E, pa ako je na njemu odgovornost, onda ce sigurno to da uradi. Mozda mu dosad niko to nije reko, ali evo sad kad gospodin Djilas kaze...
Stranka slobode i pravde
- Post n°101
Re: Stranka slobode i pravde
E, pa ako je na njemu odgovornost, onda ce sigurno to da uradi. Mozda mu dosad niko to nije reko, ali evo sad kad gospodin Djilas kaze...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°102
Deo opozicije će glasati za predloge Vlade u parlamentu!
— Marko Marjanović (@mkmgandhi) June 9, 2022
Ja nisam izašao na izbore da dam bilo kakvu podršku ovoj vladi. Nije bilo ovakvih najava pre izbora. Ne znam za vas. Ja sam, blago rečeno razočaran. Verujem da ni vi niste glasali za bilo kakav dogovor sa nakaradnom vlašću pic.twitter.com/o8oORrv0bm
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°104
Gledao kratko Đilasa na B92, pričao o nacionalnom jedinstvu, SANU, BU i SPC kao stub srpskog društva, konsenzus oko Kosova "jer 99% naroda je za to da se nikada ne prizna Kosovo".. itd itd
— Sasa Pesic (@sasapesicle) September 5, 2022
bukvalno ono što su pričali Šeselj i Milošević a danas Vučić i Dačić, tako da.. nema nade
- Post n°105
Hrabra predsednica SSP u Jagodini, koja je učestvovala u rasvetljavanju slučaja Palma, napuštena od rukovodstva stranke, bez pravne pomoći u tužbama u kojima Palma traži 4 miliona odštete i sa neplaćenim računom za prostorije Stranke.
— Kuke i motike (@njpetrovic) October 6, 2022
Šta kažu @MarinikaTepic i @dragandjilas ? pic.twitter.com/hPPCj1lBJV
- Guest
- Post n°106
- Post n°107
Ograđujemo se od teksta Deklaracije u koji je naknadno pridodata rečenica podrške Kosovu za članstvo u EU. pic.twitter.com/dWzSF3AbRi
— Stranka slobode i pravde (@SlobodaIPravda) December 9, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°109
- Post n°112
ficfiric wrote:Ograđujemo se od teksta Deklaracije u koji je naknadno pridodata rečenica podrške Kosovu za članstvo u EU. pic.twitter.com/dWzSF3AbRi
— Stranka slobode i pravde (@SlobodaIPravda) December 9, 2022
- Post n°113
transfermarkt
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°114
Stranka kojoj sam poklonio poverenje nije ona ista koju sam ostavio i u kojoj je sve podređeno volji jednog čoveka bla truć...Ovo nije kraj mog angažmana, nameravam da se sa ljudima kojima su ideali a, b i c na srcu okupim u organizaciju koja će.
16. januar
Prepoznajući volju predsednika Srbije i glavnokomandujućeg naših oružanih snaga da liderstvo Srbije bolji život za naše potomstvo i rad na bla bla.
- Post n°115
Cousin Billy wrote:16. januar
Djilas: "Prepoznajući volju predsednika Srbije i glavnokomandujućeg naših oružanih snaga da liderstvo Srbije bolji život za naše potomstvo i rad na bla bla."
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°116
U ovom trenutki lici bas na to. Hajde da vidimo.
Et Bili
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°117
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°118
_____
- Post n°120
Никакав ранији политички ангажман господина Булатовића није детектован, не знам ни ко је то. Није то сада неки народни трибун који одлази, незадовољан слабом активношћу странке.
Зелени су били нико и ништа, идеолошки, политички, кадровски и организационо. То је била паркинг партија која је регистрована јер је то тад било јефтино и просто. Аморфна маса која је служила томе да се утопе у нечију другу идеју, онога ко има новца и покретачког, организационог елана. То је све.
Апсолутно ме не би чудило да пређе у СНС.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°121
Јанош Винету wrote:ЈНикакав ранији политички ангажман господина Булатовића није детектован
https://www.istinomer.rs/akter/dejan-bulatovic/
Postao je poznat kada je tokom velikih demonstracija 1996. nosio lutku sa likom Slobodana Miloševića u robijaškom odelu.
Bio je član Srpskog pokreta obnove, što je isticao i nakon demonstracija.
Potom je bio član Demohrišćanske stranke Srbije (DHSS), što je naveo u intervjuu„Srpskoj reči“, napominjući da je bio prinuđen da posle Petog oktobra ode u emigraciju.
Tada je kazao da je u Parizu 2001. osnovao Pokret za novu Srbiju.
Nekoliko godina kasnije u Šidu je osnovao Pokret za zaštitu i negovanje reke Bosut. „Kao nestranački kandidat, ali na listi DS-a, Bulatović je dobio odborničko mesto u Skupštini opštine, ispred dve hiljade članova koliko ih, kako on tvrdi, ima u ‘Pokretu za Bosut’.“ (RTV, 3. 10. 2012. godine)
Bio je predsednik Zelene ekološke partije – Zeleni (ZEP – Zeleni). „ZEP – Zeleni je stranka koja je pred predsedničke izbore 2017. istupila iz Ujedinjenog zelenog fronta koji je činila zajedno sa strankom Zeleni Srbije (stranka Ivana Karića) zato što nisu želeli da podrže kandidaturu Aleksandra Vučića, smatrajući neprihvatljivom bilo kakvu saradnju sa SNS“. (Danas, 31. 8. 2018. godine)
ZEP-Zeleni su na izbore za Skupštinu grada Beograda u martu 2018. izašli u koaliciji „Da oslobodimo Beograd – DS, Nova, SDS, ZEP Zeleni“, čiji je kandidat za gradonačelnika bio tadašnji predsednik DS-a Dragan Šutanovac. Ali, koalicija nije prešla cenzus, jer je osvojila 2,25 odsto glasova.
U avgustu 2018. ZEP – Zeleni, Pokret slobodnih građana, Mađarski pokret, Šumadijska regija i Koalicija Tolerancija formirali su Građanski blok 381, na čijem čelu je bio lider PSG Saša Janković.
Međutim, nekoliko meseci kasnije, u novembru 2018, ZEP – Zeleni istupili su iz Građanskog bloka 381, jer je, kako je istaknuto, došlo do nerazumevanja sa jednom od članica bloka.
U martu 2019. Bulatović je izjavio da ZEP-Zeleni žele saradnju sa Draganom Đilasom, da je Glavni odbor stranke zakazao izbornu skupštinu za april, na kojoj će biti promenjeno ime stranke, statut i na kojoj će biti izabrani stranački organi, to jest predsednik, potpredsednici i članovi predsedništva. „Doneli smo odluku kao Zelena ekološka partija – Zeleni da se ujedinimo sa Inicijativnim odborom Dragana Đilasa za osnivanje Stranke slobode i pravde. Smatramo da mora doći do ukrupnjavanja opozicije, a ZEP Zeleni će na ovaj način dati svoj doprinos tome. Promenićemo ime naše partije u Stranka slobode i pravde, a na izbornoj skupštini biće predloženo da Đilas bude predsednik te novoformirane političke organizacije“, kazao je Bulatović. (Danas, 11. 3. 2019. godine)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°122
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°123
Pre bih dao kredit nekome ko nije bio nakacen na budzet ni kad su njegovi bili na vlasti nego nekome ko takve prilike ne propusta.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°124
Što se Đilasa tiče, potrebno je dosta krivljenja svemira da se posle onakvog finiša izbora i džentlmenskog dogovora sa Vučičem govori o njemu kao o opoziciji.
- Post n°125
_____