Bosna i Hercegovina
- Post n°251
Re: Bosna i Hercegovina
Filipe, kako si Zorana zaboravio, minus beliki.
- Post n°252
Kog Zorana? To su nam se oni osvetili.
- Post n°253
William Murderface wrote:
Ma lupa FIlipenko za sve pare. Na ove teme nije ništa bolji od uskoka. Dobri Karadžić teo da sačuva Jugoslaviju, moš misliti.
Karadzic i nije ali gos'n Kutiljero je mozda i mogao u martu 1992 kao predstavnik EZ pre ozbiljnih sukoba.
Eto, svi prihvatili Kutiljerov plan(Karadza, Boban Mate i Alija) a onda Alija odbio, kazu zli jezici na ohrabrivanje iz SAD i nekih islamskih zemalja.
Po recima Muhameda Filipovica, SAD se garantovale podrsku Sarajevu a dali im cebad...
- Post n°254
fikret selimbašić wrote:
Napadi na kasarne su u to vrijeme bili legitimni i žao mi je samo što se nije moglo ozbiljnije udariti na njih.
Кад ово напише левичар, питам се, шта би тек написао бошњачки десничар.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°255
I levicari vole da im je glava na ramenima
- Guest
- Post n°256
Ne znam, evo ti par mjesta pa provjeri šta bošnjačka desnica piše.
http://bosanskinacionalisti.org/
https://antidayton.com/
http://saff.ba/
I odakle ti to da sam Bošnjak?
http://bosanskinacionalisti.org/
https://antidayton.com/
http://saff.ba/
I odakle ti to da sam Bošnjak?
- Post n°257
Pa user ti je Fikret.
Ja sam recimo italijan sa puno mlijeka i kalcija
Ja sam recimo italijan sa puno mlijeka i kalcija
- Post n°260
KinderLad wrote:I levicari vole da im je glava na ramenima
А касарне ЈНА су биле претња по чију главу.... Ова твоја изјава је као да си написао да медведа треба гађати камењем у његовој пећини јер је медвед опасан по живот.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°261
uskok i ajduk wrote:KinderLad wrote:I levicari vole da im je glava na ramenima
А касарне ЈНА су биле претња по чију главу.... Ова твоја изјава је као да си написао да медведа треба гађати камењем у његовој пећини јер је медвед опасан по живот.
Kasarne kao zgrade ili ono u kasarnama?
- Guest
- Post n°262
Napadi na kasarne su u to vrijeme bili legitimni i žao mi je samo što se nije moglo ozbiljnije udariti na njih.
Ne pričam o '89. i kasarnama JNA iz tog doba. Ovo boldovano se odnosi na vakat kad je ljudstvo (sa zanemarljivim procentom regruta) iz tih kasarni već protutnjalo Fočom, Višegradom, Bijeljinom, Zvornikom...
- Guest
- Post n°263
Дакле невероватно је како Филип баци коску, и то увек из доброоглоданог РТС-овог арсенала, и онда се поведе озбиљна расправа о “аргументу”. Шта је следеће, да кренемо да разматрамо да ли је рат у Босни збиља почео тако што је бошњачки кримос и екстремиста убио старог свата? Па ратови не почињу ни кад се убијају престолонаследници, пар блокова даље. Него када се покрене каква војска, тенкови, запуцају хаубице, почну да се руше градови.
Дакле касарне. Касарне су биле (дабоме РТС-ова) нарација у Хрватској, “они малтретирају и плаше наше сироте регруте”, а у Босни је то било сасвим споредно. При томе су “напади” на касарне у Хрватској били сасвим легитимни. Народ је почео да доживљава ту војску као окупаторску и трудили су се на све начине да им дају до знања да су непожељни. Је ли то било лепо и спортски? Није. Је ли било политички легитимно? Апсолутно. А поготово ако се узме у обзир како се та иста војска понашала у Хрватској, у даљем расплету/ ескалацији драме.
Филип замењује тезе, лаже и манипулише, и све то нискокалорично, провидно и потпуно комраковски. Јербо су стандарди те работе давно уништени: та лаж је насушна, лако се пије и нико јој не гледа у искривљене ножице. Дајмо немојмо. Није бре ово ппп.
Дакле касарне. Касарне су биле (дабоме РТС-ова) нарација у Хрватској, “они малтретирају и плаше наше сироте регруте”, а у Босни је то било сасвим споредно. При томе су “напади” на касарне у Хрватској били сасвим легитимни. Народ је почео да доживљава ту војску као окупаторску и трудили су се на све начине да им дају до знања да су непожељни. Је ли то било лепо и спортски? Није. Је ли било политички легитимно? Апсолутно. А поготово ако се узме у обзир како се та иста војска понашала у Хрватској, у даљем расплету/ ескалацији драме.
Филип замењује тезе, лаже и манипулише, и све то нискокалорично, провидно и потпуно комраковски. Јербо су стандарди те работе давно уништени: та лаж је насушна, лако се пије и нико јој не гледа у искривљене ножице. Дајмо немојмо. Није бре ово ппп.
- Post n°264
Rat je počeo kad je Srbija Ustavom proglasila svoju nezavisnost od SFRJ, pucanje zločini i ostalo su već bile tehnikalije.
- Post n°265
Ma dobro, nije tad poceo rat. Srbija je mogla i de iure da se otcepi pa opet nije morao da pocne rat. Gde idu stvari se videlo kad je Milosevic/Srbija hteo da potpuno instrumentalizuje vojsku, a ova mu se vecim delom, obzirom da je preuzeo ideoloski narativ (satro, ali to je duga tema) bacila u narucje. E taj spoj nije nikako mogao normalno da ispadne.
- Guest
- Post n°266
Видео си надам се рат, макар на телевизији? То је оно кад се пуца. Нема пуцања - нема рата. Јебем ти бре земљу у којој се ратовало практично нон-стоп током читаве историје, а где људима можеш да продајеш бубреге као рат.MNE wrote:Rat je počeo kad je Srbija Ustavom proglasila svoju nezavisnost od SFRJ, pucanje zločini i ostalo su već bile tehnikalije.
- Post n°267
Sjećam se jedne majske večeri '91. kad smo s društvom žestoko raspravljali je li počeo rat ili ne. Ja sam tvrdio da nije, ali iz straha, a ne iz ubjeđenja. Kad je objavljen bojkot slovenske robe onda sam bio ubijeđen da će biti rata.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°268
pa nije za dzabe jos od 88 nasilno srusio pokrajinska i crnogorsko rukovodstvo, kako bi mogao da ima nadmoc u predsednistvu sfrj, i u upravljanju jna izmedju ostalog. sigurno je to radio kako bi delio maslinove grancice po jugoslaviji, djubre zlocinacko.
- Post n°269
No Country wrote:При томе су “напади” на касарне у Хрватској били сасвим легитимни. Народ је почео да доживљава ту војску као окупаторску и трудили су се на све начине да им дају до знања да су непожељни. Је ли то било лепо и спортски? Није. Је ли било политички легитимно? Апсолутно.
Па добро, онда је све испало како треба.
Хтели су медведа ван пећине.
Истерали су медведа из пећине.
Какото.
Какото.
_____
- Post n°271
Uskok dovitljiv!!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°272
Još jedna žurka u Višegradu.
http://ba.n1info.com/Vijesti/a337830/Komandant-ruskih-dobrovoljaca-Odbranili-smo-Visegrad.html
Prije dvadesetak godina bosanske novine su prenijele intervju sa jednim od ovih ruskih dobrovoljaca. Vratio se nakon kući nakon prve akcije jer je po opisu stanja mislio da če da se bije protiv Arapa i Afganistanaca, onda je vidio da se Sloveni biju među sobom zbog religije i odlučio je da se povuče.
Nakon što su se prošlog mjeseca u Višegradu postrojili pripadnici četničkog ravnogorskog pokreta, danas je u tom gradu obilježen Dan ruskih dobrovoljaca.
http://ba.n1info.com/Vijesti/a337830/Komandant-ruskih-dobrovoljaca-Odbranili-smo-Visegrad.html
Prije dvadesetak godina bosanske novine su prenijele intervju sa jednim od ovih ruskih dobrovoljaca. Vratio se nakon kući nakon prve akcije jer je po opisu stanja mislio da če da se bije protiv Arapa i Afganistanaca, onda je vidio da se Sloveni biju među sobom zbog religije i odlučio je da se povuče.
- Guest
- Post n°273
Nije religiozni fanatik već baš čisti rasista. Kul.
Ne znam šta misli o Donbasu gde se Sloveni biju i bez religijske komponente, savladava li kognitivnu disonancu....
Ne znam šta misli o Donbasu gde se Sloveni biju i bez religijske komponente, savladava li kognitivnu disonancu....
Last edited by Gargantua on Fri Apr 12, 2019 8:05 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°274
Gargantua wrote:Nije religiozni fanatik već baš čisti rasista. Kul.
To.
Da dodam da je bitna i priča na koju je regrutovan.
Last edited by fikret selimbašić on Fri Apr 12, 2019 8:10 pm; edited 1 time in total
- Post n°275
Gargantua wrote:Nije religiozni fanatik već baš čisti rasista. Kul.
Možda je Slovenofil