Stranka slobode i pravde
- Post n°26
Re: Stranka slobode i pravde
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°27
https://www.juznevesti.com/Politika/Nislije-u-vrhu-Djilasove-novoformirane-Stranke-slobode-i-pravde.sr.htmlOdbornik Grupe građana “Niš moj grad” Branislav Jovanović izabran je za člana Predsedništva Stranke slobode i pravde koju je danas formirao Dragan Đilas.
- Post n°28
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°29
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°30
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°31
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°33
- Post n°34
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°35
https://www.danas.rs/politika/bastac-telima-cemo-braniti-beograd/Verujem da je borba za slobodu i pravdu najvažnija borba danas u Srbiji. Takođe, smatram da je neophodno da društvo zvanja transformišemo u društvo znanja, kao i da sve svoje kapacitete stavimo u funkciju boljeg života građana. Ako tome dodamo čvrsto opredeljenje za integracionističku politiku, zasnovanu na borbi za vrednosti, onda je jasno da su to principi koju organizacija „Čuvari grada“ i lično ja promovišemo već duže vreme – kaže za Danas Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad i novoizabrani član Predsedništva Stranke slobode i pravde, odgovarajući na pitanje šta je razlog zbog čega se odlučio da političku karijeru nastavi u Đilasovoj stranci.
* Šta vas je preporučilo za člana Predsedništva SSP, da li vaša svakodnevna borba za Stari grad?
– Verujem da me preporučio beskompromisni građanski aktivizam koji uključuje i razne oblike građanske neposlušnosti. Pored mene članovi predsedništva su – Tanja Pašić, LJiljana Jovčić, Vuk Vučurević, Dušan Nikezić, Peđa Mitrović, Mila Popović, Branko Miljuš, Aleksandar Bjelić, Ana Stevanović, Ferida Ćustović, Jasmina Belić…
- Guest
- Post n°36
Dakle Miljuš je završio zadatak kod Jeremića?
- Post n°37
- Guest
- Post n°39
Filipenko wrote:Vučurević je, ako se dobro sećam, u otkupljenoj stranci dobio i položaj đeneralnog sekretara partije.
Generalni sekretar, da.
Nego, jos malo neokaljanih kadrova iz nekog boljeg vremena.
Dušan Nikezić
Rođen je u Prijedoru 18. februara 1973. godine.
Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Beogradu, a diplomirao na Boston University School of Management 1996. godine.
Od 1996. godine radio je kao konsultant u vodećoj srpskoj konsultantskoj kući "CES Mecon", gde 2004. godine postaje direktor.
Član je Demokratske stranke od 1991. godine i član Glavnog odbora od decembra 2012. godine. Za predsednika Resornog odbora DS za finansije izabran je na sednici Predsedništva Demokratske stranke održanoj 18. januara 2013. godine.
Od 2001. godine angažovan je kao savetnik ministra za privredu i privatizaciju u vladi Zorana Đinđića, a od osnivanja Agencije za privatizaciju imenovan je za pomoćnika direktora Agencije. Nakon formiranja vlade Mirka Cvetkovića 2008. godine angažovan je kao savetnik za privredu i finansije predsednika vlade. U 2009. godini imenovan je za predsednika nadzornog odbora EPS-a, a u 2010. za predsednika Upravnog odbora Energoprojekta. Nakon rekonstrukcije vlade Mirka Cvetkovića 2011. godine, postaje državni sekretar u Ministarstvu finansija i na toj funkciji ostaje do kraja jula 2012. godine. Bio je član Skupštine društva preduzeća za proizvodnju borbenih vojnih vozila „Direkcija KS“ i član Fonda za razvoj Republike Srbije. Dušan Nikezić je takođe rukovodio Radnom grupom koju je Vlada angažovala kako bi održala proces proizvodnje u „Železari Smederevo“, kao i član Radne grupe za prodaju dela akcija „Telekoma Srbija“.
Nakon hapšenja njegovog oca Zvonimira Nikezića, zbog malverzacija sa preduzećem „Azotara“, mediji u Srbiji su dosta pisali o poslovanju njihove porodične konsultantske kompanije "CES Mecon" i bliskim političkim vezama koje su održavali pre svega sa Vladom Mirka Cvetkovića.
- Guest
- Post n°40
- Post n°41
Na godisnjicu Savamale uradih istrazivanje, kad se ko iz opozicije o tome prvi put izjasnio
— Uroš Piper (@UkiPajp) April 24, 2019
NDBGD - 28.4. akcija
DS - 30..4. saopstenje
DSS - 8.6. izjava odbronika @mbojovic777 gde je Malom predao priznanje "Prva fantomka Beograda"
NS (Jeremic) - 12.12. N1
Djilas - 25.10.2017.
- Post n°42
Blic nastavlja da obavlja posao za koji su novina i pojedinci koji je vode dobro plaćeni od režima. Isto kao i Faktor plus čija lažna istraživanja objavljuju. Pravo stanje u sadašnjim medijskim i izbornim "uslovima" je:
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) May 9, 2019
SNS 43 %
Udružena opozicija 40%
SPS 8 %
Šapic&DSS 3 %
- Post n°43
rumbeando wrote:Blic nastavlja da obavlja posao za koji su novina i pojedinci koji je vode dobro plaćeni od režima. Isto kao i Faktor plus čija lažna istraživanja objavljuju. Pravo stanje u sadašnjim medijskim i izbornim "uslovima" je:
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) May 9, 2019
SNS 43 %
Udružena opozicija 40%
SPS 8 %
Šapic&DSS 3 %
- Post n°44
(ali DSS 3% )
- Post n°45
_____
- Guest
- Post n°46
Ta priča da time kontrolišete medije što imate medijsku agenciju i budžete klijenata na osnovu rejtinga usmeravate prema raznim medijima, jeste ordinarna budalaština.
Kako mislite da gradite metro bez tendera, jeste li poludeli?
Da li je postojao tender kada ste vi hteli da pravite metro sa Francuzima?
Sa Francuzima je bio potpisan međudržavni ugovor po kome bismo od njih kupili vozove i elektro-opremu za 350 miliona evra. Prihvatili smo da tu ne bude tender iz prostog razloga što ne može niko da vam proda voz mimo cene koju su davali u ostalom delu sveta.
Dobro, da li bi bio tender?
Ne, za kupovinu vozova ne bi, ali nemojte da poredite te stvari, one su neuporedive.
Pa, ako ćemo da gledamo princip...
Pa niste u pravu, to vam govorim, nemojte da imate neka predubeđenja i da vas to ograničava u onome što radite.
https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1694100
- Post n°47
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°48
_____
- Guest
- Post n°49
- Post n°50
Ovde smajli Siniša Mali.