuvar naših prirodnih bogatstava. Naše selo mora da bude spoj tradicionalnog i modernog. Da se niko ne postidi da kaže da je selja - već da sa ponosom to izgovara. Gospodo seljaci, poštovani domaćini, Srbija je zemlja na brdovitom balkanu. Svi smo mi najmanje trećim ili četvrtim kolenom izašli iz srpskog opanka i samo zajedničkim snagama možemo da obnovimo srpsko selo. Da ostanemo i budemo svoj na svome, da se dečja graja ponovo zaori našim selima. Ako sačuvamo selo, sačuvali smo Srbiju. Objavljujemo rat trenutno najvećem neprijatelju Srbije - demografskoj eroziji naše zemlje. Objavljujemo opštu mobilizaciju, sve za Srbiju Srbiju ni za šta, smrt fenomenu puste zemlje i bele kuge, i za spas srpskog sela", rekao je skoro u dahu Nenad Jezdić."
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3267481/sve-za-srbiju-srbiju-ni-za-sta-danasnji-govor-glumca-nenada-jezdica-ce-se-dugo-pamtiti-da-ostanemo-i-budemo-svoj-na-svome-objavljujemo-rat-najvecem-nprijatelju-nase-zemlje?ref=fbkurir&fbclid=IwAR3m_3Ub9ilyDGr8-eK8kXPy4finG7huPuoLfOCckVx5i2qwcETCdDHodV0
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete