Protesti 2019
- Post n°103
Re: Protesti 2019
Srbija nikad nije bila jaca. To se odmah vidi po tome sto ministri i poslanici strajkuju gladju kao sto je red u svakoj jakoj državi
- Post n°104
Bome Gari, Srpska Altina se bas pokazala, 40 soma ljudi...
- Post n°106
KinderLad wrote:Bome Gari, Srpska Altina se bas pokazala, 40 soma ljudi...
Ту дође нешто као из шпице за "Узаврели град" или како се то већ звало, типа "град са пет милиона становника, од чега осам милиона криминалаца". Тако нека рачуница.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°108
venexiana stevenson wrote:novi smrad
Novo Andrejevo
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°109
potpuni bizar. u svakom slučaju radi se o odistinskom trejlblejzovanju u političkom životu i svemu. vlast, trenutni nosioci svih poluga moći u jednom društvu, uključujući i vojnog ministra, štrajkuju glađu kako bi primorali državu duradinešto. ovo se sasvim sigurno nikad nigde do sada nije dogodiloWilliam Murderface wrote:Pa zato što su oni uvek žrtve. I na vlasti se ponašaju kao da su u opoziciji. Njih biju, njih napadaju, njima niko ne da da kažu šta imaju, itd. Mislim to im je MO otkako su došli na vlast.
Mada je ovo sada stvarno već bizarno.
- Post n°110
Mene su zbunili. Ako im je to bio cilj.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°111
Svi gladuju, svi su isti. Slijedeći vikend ministri upadaju s ruljom u zgradu tv. Poslije poslanici blokiraju skupštinu. A opozicija ostaje u ćošku zbunjena, transparenti spušteni, gledaju ove u nevjerici.
_____
- Post n°112
Štrajk glađu se ovde svodi na ko će pre izdržati na medu i čaju, uz pokoju butkicu iza ponoći...
- Post n°113
Ma bre, Srbija, zemlja trendsetter. Naravno, u glupostima. Trump, predsednik najvece drzave na svetu koji se ponasa kao da je opozicija, samo sto ga ne uapse do tvituje. Britanski lordovi pricaju o nekakvoj "eliti" (hipstera sa 1 mekom koji iznajmljuju negde stan u severnom Londonu) koja je protiv njih i ne da im da zivi i "ispunjava volju naroda". Da ne zaboravim najvecu zemlju na svetu sa 7 hiljada nuklearnih bojevih glava koja stalno kuka da ce je neko napasti. Kinezi bar ne kukaju ni na sta. Eto, bar toliko.
- Post n°114
Naprednjaci su ustrojeni kao vojska, a vojsku ne možeš i da hoćeš držati u mirovanju.
- Guest
- Post n°115
William Murderface wrote:Pa zato što su oni uvek žrtve. I na vlasti se ponašaju kao da su u opoziciji. Njih biju, njih napadaju, njima niko ne da da kažu šta imaju, itd. Mislim to im je MO otkako su došli na vlast.
Mada je ovo sada stvarno već bizarno.
Vooline, Vooline, pa ti si isti, to vam je postao mentalitet.
Sećaš se kako si pozivao sve da stave Yoyogija na ignore listu dok nadležni ne preduzmu nešto oko njegovog prisustva na formu?
Ćuti i gutaj, Vooline.
- Post n°117
Jel ovo stvarnički?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°118
Ako nije dobro je uradjeno. Voleo bih da je stvarno
- Post n°119
Bezgrade, Syrbia? Definitivno jeste.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°120
Ovo su ozbiljne indicije autentičnosti vijesti.Solus_Rex wrote:Bezgrade, Syrbia? Definitivno jeste.
_____
- Post n°121
Bojim se da ste u pravu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°122
ma istina vesic i vulin krecu u strajk gladju. kojom se oni drogom drogiraju? ovo je politicka scena u karkosi. mada kad pogledam onaj game of thrones u britaniji...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°123
https://www.danas.rs/politika/vulin-i-vesic-najavili-da-ce-strajkovati-gladju/
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°124
Ma znam bre da je to istina , pitam za navodnu CNN-ovu vest.
_____
- Post n°125
ja sam se pitao da li je istina u prvom momentu. protiv koga strajkuje gladju?
_____