Na današnji dan
- Post n°651
Re: Na današnji dan
Ko kani do bioskopa u Ballanskoj daje se Tri posleratna druga od Ð. B. odmah posle Apokalipse danas
- Post n°652
BBC napunio 100 godina.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°653
najbolji post interneta slavi 10 rođendan
svaka čast majstore
svaka čast majstore
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°657
Najjaci momenat PPPa!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°658
https://rs.n1info.com/vesti/predsednistvo-subnor-urucio-vucicu-medalju-borca/?fbclid=IwAR3o3eHRm7i2qgnd_PkHVzPNbtJavk1cecBZOEaqrCNr5A4vhhao7G1oTCA
- Post n°659
Mrtvi niste
O, druzi mili
O, druzi mili
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°660
sinoć je ona kula u BNV sva bila osvetljena prigodnim animacijama, dan oslobođenja, hvala oslobodiocima, i na kraju je išlo "nebo nad beogradom obasjalo je sunce pobede". i sad ja kao najgori drugošovinista moram da se pitam da li je to sunce slobode bilo 1 trolovanje
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°661
Lebac sutra nemojte poslati
Od 7 ujutru do 14 časova 21. oktobra 1941. Šumaricama je neprestano odjekivala rafalna paljba, a onda je sve utihnulo. Kvota od 2300 streljanih, prema proceni majora Keniga, bila je ispunjena. Sahranjivanje je trajalo danima. Ukopavanjem su rukovodile ljotićevske snage uz nadzor nemačkih vojnika. Prema nekim svedočanstvima, u nekoliko slučajeva došlo je do sukoba između talaca koji su radili na ukopavanju i ljotićevaca, koji su tražili od njih da prevrću tela i uzimaju satove, prstenje i novac. Obeležavanje grobova i pristup članovima porodica streljanih bio je zabranjen. Međutim, tokom noći, Kragujevčanke, uglavnom žene i majke streljanih, uspevale su da se provuku do Šumarica, gde su tražile svoje mrtve. Zahvaljujući njima, pronađena su četvorica muškaraca koji su uspeli da prežive rafalnu paljbu
https://www.vreme.com/vreme/lebac-sutra-nemojte-poslati/
Od 7 ujutru do 14 časova 21. oktobra 1941. Šumaricama je neprestano odjekivala rafalna paljba, a onda je sve utihnulo. Kvota od 2300 streljanih, prema proceni majora Keniga, bila je ispunjena. Sahranjivanje je trajalo danima. Ukopavanjem su rukovodile ljotićevske snage uz nadzor nemačkih vojnika. Prema nekim svedočanstvima, u nekoliko slučajeva došlo je do sukoba između talaca koji su radili na ukopavanju i ljotićevaca, koji su tražili od njih da prevrću tela i uzimaju satove, prstenje i novac. Obeležavanje grobova i pristup članovima porodica streljanih bio je zabranjen. Međutim, tokom noći, Kragujevčanke, uglavnom žene i majke streljanih, uspevale su da se provuku do Šumarica, gde su tražile svoje mrtve. Zahvaljujući njima, pronađena su četvorica muškaraca koji su uspeli da prežive rafalnu paljbu
https://www.vreme.com/vreme/lebac-sutra-nemojte-poslati/
_____
- Post n°662
Uncle Baby Billy wrote:sinoć je ona kula u BNV sva bila osvetljena prigodnim animacijama, dan oslobođenja, hvala oslobodiocima, i na kraju je išlo "nebo nad beogradom obasjalo je sunce pobede". i sad ja kao najgori drugošovinista moram da se pitam da li je to sunce slobode bilo 1 trolovanje
3 agencije rade za BNV tako da je jedna od njih. Ne verujem da je troll, jer koga boli uvo.
_____
- Post n°663
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°664
Danas ne bi smeo da nosi negger u prezimenu...
- Post n°665
Filipenko wrote:Danas ne bi smeo da nosi negger u prezimenu...
...јер би се буниле две-три месне заједнице у становитој земљи, која још није начисто како да преименује државу коју је сама основала, неку тамо Нигерију. Тск, тск...
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°666
A švarc?Filipenko wrote:Danas ne bi smeo da nosi negger u prezimenu...
- Post n°667
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°668
Black je i dalje dozvoljena rec, koliko znam, za razliku od n-word...
- Post n°669
Filipenko wrote:Black je i dalje dozvoljena rec, koliko znam, za razliku od n-word...
Нико није баш сигуран... како је причала наша најмлађа, отприлике 2004-5. кад су радили остатак света из географије, кад је дошло до Африке, наставница све прича ово оно ал' никако да каже ко тамо живи, па је једна ученица питала „а људи тамо, јесу ли афрички Американци?“.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°670
Pitali su ga davno na teveu kakvo mu je to nigger prezime, objasnio je da je to u stvari crni seljak, švarcen eker.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°671
Filipenko wrote:Danas ne bi smeo da nosi negger u prezimenu...
Za T 1000 model Terminatora u netfliksovoj verzii će koristiti razliveni katran, pffffffffffff, hnjo, hnjo, hhahahjsk.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°672
Našim pokolenjima je suđeno da preture preko glave krupne događaje. Idemo da vidimo kako će se oni završiti. Što se mene tiče, ja ću polako, pametno, kao što me znate; ali neću ni sada, kao što nisam nikada, ni pomišljati da sebe sklanjam od sudbine koja prati ceo narod." pic.twitter.com/rTiy0keNO3
— Partija radikalne levice - PRL (@PRLevice) November 20, 2022
- Post n°673
ROCKY was released on this day in 1976.pic.twitter.com/PauWQkELCy
— cinesthetic (@TheCinesthetic) November 21, 2022
_____
- Post n°674
#NaDanasnjiDan 29. новeмбар 1922. - У Нишу јe рођeн Душко Радовић, песник, писац, новинар, афористичар и ТВ уредник. Најширој публици је познат по афоризмима којима је будио Београђане на таласима Радија „Студио Б“, који су касније објављени у три књиге „Београде добро јутро“. pic.twitter.com/kK18N0PJEl
— Istorijski arhiv Beograda (@IA_Beograda) November 29, 2022
_____
- Post n°675
Srećan Dan Republike, svima koji slave.