Na današnji dan
- Guest
- Post n°476
Re: Na današnji dan
inače jadan cvijetin, prvo mu je stradala žena, a posle obe ćerke u paklu droge sa 30 i nešto godina.
- Post n°477
Cvijetin je jadan, ali iz drugih razloga. On je drugarima koji dodju u posetu kod cerki znao samo da prica o tome kako se tukao sa Nemcima 1943. Potpuno zaglavljen u glorious past vremenima.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°478
marko garin
3 years ago
CVJETIN MIJATOVIC JE POREKLOM IZ MOG KRAJA, ODUZIO SE TAKO STO JE NAPRAVLJEN MAGISTRALNI PUT ZVORNIK - SEKOVICI.....ZILA KUCALICA ZA TAJ KRAJ.......ZAO MI JE ZA SUDBINU KOJA JE SNASLA TU PORODICU...........LAKA IM ZEMLJA................... DA LI SU KCERKE MIRE STUPICE..................ILI NE.............AMIN.........
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°481
Е нек нас се неко сетио и ове године.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°482
U Aja Sofiji klanjan Ramazanski bajram-namaz prvi put posle 87 godina https://t.co/av4OSjkV3M
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) May 13, 2021
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°483
Koliko je to bolesno.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°484
za sve su krivi komunisti lol
13. maja rojeni: Marija Terezija, Witold #Pilecki, Janez Janša st., ki preživel Dachau, Šentvid in Rog. Pred 40 leti na ta dan atentat na Janeza Pavla II., naročen s strani sovjetskih komunistov. Papež po božji milosti atentat preživel in pripomogel k padcu zločinskega režima. pic.twitter.com/S8bvxBCOWI
— Janez Janša (@JJansaSDS) May 13, 2021
- Post n°485
Sa danom zakašnjenja.
Čini mi se da prvi put čujem za ovu avio nesreću.
Čini mi se da prvi put čujem za ovu avio nesreću.
Izvještavajući za svoj list, zajedno s Mirkom Perkovićem, dopisnikom iz Rijeke, uz ostalo sam razgovarao i s preživjelim članovima posade i putnikom Rankom Sarajčićem. Kako su mi oni opisali najdramatičnije trenutke u svojem životu?
"Putem od Londona razgovarao sam s obitelji Pupačić, dogovarajući se kako ćemo s Krka zajedno otputovati u Zagreb. Pamtim i razgovor s jednom Njemicom koja je sjedila kraj mene i kojoj sam ustupio svoje mjesto do prozora. Možda mi je ta okolnost i spasila život. Inače, let je protekao bez problema, sve do samog spuštanja na Krku. U isti tren kad smo dodirnuli tlo osjetio sam snažan udar i okretanje aviona na krov. Dok je avion klizio po pisti, mi smo ostali u visećem položaju, jer smo bili vezani pojasevima, svi osim jednoga putnika kojega sam vidio kako puzi po krovu koji je sada bio pod. U taj čas sam čuo nekoliko Engleza kako viču da ne stvaramo paniku i da svi ostanemo na svojim mjestima. Požar je već buknuo. Ja sam sjedio u stražnjem dijelu aviona. Dim me počeo gušiti, pa sam odvezao pojas i tako se oslobodio visećeg položaja. Dolje, pri dnu, bilo je čistijeg zraka, a ja ga sam tako želio udahnuti. Već tada sam bio primijetio otvor koji je nastao nakon što je avionu otpao rep. Međutim, otuda je kuljao gusti dim, a potom i plamen, pa sam pokušao otvoriti desna i lijeva vrata na trupu. Nije mi uspjelo. Okrenuo sam se natrag i potrčao prema mjestu gdje sam ranije vidio otvor. Tamo je dim bio sve gušći, teško sam disao, ali sam ipak krajnjim naporom doteturao do tog izlaza, iskočio kroz njega i tako se spasio…", kazao je Ranko Sarajčić. Tada je imao samo 22 godine, bio je upravo završio Elektrotehnički fakultet i nalazio se na postdiplomskom studiju u Londonu. Sa Sarajčićem sam, o okolnostima katastrofe, razgovarao i u siječnju 2007. godine. Tada je bio je poslovni čovjek i s obitelji živio u Švicarskoj.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°486
Zvoni mi zbog Josipa Pupačića, učila sam njegove pjesme napamet u školi. More
E, i mislim da mu pišu krivo godine u tekstu, trebalo biti biti 42.
E, i mislim da mu pišu krivo godine u tekstu, trebalo biti biti 42.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°487
https://pescanik.net/pet-godina/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°489
Леву шину су постављали комунисти, десну радни људи и грађани, зато и државна и партијска застава.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°490
cak i kaad ovako sve deluje bezizlazno, ne zaboravite da germanofilske elite koliko god mocne bile, izlome se kad ih bacis s balkona.
_____
????
- Post n°492
Na današnje crveno slovo u ciganskom kalendaru da podelim nešto važno.
Ove crveno bele gaće su Cigane odvele na krov Evrope i sveta te sezone 1990/91. Nosio sam ih kao taliju na svakoj Zvezdinoj tekmi u Kupu Šampiona i nikada više, uredno ih pohranio u orman kao relikviju jednog doba. Preživele su nekoliko selidbi kad se skoro sve bacalo.
Možda obučem večeras kad me puknu emocije gledajući ovo lejmersko finale LŠ večeras.
Kada umrem biću sahranjen u njima.
Ove crveno bele gaće su Cigane odvele na krov Evrope i sveta te sezone 1990/91. Nosio sam ih kao taliju na svakoj Zvezdinoj tekmi u Kupu Šampiona i nikada više, uredno ih pohranio u orman kao relikviju jednog doba. Preživele su nekoliko selidbi kad se skoro sve bacalo.
Možda obučem večeras kad me puknu emocije gledajući ovo lejmersko finale LŠ večeras.
Kada umrem biću sahranjen u njima.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°493
Dobre ti gaće.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°494
E prodje 30 godina od tada. Pojeo bih se živ da nisam otišao, a sve osim penala je bilo bez veze. Najbolji tim ikad, nije umeo da šutne u okvir gola 120 minuta.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°496
31.maj je Dan bijelih traka. Tog datuma je na Radiju Prijedor pročitana naredba prema kojoj su nesrbi morali obilježiti kuće bijelim zastavama i na ruci imati bijelu traku kao znak prepoznavanja.
— Bezvremenski (@AppleMotorka) May 30, 2021
- Post n°497
Head Quarters District of Texas
Galveston Texas June 19th 1865.
General Orders
No. 3.
The people of Texas are informed that, in accordance with a proclamation from the Executive of the United States, all slaves are free. This involves an absolute equality of personal rights and rights of property between former masters and slaves, and the connection heretofore existing between them becomes that between employer and hired labor.
The freedmen are advised to remain quietly at their present homes and work for wages. They are informed that they will not be allowed to collect at military posts and that they will not be supported in idleness either there or elsewhere.
By order of Major General Granger
F.W. Emery
Major A.A. Genl.
Galveston Texas June 19th 1865.
General Orders
No. 3.
The people of Texas are informed that, in accordance with a proclamation from the Executive of the United States, all slaves are free. This involves an absolute equality of personal rights and rights of property between former masters and slaves, and the connection heretofore existing between them becomes that between employer and hired labor.
The freedmen are advised to remain quietly at their present homes and work for wages. They are informed that they will not be allowed to collect at military posts and that they will not be supported in idleness either there or elsewhere.
By order of Major General Granger
F.W. Emery
Major A.A. Genl.
_____
????
- Post n°498
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°499
Čitam Yuri Levitan, vidim Jakob Levitan.
Da li je Vitomil Zupan bitan kao pre 30+ godina?
Da li je Vitomil Zupan bitan kao pre 30+ godina?
_____
Sweet and Tender Hooligan