Samo neka objasnjavaju, ovo je opozicija trebala da radi jos pre pet godina.
Stranka slobode i pravde
- Post n°76
Re: Stranka slobode i pravde
Kako namestili na penal? Oni koji obecavaju plate 900e sad treba da objasnjavaju da nesto nije realno?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°77
ficfiric wrote:Pa da, po dve trake u oba smera i da ima ukljucenje blizu svakog mesta pored kog prolazi, to je bolje resenje od autoputa.
Pre 10-15 godina se raspravljalo kakav put je potreban od Rume do Loznice i isplanirana je brza saobracajnica 2X2 trake. Za ovaj deo ka Loznici je to najbolje resenje posto ima dosta velikih sela na tom putu. Oni od autoputa ne bi imali nista
ja nisam shvatio da se to podrazumeva pod "brzom saobracajnicom" (ni kod vlasti ni kod djilasa). ako je to onda je to odlicno resenje.
- Post n°78
ficfiric wrote:Kako namestili na penal? Oni koji obecavaju plate 900e sad treba da objasnjavaju da nesto nije realno?
pa nista, kad AV dobije namesteno pitanje na volej, odgovorice u stilu da su zuti lopovi imali godine vlasti da dokazu kako se stvari resavaju za 6 meseci, kako se grade brzi putevi, a sada su ljubomorni na njegove uspehe pa poklusavaju da obmanjuju javnost.
- Post n°79
KinderLad wrote:ja nisam shvatio da se to podrazumeva pod "brzom saobracajnicom" (ni kod vlasti ni kod djilasa). ako je to onda je to odlicno resenje.
Djilas je negde rekao 2X2 trake ali ne treba uzimati za osbiljno ono sto on prica.
Sto se tice "brze saobracajnice", tako zovu ono sto se planira da se radi od Sapca ka Rumi i ka Loznici. U vreme Velje Ilica je poceta prica o putu ka Rumi i secam se da je tad bila prica da su "po Veljinom nalogu falsifikovana neka merenja saobracaja", pa je prioritet postao pravac ka Cacku a za put ka Rumi je odredjeno da ne bude autoput vec brza saobracajnica 2X2 trake.
Posle, kad je Mrkonjic bio ministar, uradjeni su svi projekti i trebalo je da pocne da se radi 2012. godine. Secam se da je tad bila prica da je SPS dao uslov da podrzi plan, da Vlado Georgijev peva na doceku - to je obavljeno i vlada je usvojila nakon toga neku odluku vezanu za to. I tad se pricalo o brzoj saobracajnici a ne o autoputu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°80
Malo detaljnije elaboriranje
- Post n°81
Raspušten odbor SSP na Starom gradu, smenjen Bastać
Stranka slobode i pravde saopštila je da je danas raspušten Opštinski odbor SSP na Starom gradu, a Predsedništvo SSP je donelo odluku da smeni Marka Bastaća sa mesta predsednika beogradske organizacije SSP, jer nije sprečio aktivnosti zbog kojih je opštinski odbor raspušten.
Opštinski odbor je raspušten jer su pojedini članovi suprotno odlukama stranke o bojkotu izbora na svim nivoima bili uključeni u izborne radnje koje su rezultirale predajom liste „Čuvamo Stari grad – Ujedinjena opozicija“.
SSP je čvrsto opredeljena za bojkot na svim nivoima, i svi koji na bilo koji način učestvuju u lažnim izborima ne mogu biti njen deo. Jedini način da se na ovim izborima ne glasa za Vučića je da se izbori bojkotuju, navodi se u saopštenju.
Sve drugo je, kako se naglašava, učestvovanje u pokušaju da se obmanu gradjani i stvori privid da izbori u Srbiji postoje.
Na mesto poverenika za Beograd postavljen je Borko Stefanović, zamenik predsednika SSP, navodi se u saopštenju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°83
Da nisam video Kličkovu izjavu, ne bih znao da bokser može da napravi nokaut samom sebi.
— Borko Stefanović (@BorkoStef) May 26, 2022
SSP: Najoštrije osuđujemo izjavu gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička i nazivanje Srba okupatorima Kosova i Metohije https://t.co/3rP1P5VvEF
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°85
Ako udju u koaliciju sa SNS, Borko dobija funkciju u Stripformeru
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°86
Izgleda da su primetili da ima neki rat u Ukrajini.
- Post n°87
Ma jok, neko nesto rekao za Kosovo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°88
Rat u Ukrajini - *I sleep*
Neko reko nešto za Kosovo - *real shit*
Neko reko nešto za Kosovo - *real shit*
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°89
12.05.
[size=36]Marinika Tepić: Uveli bismo sankcije Rusiji VIDEO[/size]
Beograd -- Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila da bi Srbija trebalo da uvede sankcije Rusiji.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=05&dd=12&nav_category=11&nav_id=2153456
[size=36]Marinika Tepić: Uveli bismo sankcije Rusiji VIDEO[/size]
Beograd -- Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila da bi Srbija trebalo da uvede sankcije Rusiji.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=05&dd=12&nav_category=11&nav_id=2153456
- Post n°90
Da, dobro, jeste. Mada je i tu argumentacija...takva kakva je. Ali u ovoj Srbiji i to je super.
- Post n°91
Ma zajebavamo se malo, znam za to, naravno.
Mislim, SSP pokušava da uradi ono što ne radi Vučić - a to je da kroz jasno proukrjinsko pozicioniranje provuče i priliku za analogiju sa Kosovom. Ali avaj, državna politika je takva kakva je i sada se istorijske analogije (pa i ove iz vrlo bliske istorije) koriste u skladu sa novim linijama savezništva. Ako se nađeš sa pogrešne strane, ti si kao Rusija, i to je tako.
Mislim, SSP pokušava da uradi ono što ne radi Vučić - a to je da kroz jasno proukrjinsko pozicioniranje provuče i priliku za analogiju sa Kosovom. Ali avaj, državna politika je takva kakva je i sada se istorijske analogije (pa i ove iz vrlo bliske istorije) koriste u skladu sa novim linijama savezništva. Ako se nađeš sa pogrešne strane, ti si kao Rusija, i to je tako.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°93
A i jbg, za stavove SSP-a smo uglavnom saznavali preko vristecih naslovnica - sad toga nema
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°94
Vitalij Kličko: Navodni citat o Srbiji i Albaniji nije moj, novinari treba da traže dokaze pre nego kopiraju vest
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko oglasio se na Fejsbuk profilu sa demantom da je izjavio da će Ukrajinci biti oslobođeni od Rusije „kao što su Albanci oslobođeni od Srbije“.
„Prijatelji! Neki strani onlajn mediji, uključujući i ruske, su dalje širili moj navodni „citat“ o Srbiji i Albaniji.
Nisam komentarisao. I pre nego što prekopiraju ovu navodnu informaciju i nešto citiraju, novinari treba da traže audio ili video potvrdu takve ekskluzive“, napisao je gradonačelnik.
https://www.danas.rs/vesti/politika/vitalij-klicko-navodni-citat-o-srbiji-i-albaniji-nije-moj-novinari-treba-da-traze-dokaze-pre-nego-kopiraju-vest/
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°96
Bio Djilas na nacionalnoj frekvenciji Vucica nije kritikovao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°97
Gledo sam, a tek MSS kako je mazna sa njim bila...
_____
- Post n°98
Ne secam se da je na N1 imao takav tretman
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°99
Btw, kad su pre neki dan cerecili Teodorovica, nazivali su ga "Ponosev savetnik". Samo je DJV ostao na na starim podesavanjima
- Spoiler:
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°100
1 konstruktivna opozicija:
Proteklih 5 godina režim je iskoristio da jača stranku,uruši institucije, uguši medijske slobode i ne spreči rast korupcije i kriminala.
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) May 31, 2022
Na Vučiću je odgovornost da drugi predsednički mandat, obavlja poštujući Ustav, doprinoseći smanjenju tenzija i izgradnji urušenih institucija. pic.twitter.com/FaksiWwCmV