Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°376
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
Очекивао сам веверицу на насловној, оно магарац.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°377
ficfiric wrote:
Dobro, voli gazda da po potrebi isponizava svoju decu.
- Post n°378
https://www.danas.rs/politika/gordana-comic-ulazi-u-vladu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°379
Ministarka za društveni dijalog?
Možda se vrati u DS kad ovi registruju Lečića ko prezidenta.
Možda se vrati u DS kad ovi registruju Lečića ko prezidenta.
- Post n°380
Dobra je i nova ministarka pravde.
Jbm te zemljo.
A za Comicku sam ocekivao da zavrsi u novoj vladi.
Jbm te zemljo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°381
Mislim da će teško Jadranka J da ostane na tom mestu, ali videćemo.
- Post n°382
E, zasto mislis?
A vidim da Grubjesicka vec pikira
A vidim da Grubjesicka vec pikira
_____
- Guest
- Post n°383
Jadranka je rasturila odnose na sve strane, nema šefa pregovaračkog tima već godinu dana (od kad je Miščević otišla), potrebno je kako-tako funkcionalno ministarstvo a ova to ne može da stvori i niko ozbiljan i neće da radi sa njom.
SG, možda, u datom kontekstu (ako ga prihvatimo takvim kakav jeste) bi verovatno bila i dobar izbor. Generalno zna oblast, EUfil je, nije se zaletala protiv SNS a opet je ok sa većim delom NVO sektora iz te oblasti, ne vuče neke repove...
SG, možda, u datom kontekstu (ako ga prihvatimo takvim kakav jeste) bi verovatno bila i dobar izbor. Generalno zna oblast, EUfil je, nije se zaletala protiv SNS a opet je ok sa većim delom NVO sektora iz te oblasti, ne vuče neke repove...
- Post n°384
Erős Pista wrote:Dobra je i nova ministarka pravde.
Jbm te zemljo.
Bila je prica o onoj raspodeli u Nisu - ovima mesto gradonacelnika, onima ministarstvo. Je li to u pitanju?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°385
Ne znam, zaista. Nije nemoguce.
_____
- Post n°386
Čomićka u najavi iz knjigovodstvenih razloga osniva novu organizaciju, Srbija 021.
- Post n°387
U HitTvitu Dziberka, Vuletic i Maric. Kaze Vuletic, i u drugim zemljama se dugo cekalo na vladu, sta sad. Kaze Dziberka, velika odgovornost , mora mnogo da se duma. Maric prico nesto o Americi, nisam sluso. Prilicno je lucidan btw, kao da se rastreznio za emisiju.
_____
- Post n°388
"Premijerko, jel' čitaš ti novine?"
Jedino društvo u kome je Marić izašao podnošljiv duže od pola minute.
Jedino društvo u kome je Marić izašao podnošljiv duže od pola minute.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°389
Очекујем јако добру Владу, која ће имати фантастичне људе. У експозеу ће се наћи ствари које ће јасно одредити ствари које желимо да урадимо до 2025. године", рекла је Брнабић.
Како каже, највероватније ће бити око 50 посто жена и два нова министарства.
Вулевић је рекао да није битно колико се чека на нову Владу, већ да она буде квалитетна и да се бави стварима које су народу битне.
"Мени је рационалан био одговор председника који је одмах након избора рекао да ће бити много тема и састанака у вези са Косовом, које су ставиле Владу у други план", рекао је Вулевић.
Марић је рекао да је техничка Влада исто добро радила, и истакао да су били веома вредни.
Брнабић је истакла да је огромна одговорност на њиховим леђима, као и леђима председника Србије, да се настави раст, па чак и убрза развој и напредак Србије.
"Никада нико није имао оволику одговорност, односно оволико поверење грађана. Зато морамо да дамо још више него раније од себе, како би то поверење оправдали", рекла је Брнабић.
Истиче да ће ово бити Влада континуитета, која ће радити у истом тиму заједно са председником Александром Вучићем, што је, како додаје, помогло да се развија држава још брже и боље.
Брнабић је рекла да ће се отворити никада озбиљнија борба против организованог криминала, и додала да ће грађани моћи да виде озбиљне измене у том смислу.
Како каже, осећа се јаче него што се осећала претходни пут када је добила поверење да оформи Владу Србије. Додаје да никоме не би било лако да преузме фотељу на којој је до јуче седео Александар Вучић.
"Захваљујем председнику на предлогу за мандатара, али и СНС за подршку за то. Сада се осећам много лагодније и сигурније у тој позицији", рекла је Брнабић.
_____
- Post n°390
Evo Dziberka kaze da je ministarstvo to na svoju ruku sastavilo...
_____
- Post n°391
I Boskic veceras rekao "ko radi, taj gresi" za onaj upad na Pescanikovu tribinu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°392
Dobro je priznao da mu je to posao...
_____
- Guest
- Post n°393
Брнабић: У уторак ћу изнети састав нове Владе, два нова министарства
- Post n°394
Sta li ce biti s Voolinom majku mu...
- Post n°395
Та два нова мора да су за њега, специјална Потемкинова (Паћомкинова!) села, где ће да прави најмању штету.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°396
Nakon sastanaka s mandatarkom, Šapić i Dačić u neformalnim susretima i s Aleksandrom Vučićemhttps://t.co/PoCgL71Btr pic.twitter.com/BMbajBBYlD
— Insajder (@Insajder_net) October 20, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°397
Какво помањкање осећаја за традицију. Кам' га канабе?
_____
- Post n°400
izbori 3 aprila 2022
_____
????