Kakva je to glupost - umrla od virusa zapadnog nila...?
R.I.P.
- Post n°576
Re: R.I.P.
Bas mi je zao za Furlanku
- Post n°577
ficfiric wrote:Meni je ona bila uz Sonju Savic najbolja nasa glumica
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°578
Mór Thököly wrote:Bas mi je zao za Furlanku
Smrtnost je oko 5 posto. Otac jednog mog drugara imao to sranje, sa neprijatnim neurološkim simptomima.
To će i kod nas biti sve veći problem sa ovom promenom klime.
- Post n°579
Erős Pista wrote:ficfiric wrote:Meni je ona bila uz Sonju Savic najbolja nasa glumica
+1
++
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°580
Moj ujak je to imao, zamalo je umro a u glavi više nije isti
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°581
meni od toga baš frka, s obzirom koliko komaraca ima na ostrvu. tj bilo, prošlo leto manje.
jel ima neka profilaksa a da nije samo autan.
jel ima neka profilaksa a da nije samo autan.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°584
Давно сам установио разлику између банатских и далматинских комараца. Банатски те не дирају док нешто радиш, а чим седнеш сви навале. Далматински обратно, што донекле и објашњава разлику у радним навикама.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°585
Živa istina, jedva da i tipkamo po forumu.паће wrote:Давно сам установио разлику између банатских и далматинских комараца. Банатски те не дирају док нешто радиш, а чим седнеш сви навале. Далматински обратно, што донекле и објашњава разлику у радним навикама.
Zadnji njezin film mi je bio Ljepota poroka, uhhhh
- Post n°586
Koju razliku u radnim navikama?
- Post n°587
Кад видиш реч фјака урезану ексером у камен, под танком сенком кржљавог дрвета, некако ти се само разјасни.
_____
- Post n°588
Ni Nazor ne bi bolje sročioпаће wrote: под танком сенком кржљавог дрвета
Nego, pravo je pitanje kakvi su tek crnogorski komarci.
- Post n°589
Lol jamačno je pičkin dim prehraniti se na onom kamenjaru. I u rudnike Montane i čeličane Pistburgha se išlo iz dosade.
- Post n°590
dodaj Beograd na taj spisak slobodno.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°591
ćaća wrote:Lol jamačno je pičkin dim prehraniti se na onom kamenjaru. I u rudnike Montane i čeličane Pistburgha se išlo iz dosade.
А Црна Гора се тако зове због плодних равница.
Није битно какви су у рлу, него какав их глас бије.
_____
- Guest
- Post n°592
Nisu Mediteranci lenji nego je u ravničarskim kontinentalnim krajevima drugačija struktura rada koja podrazumeva celodnevno lomljenje kičme tokom većeg dela godine. Više obradive zemlje, više intenzivnog rada na njoj.
- Post n°593
И лакше се копа црвеница од црнице, нит се толико стврдне, нит се толико лепи за алат кад се покваси.
_____
- Post n°594
Što volim ovaj forum. Od Mire Furlan iz tri poteza dodje do zemlje crnice
- Post n°596
radije bi živeo ceo život gladan u primorskom kršu nego debeo u ravnici.
apropo odlaska u picburg i montanu iz dosade, vrlo upecatljivo iskustvo su srpske crkve po americi. u njima ima puno sacuvane istorije srbalja iz pasivnih krajeva koji su potezali preko okeana. svojevremeno dok sam švrljao po misuriju i kanzasu, voleo sam da u smiraj dana odem u crkvu svetog đorđa u leneksi u kanzas sitiju. sa spomenika u porti i tabli na zidovima crkve može svašta da se nauči, ali da ne smaram, ima dosta toga ovde, kako se iz like dalmacije i banije potezalo u kanzas da bi se zaradio dolar u industriji mesa koja je ovde cvetala.
https://www.st-george-church.org/history
apropo odlaska u picburg i montanu iz dosade, vrlo upecatljivo iskustvo su srpske crkve po americi. u njima ima puno sacuvane istorije srbalja iz pasivnih krajeva koji su potezali preko okeana. svojevremeno dok sam švrljao po misuriju i kanzasu, voleo sam da u smiraj dana odem u crkvu svetog đorđa u leneksi u kanzas sitiju. sa spomenika u porti i tabli na zidovima crkve može svašta da se nauči, ali da ne smaram, ima dosta toga ovde, kako se iz like dalmacije i banije potezalo u kanzas da bi se zaradio dolar u industriji mesa koja je ovde cvetala.
https://www.st-george-church.org/history
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°598
Кристофер Пламер
Глумио и у дубокој старости.
Почивај у миру, легендо
Почивај у миру, легендо
- Post n°600
Sotir wrote:Кристофер Пламер
Почивај у миру, легендо