Bosna i Hercegovina
- Post n°451
Re: Bosna i Hercegovina
kako nisu taj drugi zabranili
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°452
Tu drugu organizuje tzv. Iskorak. Da uporedim sa Srbijom, ova današnja parada je bila dverjanska, sutrašnja je Miša Vacić i ekipa.
Nisu zabranili nijednu ali je grad pun policije, iz svih kantona su upućena pojačanja i sumnjam da će se iko usuditi da napravi neko ozbiljnije sranje. Pojedinačni slučajevi nisu isključeni.
Nisu zabranili nijednu ali je grad pun policije, iz svih kantona su upućena pojačanja i sumnjam da će se iko usuditi da napravi neko ozbiljnije sranje. Pojedinačni slučajevi nisu isključeni.
- Post n°453
neki bi vjerovatno izašli da protestuju protiv ove ćirilice
- Post n°454
Kul je parola
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°455
Mešihat i Sabor Islamske zajednice (IZ) u Srbiji danas su na odvojenim sjednicama jednoglasno za funkciju vrhovnog poglavara IZ-a u Bosni i Hercegovini predložili Muamera Zukorlića i Huseina Kavazovića. Kavazović je aktuelni reisu-l-ulema, a tu funkciju obavlja od 2012. godine.
Sabor Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini donio je 24. avgusta Odluku o raspisivanju izbora za novog reisu-l-ulemu, prema Ustavu i Pravilniku te vjerske ustanove.
U narednom periodu bit će evidentirani kandidati, čije će kandidature Sabor na sjednici 21. septembra verifikovati, a nakon toga i odrediti termin izbora.
Mojih deset maraka ide na Zuku.
- Post n°456
fino organizatori hendluju i smiruju situaciju
https://nap.ba/news/57669
[size=35]Reakcija organizatora: Posljednji izvještaji medija o Islamskoj zajednici i Povorci su huškački[/size]
https://nap.ba/news/57669
[size=35]Reakcija organizatora: Posljednji izvještaji medija o Islamskoj zajednici i Povorci su huškački[/size]
- Post n°458
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°459
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°460
iii evo ga pozivanje na genocid
https://www.facebook.com/oslobodjenjeba/videos/2479160809017721/
Milka Malkić · 0:00 Ovo je sve strašno. Bože sačuvaj i jednima i drugima daj razum. Pozivanje Alaha na linč stvarno nije u redu.
3
Manage
LikeShow more reactions
· Reply · 36m
Azemina Susic · 2:13 Milka Malkić nije strasno kada se negira genocid i poziva na novi genocid, a ovo strasno. Da ovi nece koga ubijati????
https://www.facebook.com/oslobodjenjeba/videos/2479160809017721/
Milka Malkić · 0:00 Ovo je sve strašno. Bože sačuvaj i jednima i drugima daj razum. Pozivanje Alaha na linč stvarno nije u redu.
3
Manage
LikeShow more reactions
· Reply · 36m
Azemina Susic · 2:13 Milka Malkić nije strasno kada se negira genocid i poziva na novi genocid, a ovo strasno. Da ovi nece koga ubijati????
- Post n°463
Tako izgleda, mada na prve parade uvek dodju avi aktivisti iz regiona
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°464
pa iz ns skoro niko ne ide na ovdasnju paradu od pocetka, zbog tog silnog sljama koji se uvek gurao uz vlast i na budzet
- Guest
- Post n°465
Sarajevo: Komunalno preduzeće detaljno opralo ulicu kojom je prošla homoseksualna parada
Kako je Saff sročio naslov
Plus ovo:
Sramota dana.
Danas se održava prva homoseksualna parada u Sarajevu. Među brojnim transparentima koje su pripremili organizatori prve homoseksualne parade nalaze se i oni koji su na uvredljiv način usmjereni protiv države i Boga. Važno je napomenuti da su organizatori ove parade veoma pažljivo i ciljano pripremali propagandni materijal. Zato su parole protiv države i Boga odraz njihovih namjera.
- Guest
- Post n°466
- Spremni smo da kažemo NE za sav razvrat koji se dešava u ovom gradu i ovoj državi i ovo je tek početak. Nagradi nas Gospodaru, podari nam svoju milost. Molimo te Allahu, koji činiš ono što ti hočeš, ti koji sve možeš, ti možeš u narednih sat vremena, za 10 minuta, za minut, za sekundu promijeniti ovo sunce i dovesti oblake. Gospodaru ti možeš spustiti kišu na ovaj grad kakva nije zapamćena. Gospodaru molim te spusti kišu kakva nije zapamćena na ovaj grad. Spusti potop kakv nij zapamćen. Gospodaru rastjeraj ih neka se razbježe - rečeno je u toku održavanja skupa ispred bivše zgrade Američke ambasade, a ove riječi Sanina Muse okupljeni su pratili izgovarajući "Amin".
https://www.facebook.com/oslobodjenjeba/videos/vb.162926690478548/2479160809017721/?type=3&theater
Mislite li da je uvredljiv natpis na transparentu? ... ovaj.... organizator je tako isprinto... ne mislim ništa...
http://ba.n1info.com/Vijesti/a376931/Organizator-skupa-protiv-Povorke-ponosa.html
Last edited by fikret selimbašić on Sun Sep 08, 2019 7:28 pm; edited 1 time in total
- Post n°467
Причали ми како су још 1990. по Карачију виђали пајкане како иду улицом држећи се за руке. Колико поплава их је досад задесило?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°468
Sad bez zajebancije, dobro je ovo prošlo. Dvjestotinjak Vacića danas, ni ono juče nije bilo ništa posebno. Nije samo IZ povukla ručnu, čak su i najuticajnije vehabijske daije kazale da je protiv sarajevske parade dozvoljeno boriti se jezikom, mimikom i komentarima na društvenim mrežama, nasilje i pozivanje na nasilje nikako ne dolazi u obzir. Elvedin Pezić je svojim sledbenicima preporučio da se u nedjelju ide na igman i da se roštilja i gra fudbal. Zagrebački imam (ne znam je li još na tom radnom mjestu, znam da se i u politiku bio uključio) skoro istu poruku prenio, samo bez roštiljanja.
Na silu je izgurano, ali tako valjda ide sa prvih nekoliko.
Bezbeli da je i strani faktor:tm:stisnuo uticao.
Na silu je izgurano, ali tako valjda ide sa prvih nekoliko.
Bezbeli da je i strani faktor:tm:
- Post n°469
kod nas i dalje ide na silu
_____
- Guest
- Post n°470
ja ne govorim dzabe i iz proste iracionalne mrznje da je srbija najvece zlo i najgori rezervoar primitivizma u celoj regiji. to se prosto dokazuje i cinjenicama da i oni koji su zaostajali sada srbiju prepisavaju u vecini parametara.
- Post n°471
Cik nek nam izadju na stopu nezaposlenosti, da ih vidim
- Guest
- Post n°472
@BM
Potrajaće je to i ovde, ne sumnjam. Dobra stvar je što ovi sa današnje antiparade nisu državni službenici, nemaju oni potencijal za iobiljniju frku, ostalo im je samo da kišu prizivaju
@filip
Imali smo ljetos izjavu neke ministrice kako je zaposlenost izjednačena sa onom iz 1990. Par dana kasnije je sama sebe demantovala, navodno je neko od ptčinjenih loše izračunao.
Potrajaće je to i ovde, ne sumnjam. Dobra stvar je što ovi sa današnje antiparade nisu državni službenici, nemaju oni potencijal za iobiljniju frku, ostalo im je samo da kišu prizivaju
@filip
Imali smo ljetos izjavu neke ministrice kako je zaposlenost izjednačena sa onom iz 1990. Par dana kasnije je sama sebe demantovala, navodno je neko od ptčinjenih loše izračunao.
- Post n°473
mislim da će ovaj prajd u nedelju biti prvi na koji ni ja neću ići, niti znam ikog ko će ići
prošlih par puta me bilo baš blam
prošlih par puta me bilo baš blam
_____
- Post n°474
drugačije je, ovih dana sam pratila saopštenja organizatora, pomirljiva,
neuvredljiva, i ono juče kao upozorenje medijima, kao da su se učili na
srpkim greškama. ovde je godinama provokacija bila glavni alat
organizatora. zanimljivo, provokativne čak i uvredljive poruke bile su
vidljive samo od strane srpskih aktivista koji su podržavali sarajevski prajd.
neuvredljiva, i ono juče kao upozorenje medijima, kao da su se učili na
srpkim greškama. ovde je godinama provokacija bila glavni alat
organizatora. zanimljivo, provokativne čak i uvredljive poruke bile su
vidljive samo od strane srpskih aktivista koji su podržavali sarajevski prajd.
- Post n°475
e al oni nemaju lezbejku premijera..AZ-5 wrote:ja ne govorim dzabe i iz proste iracionalne mrznje da je srbija najvece zlo i najgori rezervoar primitivizma u celoj regiji. to se prosto dokazuje i cinjenicama da i oni koji su zaostajali sada srbiju prepisavaju u vecini parametara.
btw šta je fora sa refugees izbjeglice transparentima na gej paradi