nije ga dojmila sibil
R.I.P.
- Post n°777
Re: R.I.P.
Sidni Poatije u 94.
Imao se rašta i roditi!
Imao se rašta i roditi!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°778
beatakeshi wrote:Otac mu je bio slikar, i Piter je to nudio NM-u ali oni nisu bili zainteresovani.
Narodnom muzeju? Koji kurac njima uopšte?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°779
kondo wrote:beatakeshi wrote:Otac mu je bio slikar, i Piter je to nudio NM-u ali oni nisu bili zainteresovani.
Narodnom muzeju? Koji kurac njima uopšte?
Можда је видео шта тамо има по музејима и закључио да је ово боље...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°780
Bob Saget, RIP
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°781
RIP
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°782
Betty Blue director Jean-Jacques Beineix dies aged 75
The French film-maker, who gained worldwide prominence for films like Diva, died in Paris after a long illness
The French film-maker, who gained worldwide prominence for films like Diva, died in Paris after a long illness
_____
- Post n°783
izmedju ostaloga zahvaljujuci njemu beatris dal bila seks simbol jedne generacije koja je svoje filmofilsko iskustvo oblikovala krajem 80tih.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°784
Moj brat se mnogo lozio. Trazio je ribe koje lice na nju. I nije mi jos oprostio sto sam VHS kasetu sa filmom dao drugu koji je nikad nije vratio (zasto mi se cini da sam ovo vec pisao ovde?)
- Post n°785
Gledam IMDB i JJB (inicijali kao Burnelovi) vidim da je Milena Vukotić (1935. godište) ne samo živa nego joj je poslednja uloga iz 2020. Alal vera.
_____
- Post n°786
Notxor wrote:Gledam IMDB i JJB (inicijali kao Burnelovi)
- Post n°788
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°789
Notxor wrote:Betty Blue director Jean-Jacques Beineix dies aged 75
Dosao je na premijeru Betty Blue u Domu Sindikata (znam da se ne zove sad tako, ali pricamo o 1985). Pred pocetk filma je izasao pred publiku i rekao nam da film pocinje prilicno socnom seks scenom ali da nije ceo film takav, i da ostanemo do kraja.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°790
Zus wrote:Moj brat se mnogo lozio. Trazio je ribe koje lice na nju. I nije mi jos oprostio sto sam VHS kasetu sa filmom dao drugu koji je nikad nije vratio (zasto mi se cini da sam ovo vec pisao ovde?)
Ja taj film nisam nikad zaboravio, i pre 2 godine sam sebi za NG kupio Betty Blue DVD. Soundtrack Gabriela Yarida je remek delo.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°791
Hardy Krüger as Kranzer
"Was ist das?"
"Was ist das?"
_____
- Post n°792
https://rs.n1info.com/showbiz/preminuo-glumac-luj-anderson-trostruki-dobitnik-emija/
_____
- Post n°793
Pre 50 godina: "That's my home country, you know, take it easy!", Peter Bogdanovich je "zapretio" Melu Brooksu kada je ovaj počeo da se zavitlava na račun Jugoslavije. Ubrzo se i domaćin Dick Cavett uverio da dvojica slavnih reditelja znaju da pričaju na srpskohrvatskom :-) pic.twitter.com/nXU9rtNtis
— Yugopapir (@Yugopapir) January 6, 2022
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°795
Ode Modesty
_____
- Post n°796
Ko još čita Mesečare Hermana Broha?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°798
(nisam gledao)
Major injustice in film history that Vitti-Antonioni's final collab The Mystery of Oberwald is (at best) relegated to oddity status. Light years beyond anything.
— Nick Newman (@Nick_Newman) February 2, 2022
Far as I can tell it's entirely out-of-print and never plays so — https://t.co/92yNkhfHw6 pic.twitter.com/9RUGHH9cpY
_____
ova zemlja to je to
- Post n°799
Na rutrackeru ima dvd (mpeg2) 3,5giga što je bolji format od .avi
_____