Nektivni Ugnelj wrote:Ma Tadic je penis na velosipedu, ali upravo zbog toga trebalo glasati za njega 2012. Ali jbg.
Мислим да се политички кориговано каже „мушки полни курац“.
Nektivni Ugnelj wrote:Ma Tadic je penis na velosipedu, ali upravo zbog toga trebalo glasati za njega 2012. Ali jbg.
Na današnji dan pre 78 godina u noći između 12/13. marta 1946. crveni okupator je na prevaru zarobio našeg Čiču.
— Dušan Smiljanić (@DSmiljanic1) March 12, 2024
Tog dana zarobljena je i Srbija, koja je zajedno sa Đeneralom osuđena i ubijena na nepoznatoj lokaciji.
Ipak, crveni banditi nisu uspeli, živ je Draža a živi i Srbija! pic.twitter.com/OQrio5KXeb
Ne verujem da su se njih dvojica fircali.konjski nil wrote:i ja sam svojevremeno bio u vezama s ženama pa šta ko radi taj i greši
beatakeshi wrote:Ne verujem da su se njih dvojica fircali.konjski nil wrote:i ja sam svojevremeno bio u vezama s ženama pa šta ko radi taj i greši
Meni lici da nije namerno,nego bleji covek na svom fidu, vidi tvit i godisnjicu i podeli, bez da vidi ista cudnoErős Pista wrote:Nisi mogao da nadjes nijedan drugi izvor za godisnjicu Andriceve smrtin nego bas Davidovicev tviter.
Budimir Lončar, diplomat i partizan, od danas i stogodišnjak. Sretan rođendan, dragi Leko! pic.twitter.com/cXZyUlNKEr
— Dejan Jovic (@DejanFpzg) April 1, 2024
beatakeshi wrote:Stogodišnjica rođenja velikog Čkalje.