R.I.P.
- Post n°601
Re: R.I.P.
Prije 2 dana pogledao Knives Out, kakva aristokratska pojava.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°602
...
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°603
Saša Belopoljanski.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°604
ode guza
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°605
O jbt
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°606
Rip. Jedan od najneiskorišćenijih talenata domaćeg glumišta bez obzira što je nije malo igrao. 0dličan glumac.
- Post n°607
+1000
Pravi talenat.
Pravi talenat.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°608
jel sam vam nekada poverio da sam ubedjen da je bolji zivot neki cudni televizijski, post-celuloidni, limbo u kojem se dragisa (rani radovi) i sasa (kanasta) susrecu u svetu porodicne sapunice i da ako dovoljno pazljivo gledate mozete videti gde im njihovi raniji zivoti (jugoslava, vanja) prolaze ispred ociju.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°610
Andrija Zafranović.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°613
Baš mi je žao za Jafeta - njegova pojava je za mene bila deo filmskog sveta, kao neonska svetla, šahte koje se puše i jurnjave kolima.
Baš sam ga pre neki dan ponovo gledao.
_____
- Post n°614
RIP
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°615
Erős Pista wrote:Baš mi je žao za Jafeta - njegova pojava je za mene bila deo filmskog sveta, kao neonska svetla, šahte koje se puše i jurnjave kolima.
Neoprvdano zapostavljen film, a jedan od njegovih najboljih. Arnoldovih tj.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°616
+1
_____
- Post n°617
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°618
Ode ova kraljina Vlasta Velisavljević. Počivaj u miru, veliki čoveče.
- Post n°619
RIP
a nema ni 20 dana kako se oglasio u medijima presrecan sto su mu produzili vozacku dozvolu. izgleda da je po svemu sudeci u MUP-u i fasovao koronu. znaci hronologija vesti:
05.03. - vozacka
18.03. - u bolnici
24.03. - umro covek
a nema ni 20 dana kako se oglasio u medijima presrecan sto su mu produzili vozacku dozvolu. izgleda da je po svemu sudeci u MUP-u i fasovao koronu. znaci hronologija vesti:
05.03. - vozacka
18.03. - u bolnici
24.03. - umro covek
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°620
Dobro rekonstruisano.
blic.rs/sudbine/umro-vlasta-velisavljevic-zena-nada-izjava-kako-se-zarazio/qq3h8c8Sigurno se zarazio dok je išao da registruje auto. Pola dana je proveo u Domu zdravlja, onda na tehničkom pregledu i posle u policijskoj stanici - rekla je [Vlastina supruga] Nada u izjavi za "Blic".
- Post n°621
Umro je Dzord Segal, meni jako drag glumac.
https://rs.n1info.com/showbiz/preminuo-glumac-dzordz-segal/
https://rs.n1info.com/showbiz/preminuo-glumac-dzordz-segal/
_____
- Post n°622
boomer crook wrote:
nešto si pobrkao, bobby je odavno RIP - ima barem pola decenije....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°623
https://jacobinmag.com/2021/03/jessica-walter-obituary
_____
- Post n°624
Super tekst, tek sad videh
https://www.danas.rs/kolumna/pavle-simjanovic/dijamant-za-najam/
https://www.danas.rs/kolumna/pavle-simjanovic/dijamant-za-najam/
_____
- Post n°625
Žika Bogdanović, legendarni direktor Kinoteke
https://rs.n1info.com/kultura/preminuo-zika-bogdanovic-dugogodisnji-direktor-kinoteke/
https://rs.n1info.com/kultura/preminuo-zika-bogdanovic-dugogodisnji-direktor-kinoteke/
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.