Protesti 2019
- Post n°126
Re: Protesti 2019
Protiv opozicije, pobobu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°127
Nisam uspeo da nađem ništa na CNN-u, ali ima vest na Sputnjiku.
https://sputniknews.com/europe/201904121074054690-serbia-ruling-party-hunger-strike/
https://sputniknews.com/europe/201904121074054690-serbia-ruling-party-hunger-strike/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°128
vidis williame kako je zajebano kad s njima krenes da se nadgornjavas u tome ko ce vise da predje peske, fizicki da se zrtvuje u ocima naroda i sl. otprilike kao kad krenu da se takmice protiv njih u nacionalizmu.
- Post n°129
cuti gari* juce su ti dosli na noge a ti ih nisi pocastio ni vrecicom mokrace niti izmeta
jak si ne reci slab na delu
jak si ne reci slab na delu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°130
pa to mogu i svaki dan, i bez dovozenih sendvicara je septicka jama puna govana
sto bi reko vv svaki dan mi je rodjendan rodjendan mi je svaki dan
24/7 se jebem sa bagrom anyway
sto bi reko vv svaki dan mi je rodjendan rodjendan mi je svaki dan
24/7 se jebem sa bagrom anyway
- Guest
- Post n°131
poslednji put sam imao neki takav action kad je dolazila svetlana arkan, isli smo na trg da one ograde za publiku namazemo govnima
- Post n°132
Svašta, pa rođendan je jednom godišnje, ne?venexiana stevenson wrote:psto bi reko vv svaki dan mi je rodjendan rodjendan mi je svaki dan
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°133
Hehe i tebe su dezorijentirali, carevi politike. Vi ćete meni štrajkati glađu, meni! Saćete vidjet kako se gladuje.bruno sulak wrote:ja sam se pitao da li je istina u prvom momentu. protiv koga strajkuje gladju?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°134
rodia sam se svaki danotto katz wrote:Svašta, pa rođendan je jednom godišnje, ne?venexiana stevenson wrote:psto bi reko vv svaki dan mi je rodjendan rodjendan mi je svaki dan
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°135
bela maca wrote:rodia sam se svaki danotto katz wrote:
Svašta, pa rođendan je jednom godišnje, ne?
maco slozices se da je poznavanje vojkovog opusa na forumu zabrinjavajuce slabo
otto srecan!
- Post n°136
Moramo uvesti kakav kviz, da se znaju Refn, current NBA rosters i Vojko V, pa ako se to prođe u prvih deset postova, onda možemo dalje.
- Guest
- Post n°137
Како бре против кога!? Па против логике, наравно. То им је највећи непријатељ.bruno sulak wrote:ja sam se pitao da li je istina u prvom momentu. protiv koga strajkuje gladju?
- Guest
- Post n°138
Autotransport Pančevo obustavili sve polaske za Beograd danas. Nestalo goriva i vozača.
ATP obustavio SVE polaske za Beograd danas. Na moje pitanje šta da rade ljudi koji imaju mesečne karte i posao, žena zadužena da ima informacije kaže - NE ZNAM. Na pitanje zbog čega, kaže INFORMIŠITE SE IZ MEDIJA. A ovo je zvanično: #pancevo #n1info pic.twitter.com/4D9IrXC6yM
— Jovana Štetin Lakić (@JoanaLegend) April 13, 2019
- Post n°139
Ех тај један извршилац егзекутор не дође на посао и одмах га несташица.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°140
naradiće se divlji taksisti
_____
- Post n°142
ne postoji osoba u srbiji kojoj nije jasno.
_____
- Guest
- Post n°144
postoji mnostvo osoba koje su u fazonu to je ok nacin da se sprecavaju ljudi da dodju na protest, a koje nisu preovladjujuce za radikale. zato je srbija leglo smeca.
- Guest
- Post n°145
and that's why we can't have nice things
Pred početak protesta #1od5miliona @FantomiSRB za @DW_Srpski kažu da je ovaj protest početak kraja. pic.twitter.com/9x8hZAj5fI
— Sanja Kljajic (@SSnajaKljajic) April 13, 2019
- Guest
- Post n°147
Baš da vidimo šta će da bude. Možda sam jedini ovde koji tvrdi da su ti protesti budalaština onih degenerisanih Twitterom i Facebook-om koji misle da su jaki kada su među svojim istomišljenicima.
Izađete na izbore a onda - šta? Katastrofalni gubitci, baš da vidimo da li bi LDP Čedomir Jovanović opet ušao u Skupštinu kao narodni poslanik.
Izađete na izbore a onda - šta? Katastrofalni gubitci, baš da vidimo da li bi LDP Čedomir Jovanović opet ušao u Skupštinu kao narodni poslanik.
- Post n°148
venexiana stevenson wrote:and that's why we can't have nice things
Почетак краја чега, протеста?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°149
Jovo Bakić
— Rebelić (@Remoozbg) April 12, 2019
Ne mogu nam bombe ništa pic.twitter.com/GpSN0lQEKQ