Kapitalizam 101
- Post n°827
Re: Kapitalizam 101
UPDATE: Ford has received this patent. :joy: https://t.co/LApg2Gk7xV
— CarDealershipGuy (@GuyDealership) August 20, 2023
- Post n°828
Jel uspe i da otkljuca garazu i otvori vrata?
- Post n°829
pa nek voze polovne zaporošce ako im se ne sviđa još 1 polisa osiguranja od alavih potrošačkih žderavaca
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°830
Mór Thököly wrote:Jel uspe i da otkljuca garazu i otvori vrata?
Ко још утерује кола у гаражу? То више не рђа као некад. Гаража је место за 1 лични хаос, тајне пројекте и бајаги поправке док се љушти цуга.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°831
Да ли је балон пукао?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°832
Ma ko su ti ovi bekani?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°833
I što je najgore, ja kad ovo klinem, to mi ide u algoritam, pa mi iskače još ovoga. Još moram u history, pa da brišem, kako bih bio miran.
_____
~~~~~
- Post n°834
Mene strah kliknut.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°835
Ma neka ekipa sa Filipovog spiska.
_____
~~~~~
- Post n°837
presto sam da gledam kod srbija je autsorsing zemlja pa mora da bude jeftinija od usa pa jeste care ali ne da bude duplo jeftinija i da još država ukrade pola
inč sam mislio da su programeri pametniji ali očito je da Obožavaju danak u krvi čim ne beže u inozemstva
inč sam mislio da su programeri pametniji ali očito je da Obožavaju danak u krvi čim ne beže u inozemstva
_____
- Post n°838
Kakvi pametniji, programeri su ti otprilike nesto poput automehanicara. Samo su vece lenstine i bezobrazniji su. I jos im je uglavnom poudaralo u glavu sto dobijaju nekoliko puta vise plata od okoline i zaista misle da je to zato sto su mnogo pametni, a ne zato sto se podudarilo takvo vreme da je njihov skillset abnormalno postao trazen zbog IT bubble-a i besplatnog novca. Da nije mobilnih igrica i 700 bezbednosnih sistema od 300 korporacija koji su radjeni nogama (od takvih istih, samo starijih programera) pa moraju da se uklope i sinhronizuju nekako da funkcionisu, raduckali bi neki program za sortiranje lokalnih biblioteka i odrzavali mreze po racunarskim centrima.
A osim ubica, silovatelja i trgovaca drogom ima i dobrih
A osim ubica, silovatelja i trgovaca drogom ima i dobrih
- Post n°839
Sad sam se sjetila kad je Raspudić išao dokazivat Ivančiću da je pametan, i kao krunski dokaz - išao je na takmičenja iz matematike
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°840
То за програмирање ногама, је углавном због шефова програмерских, који се држе завета. Завет гласи „никад нема времена да се уради како треба, увек има времена да се уради двапут“.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°841
Bleeding Blitva wrote:Sad sam se sjetila kad je Raspudić išao dokazivat Ivančiću da je pametan, i kao krunski dokaz - išao je na takmičenja iz matematike
Kakav AV momenat
- Post n°842
паће wrote:То за програмирање ногама, је углавном због шефова програмерских, који се држе завета. Завет гласи „никад нема времена да се уради како треба, увек има времена да се уради двапут“.
Ma sve je jasno dragi pace, isti dziberi komanduju svim tim korporacijama. Kao sto sam rekao:
Filipenko wrote:A osim ubica, silovatelja i trgovaca drogom ima i dobrih
- Post n°843
A Harvard-trained economist shares his top 21 money rules: 'Own your home' and 'try to buy in cash' https://t.co/LBtl804VpU
— CNBC (@CNBC) August 28, 2023
- Post n°844
Eto, prosto je, samo budi home-owner.
- Post n°845
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°846
pa prosto je čak i u šugavoj srbiji 90% ima gajbu niko nije kriv amerima što su šugaviji a i sve ostalo je dobro reko
_____
- Post n°847
Pa dobro, u Srbiji jeste prosto ako si home-owner u Beogradu, NS, možda i u Nišu. Prodaš gajbu i kupiš negde u nekoj normalnoj zemlji nešto. Eto saveta gde moja kolajna za preduzetnika godine.
Malo (par godina ili malo više) se namučiš sa advokatima da regulišeš status ali onda si na konju.
Malo (par godina ili malo više) se namučiš sa advokatima da regulišeš status ali onda si na konju.
- Post n°848
Manje avokada...Mór Thököly wrote:Eto, prosto je, samo budi home-owner.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°849
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°850
Dobro to za kucu cemo lako jer smo ipak Srbi, ali niko ne zapaza genijalnost saveta da je bolje placati u kesu nego se zaduzivati na kreditnim karticama?
Kada iz svog polovnog renoa budete gledali vlasnike novih mercedesa, setite se da su oni time ustedeli, za razliku od vas.
Takodje, ako nemate para nemojte pozajmljivati za koledz, kamate su skupe i ako se zaduzujete placate vise nego ako platite odmah, kuca moze biti jeftinija ako se odselite nekoliko vremenskih zona , birajte poslove koje drugi mrze, nemojte se brinuti o karijeri, razmisljajte o tome da radite za sebe umesto za druge, bolje je da se ozenite umesto da cekate ali ako ste glupi da se ozenite onda racunajte s tim da cete se razvesti , nemojte u penziju brzo vec posle 70, nemojte rano u penziju jer je penzija veca ako radite do 70. nego do 50. godine makar vi ne mogli da radite, i jedan od mojih favorita, ako zaradite na akcijama, nemojte izvlaciti pare nego ih ulazite u druge akcije, kao da ste otisli u kazino i planirali da celu noc trosite toliku i toliku sumu para.
Pa jebote. Satro tip sa Harvarda. More mrs ti u Katinsku sumu, taman je puno vremenskih zona odande, a i kuce su jeftinije.
- Spoiler:
Kada iz svog polovnog renoa budete gledali vlasnike novih mercedesa, setite se da su oni time ustedeli, za razliku od vas.
Takodje, ako nemate para nemojte pozajmljivati za koledz, kamate su skupe i ako se zaduzujete placate vise nego ako platite odmah, kuca moze biti jeftinija ako se odselite nekoliko vremenskih zona , birajte poslove koje drugi mrze, nemojte se brinuti o karijeri, razmisljajte o tome da radite za sebe umesto za druge, bolje je da se ozenite umesto da cekate ali ako ste glupi da se ozenite onda racunajte s tim da cete se razvesti , nemojte u penziju brzo vec posle 70, nemojte rano u penziju jer je penzija veca ako radite do 70. nego do 50. godine makar vi ne mogli da radite, i jedan od mojih favorita, ako zaradite na akcijama, nemojte izvlaciti pare nego ih ulazite u druge akcije, kao da ste otisli u kazino i planirali da celu noc trosite toliku i toliku sumu para.
Pa jebote. Satro tip sa Harvarda. More mrs ti u Katinsku sumu, taman je puno vremenskih zona odande, a i kuce su jeftinije.