deluje pametno!diktotar wrote:Gotam wrote:Ivanka Trump: I once had a 'punk phase'
daj slike!
kakve tacno veze ivanka tramp ima sa streberlukom
Štreberski selebriti drul
- Guest
- Post n°401
Re: Štreberski selebriti drul
- Guest
- Post n°402
msm da se masi tema ovog topika tu i tamo, ili da pocnemo da kacimo ariju djovani u ulogama studentkinje
- Post n°403
Ja otvorio danas zadnjih par strana, nit jebozovnosti nit pameti. Bas su vam ocaj kriterijumi
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°404
Ja bih sad pisao vise na temu razlika u izgledu i lepoti kad sam dosao iz raspad srednje na ff, na sta je to licilo
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°405
Tu sam prvi put u zivotu vide emo klinca il nesto u toj fazi i kratko osisane ribe obojene u zeleno
Ko da juce bejase
Ko da juce bejase
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°406
I skapirao zasto muskarci trebaju da se briju, sa tom kolicinom bradurina,kosa i ne zajebavam vas, brkova, zilet svaki drugi dan je logican izbor. Secam se, vidim se sa najboljom drugaricom iz srednje, koja je upisala geografski, i pitam je sto ne svrati na plato. ***** nas je strah da prodjemo tuda, idemo ili okolo ili skroz uz zid, pogledaj nasta lice ti ljudi
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°407
Да сам заспао пре педесет година и пробудио се данас мене би било страх да прођем. Јеботе колико ћелавих и колико обријаних глава и колико ошишаних на нулу... А то је онда био сигуран знак да је
- ако је ћелав онда је негативац, види све ране филмове о Џемсу Бонду а и партизанске
- ако је ошишан на нулу онда има буве, вашке или је домац или је фришко са робије, дакле за избегавање
- ако је ћелав онда је негативац, види све ране филмове о Џемсу Бонду а и партизанске
- ако је ошишан на нулу онда има буве, вашке или је домац или је фришко са робије, дакле за избегавање
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°408
lepote promenjivosti drustvenih normi
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°409
Msm to sa seksualnoscu i senzualnoscu je jedna bas zanimljiva i vrv neiscrpna tema, kad pogledas da se bar bioloski,drustveni i licni ili psiholoski faktori tu preplicu i dopunjuju
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°410
disident wrote:I skapirao zasto muskarci trebaju da se briju, sa tom kolicinom bradurina,kosa i ne zajebavam vas, brkova, zilet svaki drugi dan je logican izbor. Secam se, vidim se sa najboljom drugaricom iz srednje, koja je upisala geografski, i pitam je sto ne svrati na plato. ***** nas je strah da prodjemo tuda, idemo ili okolo ili skroz uz zid, pogledaj nasta lice ti ljudi
brt ne moras kao histericni korisnici vajbera, moze i u jedan post, tj edit kad imas sta da dodas kad se naknadno setis
ali vajber jebote sunce kad krene
cao
da li se
vidimo
veceras
(cetri puta mi zvoni to sranje zbog cetri poruke)
- Guest
- Post n°411
Ako sam ja dobro skapirala poentu teme, nije poenta da su osobe koje kacite (ja postujem na redovnom drulu) streberi/ke, nego da forumasa lozenje na tu osobu cini nerdom, jer je osoba nekonvencionalno privlacna. Nesto kao Sramim se priznati na KDP.
- Guest
- Post n°412
ivanka tramp je nekonvencionalno privlacna kao slavica cukteras
- Post n°413
Nema bolja slika na netu
Alice Buffet, directrice Musée de la Résistance et de la Déportation de l'Isère
u sredini
u sredini
- Post n°414
Pojede govno od kompjutera u radnji nekad post jer udje masa musterija, pa dok otkucam sve, vratim se taman da dobijem mini srcani udardiktotar wrote:disident wrote:I skapirao zasto muskarci trebaju da se briju, sa tom kolicinom bradurina,kosa i ne zajebavam vas, brkova, zilet svaki drugi dan je logican izbor. Secam se, vidim se sa najboljom drugaricom iz srednje, koja je upisala geografski, i pitam je sto ne svrati na plato. ***** nas je strah da prodjemo tuda, idemo ili okolo ili skroz uz zid, pogledaj nasta lice ti ljudi
brt ne moras kao histericni korisnici vajbera, moze i u jedan post, tj edit kad imas sta da dodas kad se naknadno setis
cao
da li se
vidimo
veceras
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°415
nisam znao da ima obican drul, sta se odma udarasdiktotar wrote:ivanka tramp je nekonvencionalno privlacna kao slavica cukteras
- Guest
- Post n°416
disident wrote:Pojede govno od kompjutera u radnji nekad post jer udje masa musterija, pa dok otkucam sve, vratim se taman da dobijem mini srcani udardiktotar wrote:
cao
da li se
vidimo
veceras
ma zezam se za tvoje postove, mos sto za redom nema frke, nego da znas da se postojeci moze editovati, jer inace pretendujes na pisanje i to a i ide ti. svaka situacija je dobra za vezbu
- Guest
- Post n°417
ne svidja mi se slavica cuktera, jeftino deluje.
ni tanja savic.
ni tanja savic.
- Post n°418
A i realno matoreGotam wrote:ne svidja mi se slavica cuktera, jeftino deluje.
ni tanja savic.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°420
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°423
Hubert de Montmirail wrote:Nema bolja slika na netu
u sredini
Тачно је чујем како каже "лисн вери керфули, аи вил сеј зис онли вонс". Али оригинал, не она британска измотација.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°424
ja uvek kad pustim neko slušanje svojim đacima kažem lisn veri kerfuli aj šel sej dis onli vans al niko ne skapira
ko vam je ta slavica
ko vam je ta slavica
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Korisnik
- Post n°425
Na koji original misliš paće?