sredinom 1990-ih sam nonstop gledao onu njegovu emisiju na pinku ili politici gde su osnovci igrali sega mega drive igrice jedni protiv drugih
R.I.P.
- Post n°751
Re: R.I.P.
RIP
sredinom 1990-ih sam nonstop gledao onu njegovu emisiju na pinku ili politici gde su osnovci igrali sega mega drive igrice jedni protiv drugih
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°752
meni je on bio kao neki dosadni dobri star mali. uvek vedar, uvek ponecu vam cegeredraga smezurana bako, dolazio kod jedne debeljuce iz moje zgrade. imao je neku emisiju etalon smora na nekoj televiziji.
a sad mi ga je bas zao. jedem govna, mozda mi je samo krivo sto ja nisam bio taj dobri simpa lik.
tako umreti u nekoj batajnici od kovida. uzas!
bolje je da smo imali vise ovakvih ljudi, pristojnih
a sad mi ga je bas zao. jedem govna, mozda mi je samo krivo sto ja nisam bio taj dobri simpa lik.
tako umreti u nekoj batajnici od kovida. uzas!
bolje je da smo imali vise ovakvih ljudi, pristojnih
- Post n°753
Mene nervirao u vagi za tacno merenje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°754
U 86. godini života preminuo je dramaturg Ivo Štivičić,
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°756
Dean Stockwell
Talasone, ode ti lik sa avatara.
- Post n°758
Sotir wrote:Dean Stockwell
Побркао си, Таласон носи Бреда Дурифа.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°760
Betty White, RIP
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°761
e jebiga, mislila sam da nikad neće
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°762
17. januara bi napunila 100
_____
- Post n°763
My 100th birthday… I cannot believe it is coming up, and People Magazine is celebrating with me! The new issue of @people is available on newsstands nationwide tomorrow. https://t.co/kTQnsbMDGK
— Betty White (@BettyMWhite) December 28, 2021
- Post n°764
u nemačkoj se smatra velikim izazivanjem sudbine kad nekom čestitaš rođendan pre samog datuma
_____
- Post n°765
bela maca wrote:u nemačkoj se smatra velikim izazivanjem sudbine kad nekom čestitaš rođendan pre samog datuma
И у Чешкој исто.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°766
mislio sam da je ovo žvaka pa sam pitao ženu i ona je potvrdila - nisam očekivao da nacija kao što su nemci ili mali nemci (česi) veruju u ovakve budalaštine ali eto niko nije savršen.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°767
Рођендан је рођендан, сад да ли је за живота или не је већ омање техничко питање...
Мен' то више вуче на оно давање имена местима и улицама по живим људима. Никад не знаш шта ће да им нађу, шта ће још да ураде, оће ли зглајзнути или неће.
Мен' то више вуче на оно давање имена местима и улицама по живим људима. Никад не знаш шта ће да им нађу, шта ће још да ураде, оће ли зглајзнути или неће.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°769
kondo wrote:mislio sam da je ovo žvaka pa sam pitao ženu i ona je potvrdila - nisam očekivao da nacija kao što su nemci ili mali nemci (česi) veruju u ovakve budalaštine ali eto niko nije savršen.
Stvarno, ko bi rekao da jedni nemci mogu da veruju u budalastine.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°770
Peter Bogdanovich, Oscar-Nominated Director and Champion of Hollywood’s Golden Age, Dies at 82
_____
????
- Post n°771
RIP
Imao sam sreću da ga slušam uživo pre nekoliko godina. Izuzetno duhovit i pametan čovek.
Imao sam sreću da ga slušam uživo pre nekoliko godina. Izuzetno duhovit i pametan čovek.
- Post n°772
nije mi jasno zasto ovde nije bio vise svojatan.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°773
Otac mu je bio slikar, i Piter je to nudio NM-u ali oni nisu bili zainteresovani.
- Post n°774
beatakeshi wrote:Otac mu je bio slikar, i Piter je to nudio NM-u ali oni nisu bili zainteresovani.
Разумем их потпуно
Довољно је да погледаш једну и кажеш: "хвала вам пуно, јавићемо вам се".
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.