Vlada Srbije kad AV pobedi
- Post n°251
Re: Vlada Srbije kad AV pobedi
znam, nisam mislio da je namerno neko nesto uradio, mozda ne moze TEHNICKI, sta znam
_____
????
- Guest
- Post n°252
Зашто би forces to be спречиле Гагордер да се региструје? Претпостављам да није покушавала под ником “Ана, ти си сунце које нам живот даје” ?
- Guest
- Post n°253
Janko Suvar wrote:znam, nisam mislio da je namerno neko nesto uradio, mozda ne moze TEHNICKI, sta znam
ne može isti mejl ili tako nešto
softverski rešeno tj djb style
- Post n°254
pa cekaj jel se gagorderka registrovala?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°255
Pa pustili smo je sa svega tri meseca zakasnjenja
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°256
Ministar Lončar zna šta valja pic.twitter.com/673QPxlBP9
— Трејси (@miris_benzina) July 11, 2020
- Post n°257
"Danas smo predsedniku Vučiću jasno stavili do znanja položaj Albanaca u Preševskoj dolini. Ovaj put drugačije. Ako želi pokazati svetu koliko su evropski kao narod, sada je vreme da to i dokaže. Nema više reči. Da bismo mi Albanci postali deo Vlade, zahtevamo sledeće uslove: 1. Ministar Ministarstva lokalne samouprave; 2. Pomoćnik ministra ekonomije: 3. Državni sekretar u Ministarstvu prosvete; 4. Predsednik Koordinacionog tela Čekamo odgovor!", napisao je Arifi.
Koalicija "Albanska demokratska alternativa - Ujedinjena dolina" je u pismu predsedniku Srbije napisala da je zainteresovana za integraciju Albanaca u državne institucije Srbije, za rešavanje problema u obrazovanju, za ekonomski razvoj regiona, za pitanje pravosudnih institucija i za punu integracija Albanaca u Koordinaciono telo Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.
koalicija ima 3 poslanika.
Last edited by Janko Suvar on Tue Jul 14, 2020 9:51 pm; edited 1 time in total
_____
????
- Post n°258
Ne znam jesi li za ili protiv?
- Post n°259
nemam preference oko toga ko ce uci u naprednjacku vladu
_____
????
- Post n°260
Ne treba da se brukaju saradnjom sa Vucicem. Moj glas vise nemaju a malo je falilo da uzmem listic i za republicke i da glasam za njih
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°261
Љајић: Нећу бити у новој влади, за СДПС министарско место
Председник Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић рекао је да неће бити у новој Влади Србије, али да ће његова странка добити министарско место.
Љајић је подсетио да је пре скоро две године рекао да неће бити у новој влади и после тога је у више изјава и интервјуа то поновио.
"Било би неозбиљно да после свега кажем да сам се шалио или предомислио. Нисам ни једно ни друго. Остајем при томе, јер ме обавезује јавно изговорена реч и обећање које сам дао. Моја странка ће добити министарско место у Влади, а о персоналном решењу још разговарамо унутар странке", казао је Љајић за телевизију А1.
Каже да жели да се посвети јачању партијске инфраструктуре и да припрем СДПС за нове изборе кад год да се догоде.
"Тек после тих избора постоји реална могућност да будем поново део будуће владе, наравно ако изборни резултати то омогуће", закључио је Љајић.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°262
Vulin: "Ja sam se borio za Kosovo, ja sam pravio Zakon o radu, čuvao Srbiju od migrantske krize, ja sam bio ministar odbrane. Posle toga, ja ne moram da budem ništa. Ne moram nikada više da se bavim politikom"https://t.co/a595UWcw4E pic.twitter.com/aqXbq0EY3f
— Beta News Agency (@BetaNewsAgency) September 21, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°263
После тога не мора ништа, сва чуда су већ виђена. Кад би политика могла да се затвори као топић...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°264
Eh, ja bih voleo da uzme ministarstvo pravde pa da pocne da se pojavljuje na dogadjajima sa perikom na glavi ili bar da zakaci ministarstvo rudarstva, omladine i sporta, prosvete, saobracaja... bilo sta
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°265
Културу, образовање, саобраћај или бар МИП. Нешто где има да се слика, много.
Вулин је маскота сваке безвезне власти.
Вулин је маскота сваке безвезне власти.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°266
Tomislav Momirović, predsednik UO Mona Hotel Menadžment, najozbiljniji je kandidat za mesto ministra privrede, traži se pozicija za Dariju Kisić Tepavčević.
_____
????
- Post n°267
Да направе министарство болести, као противтежу министарству здравља?
_____
- Post n°268
Драмосерање драме ради, или да би измислили министарско место за њу. Нешто без портфеља.
А приде ће ово срање да траје још пола године макс.
А приде ће ово срање да траје још пола године макс.
- Post n°270
Peoali put su pogodili
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°271
2016 wrote:PRAVLJENJE NOVE VLADE Otkrivamo: Koji ministri imaju najviše šanse da ostanu na funkciji
https://www.blic.rs/vesti/politika/pravljenje-nove-vlade-otkrivamo-koji-ministri-imaju-najvise-sanse-da-ostanu-na/4d04l68
Ministar finansija Dušan Vujović i ministarka državne uprave Kori Udovički praktično su jedini eksperti koji imaju sigurno mesto i i u novoj vladi.
Pored Vujovića
i Kori Udovički
velike šanse ima i
Željko SertićFOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA
Pored Vujovića i Kori Udovički velike šanse ima i Željko Sertić
Vujoviću je mesto stoprocentno zagarantovano ukoliko on bude zainteresovan. Poznato je da je lider SNS Aleksandar Vučić više puta isticao da je Vujović odlično radio svoj posao, a poznato je i da je Vujović uživao poverenje svetskih institucija. Što se tiče Udovički, iako mnogi nisu oduševljeni idejom da ostane, ona ima podršku krugova iz inostranstva i nije završila posao koji je počela s reformom javnog sektora - kaže naš izvor.
Iako su ga u javnosti više puta otpisivali, po nezvaničnim informacijama, ministar privrede Željko Sertić takođe ima velike šanse da ostane, za razliku od ministra prosvete Srđana Verbića.
Kao kandidati za njegovog naslednika uveliko se pominju Branko Kovačević, dekan Elektrotehničkog fakulteta, koji je za “Blic” rekao da nije vodio “nikakve pregovore, ali da izuzetno uvažava Vučićevu veliku energiju i želju da pokrene Srbiju da joj bude bolje“. Osim njega, spekuliše se i sa imenom Srđana Ognjanovića, direktora Matematičke gimnazije.
- Glumac Predrag Manojlović je, s druge strane, prilično zainteresovan za mesto kulture koje mu je Vučić ponudio. Mada su tu rezervne opcije i glumac Bule Goncić i Jadranka Jovanović, a Ivan Tasovac je i te kako zainteresovan da ostane na tom mestu. Ukoliko trener teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, koji je bio i na listi SNS i praktično Vučićeva senka tokom izborne kampanje, bude zainteresovan, on odmah može da dobije mesto ministra sporta - objašnjava naš izvor.
Kada je reč o koalicionim partnerima koji su nastupili na listi SNS-a, po jedno ministarsko mesto dobiće Rasim Ljajić (SDPS) i Aeksandar Vulin (Pokret socijalista), dok je ono bilo predviđeno i za PUPS Milana Krkobabića po koalicionom dogovoru.
- Može da se desi da Krkobabić dobije Ministarstvo rada, ali oni u PUPS-u nisu preterano zainteresovani za ministrovanje i kako izgleda dosta im je “Pošta Srbije”. Sem njih, Nenad Popović (SNP) će verovatno biti na čelu neke vrste vladine kancelarije za saradnu sa Rusijom i to je to. SVM kao partner van liste, kao i prošli put, ne želi ništa više od mesta državnih sekretara - kaže naš izvor.
Da li će biti kolicije sa SPS, potpuna je nepoznanica, ali su mnogi razumeli da je Vučić upravo mislio na njih kada je rekao “da sigurno neće praviti vladu s nekim ko samo čeka da mu zabode nož u leđa”.
- U vladu ulazim s dobrim ljudima. Možda ti ljudi neće svima da se dopadnu, ali biće stručnjaka i političara - naglasio je Vučić.
Govoreći o koaliciji, Vučić je rekao: “Drago mi je što SPS ima želje. Jedino SNS nema nikakve želje”, i potcrtao da mu je program vlade trenutno najvažniji.
Iznenađenja u SNS
Osim novina kojima će Vučić verovatno iznenaditi po pitanju vlade, iznenađenja sprema i za SNS, s obzirom na to da naprednjacima sledi izborna skupština 28. maja, na kojoj će biti preispitani rezultati svih počev od opštinskih odbora do visokih funkcionera stranke.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°272
na koju foru ministar zdravlja kupi mercedes G-klase? to košta 130,000 osnovna cena, pritom mi se čini da on vozi dugačak a ne kratak model
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°273
Što misliš da on kupi? Možda uzme ministarstvo na nekakav lizing pod koruptivnim ekstragigapovoljnim uslovima i menja auto svakih godinu ili dve.
- Guest
- Post n°275
I to htedoh da kažem, možda mu je DaO pRiJaTeLj, kao što Čeda 20 godina živi od PrIjAteLjA, počev od onog iz Krmivoprodukta koji mu je dao celo imanje na zajam.