Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Štreberski selebriti drul

паће

Štreberski selebriti drul - Page 10 Empty Re: Štreberski selebriti drul

Post by паће Sat Dec 12, 2015 3:04 pm

Е ај пиши на енглеском, лакше преводим на јасно.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Dec 12, 2015 3:09 pm

Xexoxical Endarchy wrote:ma nista sto bi me sprecilo da vam socinim ovo pisanije. elem u najkracem.

meni postoji 1 potpuni estetski-ideoloski kontiuum izmedju snezane savic i sande r ivic. nejasno mi je kako jedna moze da bude smatrana lepom a druga ne. a doticna snezana savic mi je primer relativiteta model-based ideje lepog za 1 pauer point prezentaciju. jedna izuzetno nelepa zena koja je na ovim prostorima uzidnuta u sam centar reprezentacije lepote zbog svog proksimiteta srbo modelu. sanda fala bogu ima to nesto sto joj omogucava malo odmaka tog klasicne verzije tog modela, nije toliko dozglaboga iritantna kao snezana savic i ima prcast nos sto joj daje kako na contemporaneity-ju tako i u genericnosti. ali opet reci da je lepa je ne znam overstatement bilo gde gde ljudi nisu bili izlozeni RTS-u.

pazite, rekao sam to vec u prethodnim postovima ali da ponovim. to je kod mene sasvim sigurno otpor prema modelu u sprezi sa nekim vestigalnim drugosrbijanskim otklonom od prve srbije. a mozda je to generational issue. ja verovatno nisam blejao toliko ispred rtsa koliko vi. voleo bih da se zvezda ili neko mladji (ko nije frnjau) oglasi da me podrzi ili zakopa.

inace ceca prilicno odudara od tog srbo modela i mislim da su vecina ljudi na ovim prostorima u fazonu da je ceca dobra riba a ne da je ne znam kolko lepa (vec vise okej ili nije ruzna). ceca sa tim protruding jagodicama i masama na licu izgleda ultra-orijentalno za nase prilike. meni ceca jeste lepa, ali nisam siguran da je to generalno slucaj.
    eo ja sam mlađi i nisam fernoux Štreberski selebriti drul - Page 10 1143415371

odista, snežana savić je žena iz naroda ™️ i odista je turn off to.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Dec 12, 2015 3:47 pm

Šta znam, meni Snežena Savić nikako nije izrazito nelepa, više mi je narodski lepa, to je to, a meni je narodski lepa i Ceca, iako jeste malo 'orijentalnija'. Ovde mislim da Cecu pre operacija na licu, sad mi je nelepa (meni su sve žene koje su operisale nešto na licu manje lepe nego pre operacija).

Sanda mi je nekako sofisticiranije lepote. Tj Sanda mi je negde između narodski lepih žena i tih nežno lepih, kao što su npr Vesna Pusić i Ivana Žigon.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Sat Dec 12, 2015 4:54 pm

Xexo, meni je Ceca takodje lepa. Tj, meni je ona baš lepa. Ima neki period, rekla bih prva polovina dvehiljaditih kad je bila prelepotica. U poslednjih pet godina izgleda ko djavo. 
    Volim ja te žene sa sjajnim širokim osmehom.
    kondo

Post by kondo Sat Dec 12, 2015 5:46 pm

sejlor wrote:Meni su lepi najrazličitiji tipovi žena, ali kad bih mogla da biram kako ja hoću da izgledam, htela bih da izgledam kao Ana Kraš ili Jessica Pare.

ima i domaca dzesika pare, una momirovic. ako ne znas zenu, ne pokusavaj da joj guglas slike posto tamo nema nista - mora da se udje na njen fb profil da se vidi.

a jel poznajes anu kras pa bi htela da izgledas kao ona ili si to zakljucila na osnovu njenih slika kao u slucaju dzesike?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Dec 12, 2015 5:58 pm

Ne poznajem Anu Kraš, samo na osnovu slika. A Džesika na osnovu Medmena, nisam nikad guglala njene slike. 

A tu Unu ne znam.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Dec 12, 2015 6:00 pm

Uh, ne sviđa mi se Una Momirović. Kapiram sličnost između nje i Džesike, ali mi je Džesika mnooogo lepša.
    Indy

Post by Indy Sun Dec 13, 2015 2:28 am

паће wrote:Е ај пиши на енглеском, лакше преводим на јасно.
    +1

Zabole me glava. Štreberski selebriti drul - Page 10 1233199462
    kondo

Post by kondo Sun Dec 13, 2015 3:38 am

ja kad bi bio zensko voleo bih da izgledam kao dragana dosen. s obzirom da nisam, onda nikom nista, ovako je manje bitno.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 13, 2015 10:39 am

ja sve vreme mislim o sonji dok čitam ovo o snežani (savić) i pitam se koji vam je đavo. dakle, mlada sonja je meni izuzetno lepa. a snežana mi je wtf, s prečupanim zapanjenim obrvama i okruglom glavom. ditto za ivanu žigon (!?!?), cecu.
    sandu spašava nos i zrikavost. samo stajling da promeni, drugi friz, crna rolka i bila bi slatka.
    Indy

Post by Indy Sun Dec 13, 2015 10:53 am

Pa to i jeste sustinska razlika, kod 2 Saviceve. Snezana je tip koju vole pravi muskarci, ono 1/1 testosterondzije/kamiondzije, a Sonja je vise za nas metroseksi seka perse i slicne vilenjake. Bob da joj dusu prosti, ofkors.
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Dec 13, 2015 10:56 am

meni snezana uvek bila nekako zena za jataganca/kurcubica.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Indy

Post by Indy Sun Dec 13, 2015 10:57 am

Štreberski selebriti drul - Page 10 1233199462
    To, za njega barem znam ko je.
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Dec 13, 2015 10:59 am

pa taj rad. nikada nisam kao klinac imao odnos prema njoj. s druge strane sofija mackic jeste bila lepa i za mene ranog tinejdzera.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 13, 2015 11:11 am

Ma da, Snežana Savić nikad nije postojala u univerzumu mojih erotskih fantazija, čak ni na marginama istog. Ditto Lidija Vukićević.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    паће

Post by паће Sun Dec 13, 2015 11:18 am

Indy wrote:Pa to i jeste sustinska razlika, kod 2 Saviceve. Snezana je tip koju vole pravi muskarci, ono 1/1 testosterondzije/kamiondzije, a Sonja je vise za nas metroseksi seka perse i slicne vilenjake. Bob da joj dusu prosti, ofkors.

Рахметли Соња ми је некако увек више лежала кад сам био у свом камионџијском издању. Што је чудно, она је пре свега глумила више гласом него појавом, појава се онако наметала прикрадањем, тек накнадно приметиш да си буљио у њу.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 13, 2015 11:18 am

Jel Jessica Zou Bisou Bisou? ccc kolko tu nema ničega.. Štreberski selebriti drul - Page 10 1949538119 mnogo me potreslo kad je Drejper posle ONAKVE ŽENE spao na to..

Srbi vole te žene ko Snežana Savić stvarno, obično ako je pritom komšijina žena. Sonju Savić je trebalo staviti u kućni pritvor i zabraniti joj da pubilkuje.
    Indy

Post by Indy Sun Dec 13, 2015 11:20 am

Trebalo joj je zabraniti nesto drugo, al sad je kasno.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 13, 2015 11:22 am

to je valjda zabranjeno svima...
    Margit Savović

Post by Margit Savović Sun Dec 13, 2015 11:23 am

Meni Snežana Savić i dalje potpuna misterija. Nahajpovana je. Imali su Kurčubići Vesnu Zmijanac i Suzanu Mančić za poredjenje.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 13, 2015 11:36 am

Šuvar i varivo wrote:Jel Jessica Zou Bisou Bisou? ccc kolko tu nema ničega.. Štreberski selebriti drul - Page 10 1949538119 mnogo me potreslo kad je Drejper posle ONAKVE ŽENE spao na to..

Da. Boginja. Posle koje žene, misliš na Beti ili Fej? Ako misliš na Fej, OK, i ona je boginja.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 13, 2015 1:18 pm

Beti pritiska te neke edipovske tačke, jbg Štreberski selebriti drul - Page 10 1403342043
    plachkica

Post by plachkica Sun Dec 13, 2015 1:20 pm

Meni je Beti savršenstvo kom fali nešto, ženska verzija Pirsa Brosnana.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 13, 2015 1:24 pm

zato što se nalazi na samom zalasku svog doba (ne životnog, nego je li ere).. to ti je ta inheretna romantika konzervativizma- borba protiv neizbežnog i sve to.
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Dec 13, 2015 1:42 pm

i zato tolikn zapravo nije konzervativac Štreberski selebriti drul - Page 10 2304934895

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 21, 2024 11:51 am