Štreberski selebriti drul
- Post n°1
Štreberski selebriti drul
Vesna Radojević iz Istinomera
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°2
Re: Štreberski selebriti drul
Hmm..recimo, Nataša Odalović?
- Post n°3
Kad sam je svojevremeno stavio u avatar, nekoliko ljudi je trazilo da je sklonim
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°4
Može, vidiš da nosi naočari.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°5
ficfiric wrote:Kad sam je svojevremeno stavio u avatar, nekoliko ljudi je trazilo da je sklonim
- Post n°6
Ferenz wrote:Hmm..recimo, Nataša Odalović?
vidi stoka doso na forum
- Guest
- Post n°8
Ja imam jedan mali, minijaturni kraš na Džeka Peraltu, iako mi je u početku bio najbezvezniji lik iz Brooklyn 99. Uopšte ne znam kad i u kom momentu mi se uvukao pod kožu.
- Post n°9
EJ, on je super, duhovit je i sladak. Liči na jednog mog frenda iz San Franciska, i fizički, i po glasu i po gestikulaciji.
_____
- Post n°10
Tako ni Jess nije znala da je zaljubiška u Nicka ( New Girl)
- Guest
- Post n°11
U, i Dubravka je dobra uzivo:
Samo mi je nesto mnogo omatorila u poslednje vreme.
- Post n°12
mina lazarevic.jpg
_____
....al zavoleh devojku iz stada
- Post n°13
a sta su tacno kriterijumi za streberski selebriti drul?
mada sa ovim tesko da cu omasiti:
mada sa ovim tesko da cu omasiti:
- Post n°14
Hmm... taj je vruc i za nas nestrebere
Nego jbt. koja je ovo rasa? S koje planete?
Nego jbt. koja je ovo rasa? S koje planete?
- Spoiler:
- Post n°15
Jelena Milić, glavna propagatorka Nato pakta u Srbiji. Nije mi jasno kako se neko može ložiti na takvo štogod.
Mada mi se čini da Verte hoće suptilno nešto da nam poruči, čim tura Jelenu Milić i Dubravku Stojanović u drool. Neka se pripremi...Vesna Pešić?
Mada mi se čini da Verte hoće suptilno nešto da nam poruči, čim tura Jelenu Milić i Dubravku Stojanović u drool. Neka se pripremi...Vesna Pešić?
- Post n°16
^^ma samo mi nije bilo jasno s koje strane treba da bude streber - ovaj sto druluje ili ovaj na koga se druluje. pa sam isla na sigurno.
- Post n°17
Čajna je pun pogodak!
A inače sam više mislio na tip drula, kao nije samo do izgleda, nego i do nečeg drugog. Recio evo jedan moj skorašnji drul koji bih stavio na ovu temu:
A inače sam više mislio na tip drula, kao nije samo do izgleda, nego i do nečeg drugog. Recio evo jedan moj skorašnji drul koji bih stavio na ovu temu:
_____
- Guest
- Post n°18
@lalinea
Pa jebote, gledajte da izgledaju makar priblizno ko streberi. Mogu i ja da nadjem njih sto sa nogama i diplomom. Znaci ti i ovaj s Minom Lazarevic - diskvalifikacija.
Elem, ne dirajte mi Milicku. A Dubravka je realno super. To se ne vidi preko kamera, ali zena zraci prirodnom erockom energijom.
Au, a i totalni sam kejvmen na ovu. Ona nesto cvrkuta, a ja je nista ne razumem.
Pa jebote, gledajte da izgledaju makar priblizno ko streberi. Mogu i ja da nadjem njih sto sa nogama i diplomom. Znaci ti i ovaj s Minom Lazarevic - diskvalifikacija.
Elem, ne dirajte mi Milicku. A Dubravka je realno super. To se ne vidi preko kamera, ali zena zraci prirodnom erockom energijom.
Au, a i totalni sam kejvmen na ovu. Ona nesto cvrkuta, a ja je nista ne razumem.
Last edited by Verterdegete on Tue Jan 06, 2015 12:05 pm; edited 1 time in total
- Post n°20
Moja profanka
A za Minu Lazarević jeste diskvalifikacija, jer tu nema baš ništa štreberski, ali u mom drulu ima, tako d ti ne uvažavam primedbu
Tek sad vidim da si se zaprvo obraćao lalinei povodom diskvalifikacije. Nije ni ono za diskvalifikaciju - Čajna je pravi štreberski drul, nema veze što ne izgleda kao štreber.
A za Minu Lazarević jeste diskvalifikacija, jer tu nema baš ništa štreberski, ali u mom drulu ima, tako d ti ne uvažavam primedbu
Tek sad vidim da si se zaprvo obraćao lalinei povodom diskvalifikacije. Nije ni ono za diskvalifikaciju - Čajna je pravi štreberski drul, nema veze što ne izgleda kao štreber.
Last edited by William Murderface on Tue Jan 06, 2015 12:13 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°21
A kako to izgleda streber? priblizno.
Cajna nije "sa nogama i diplomom"
hehehe
Cajna nije "sa nogama i diplomom"
hehehe
Last edited by lalinea on Tue Jan 06, 2015 12:12 pm; edited 1 time in total
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°23
_____
- Guest
- Post n°24
lalinea wrote:A kako to izgleda streber? priblizno.
+1
Ništa mi nije jasno na ovom topiku. Plus što ne volim izraz štreber. Šta to tačno znači?
- Post n°25
lalinea wrote:
hehehe
Slazem se s linkom. Tip se samo pravi da je streber. Sto ono kazu kod nas, "mnogo mi se ti pravis pametan". (Moje omiljeno... znas, da bi se neko uspesno pravio pametan mora da bude, ovaj, pametan. )
U staro vreme se znalo, streberi su bili uzasni za pogledati. Ovo danas sve poludelo, sve naopako.