Štreberski selebriti drul
- Post n°326
Re: Štreberski selebriti drul
reci ženi da nam se zahvali, sprečavamo te da bališ na neku bezveznjakušu
_____
alt-lib
- Post n°328
ne znam, ne razumem se u mušku lepotu
_____
alt-lib
- Post n°329
Kakve to veze ima s Vidojkovicem?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°331
zastitnik gotama wrote:a u muski dusbegeri?
obzirom da sam morao da guglam zaključi sam
- Guest
- Post n°332
ostavicu samo jedan tvit i mislim da je to to
apelujem na vlast da uvede neku prinudnu psihoterapiju za kejnzijance
- Post n°333
jos jednom devojka izgleda odlicno, ali ne postoji jebljivost koja uspeva da prodre kroz tu majcu. ta majca je faux feminizam za srednju skolu i kao takva naprosto retardirana i na slici apsolutno nicim nije izmestena iz konteksta celog kanala nego je jos jedna retardirana stvar u retardiranom kontekstu. prosto pogresna estetika-ideologija, sve pogresno.zastitnik gotama wrote:eo pogledaj ovu poslednju sliku s instagrama. to je jedna jebljivost prosto.
znam da nije bas najbolja analogija, al to je ko da si prezgodan frajer sa 4% bodifeta i jebuljama i ali ne izlazis iz dresa lokalnog fk.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Guest
- Post n°334
skroz suprotno :)neprivlacna je devojka- koncept ™ je privlacan.
- Post n°335
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°337
1500 falovera ... ne znam da l se to racuna kao javna licnost.
- Post n°338
Sladje je ovako da se domundjavamo.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Guest
- Post n°339
a pa ok, vidim sad da joj je tw zakljucan, nijesam znao.
- Guest
- Post n°340
Xexoxical Endarchy wrote:ova libekovka jeste bazicno lepa i zgodna ali ima nesto iritantno. npr meni je insta-turnoff kada devojka od 20 i kusur, mozda 30 godina i dalje obitava u toj adolescentskoj estetici sirena, srculenaca, cvetica, leptirica, sljokica, rozikastih valera i sl. i kada svemu tome doda (ironijska ili ne, nebitno) naklonost prema floralnim dezenima i retro kicu darkec mora da ode na vampirefreaks da malo opere oci.
mislim da ova ne obitava i dalje, vec je sve to provalila sad skoro. na jednoj fotki svira, ne drugoj fura jogu, na trecoj slika nekim hipsterskim smena aparaticem, uniforma novohipstera.
- Guest
- Post n°341
90% instagram slika su srednjoskolska deca napravila kad su krenuli tumblr ffffound i weheart it. supljina.
- Post n°342
dajte mi instagram profil
- Post n°343
Križanka Amal Kluni i junakinje španske serije.
- Post n°344
Pretraga - apelujem na vlast da uvede neku prinudnu psihoterapiju za kejnzijance - ne odgovara nijednom dokumentu.
Predlozi:
[size]
Predlozi:
- Proverite da li su sve reči pravilno napisane.
- Pokušajte sa drugim ključnim rečima.
- Pokušajte sa uopštenijim ključnim rečima.
- Pokušajte sa manje ključnih reči.
[size]
Rezultati pretrage
[/size]_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°345
zastitnik gotama wrote:1500 falovera ... ne znam da l se to racuna kao javna licnost.
Fallover? Речник не налази...
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°346
lik koji cita sta pises na tviteru i svakih pet dana ocenjuje da si precenjen pa odustaje od tebe
- Post n°347
паће wrote:zastitnik gotama wrote:1500 falovera ... ne znam da l se to racuna kao javna licnost.
Fallover? Речник не налази...
Fal: "The Fusil Automatique Léger ("Light Automatic Rifle") or FAL is a semi-automatic/selective fire battle rifle produced by the Belgian armaments manufacturer Fabrique Nationale de Herstal (FN)."
Lover: "One who loves another, especially one who is involved in a romantic or sexual relationship with another."
Fallover: puskojebac
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°348
Radagast wrote:
Fallover: puskojebac
Надам се да је аналитичан а не фронталан. Јер једном годишње и празна пали.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°349
aman gde je ta libekovka da je vidimo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°350
pa sta ti ga ja znam...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started