http://www.aircommandrockets.com/construction_index.htm
Na današnji dan
- Korisnik
- Post n°226
Re: Na današnji dan
imate svašta korisno na ovom sajtu
- Guest
- Post n°227
ziveli
Pre osamnaest godina, na današnji dan, veronauka je kao predmet ponovo uvedena u škole. „Dragi učenici, ja sam uzbuđen ovoga časa jer sam i ja bio u klupi kao i vi danas pre osamdeset i više godina“, rekao je tada patrijarh Pavle.
„Niko nije prisiljen da svoju decu šalje na veronauku, ali ne treba prisiliti ni ljude da odustanu od te mogućnosti“, naglašavao Zoran Đinđić.
Pre osamnaest godina, na današnji dan, veronauka je kao predmet ponovo uvedena u škole. „Dragi učenici, ja sam uzbuđen ovoga časa jer sam i ja bio u klupi kao i vi danas pre osamdeset i više godina“, rekao je tada patrijarh Pavle.
„Niko nije prisiljen da svoju decu šalje na veronauku, ali ne treba prisiliti ni ljude da odustanu od te mogućnosti“, naglašavao Zoran Đinđić.
- Post n°228
To je taj petooktobarski nacionalni izdajnik
- Guest
- Post n°230
evo nešto za Manca
#OnThisDay 1965: Late Night Line-Up imagined David Attenborough visiting somewhere even more remote than the deep... Manchester! pic.twitter.com/2WLjMG3jCQ
— BBC Archive (@BBCArchive) November 5, 2019
- Guest
- Post n°231
Mira Adanja Polak na trećem. sjeća se kako je snimila reportažu u oba Berlina godinu i po prije pada zida. Već tad su počeli da se odlamaju i dijele komadi zida, na kraju se pominje da je jedan komad poslat Tupurkovskom. Dobre je sagovornike imala, odlični snimci. .
- Post n°232
Fuck the fall back the wall
Sve su to zemlje koje su stvorili savez srpskih plemena iz Luzice.
Sve su to zemlje koje su stvorili savez srpskih plemena iz Luzice.
- Korisnik
- Post n°233
Ide neko?
Povodom 30 godina od pada Berlinskog zida, Institut za filozofiju i društvenu teoriju i Muzej Jugoslavije, organizuju tribinu "Pad Berlinskog zida – 30 godina kasnije. Evropska prekretnica iz jugoslovenske perspektive". Tribina se organizuje u okviru redovnog muzejskog programa "Razgovori o Jugoslaviji: uvod u postjugoslovenske studije" (Razgovori 25).
Na tribini će govoriti: Budimir Lončar, nekadašnji ministar inostranih poslova SFRJ, Ivan Ivanji, književnik, prevodilac i diplomata, Mihajlo Kovač, novinar i diplomata i Tvrtko Jakovina, istoričar, profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Moderator je Milivoj Bešlin, istoričar, naučni saradnik Instituta za filozofiju i društvenu teoriju.
- Post n°235
beatakeshi wrote:Mihajlo Kovač
Више као изложак него излагач.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°238
ficfiric wrote:
Ovo je i dalje mnogo pametnije od "kad dodje do promene odnosa snaga u svetu koja je vec pocela"
- Post n°240
Rodjen rasista i imperijalista koji je mumljao
- Post n°241
Uz par dana zakasnjena treba se setiti i
- Post n°243
Na danasnji dan, po netu su se lomila koplja da li su slike Praljka smesne ili strasne
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°244
#OTD in 1981: Inex-Adria Aviopromet Flight 1308, a MD-81, crashes in Corsica, killing all 180 aboard. Investigation revealed crew descended below minimum safe altitude, also noting “lack of rigor” preparing the approach and that a child in the cockpit was a possible distraction. pic.twitter.com/W6092XeWvG
— Air Disasters OTD (@OnDisasters) December 1, 2019
- Guest
- Post n°248
Umro Mirza Delibašić. Meni na slikama i tv uvijek izgledao dosta stariji nego što je stvarno bio. Izmučeno i umorno, kao da je iza njega Petrijin venac od života. Na slikama i snimcima u kojima je na terenu ili samo u dresu, čak i u trenerci, uopšte mi nije takav. Mnogo mi bolje izgleda, vitalnije.
- Post n°249
Kako sam voleo da ga gledam. Neverovatna elegancija
- Post n°250
Ovijeh dana su reodjeni neki od najvecih generala Drugogo svetskog rata a ono sigurno Istocnog fronta...Da se ne bih dovijao svaki dan da vam nabacm ovde sve:
Drug Zukov
Uskoro ce drug Rokosovski
Pruska elita Erih fon Manstajn
Fedor fon Bok
Drug Zukov
Uskoro ce drug Rokosovski
Pruska elita Erih fon Manstajn
Fedor fon Bok