kakva sad Škorpija, ja druga forumaša u sebi uvek zovem radijatorWilliam Murderface wrote:Vicevi nisu smešni kad se objašnjavaju, ali evo da probam. Mukesh je po svoj prilici bot (ali ne naprednjački, nego pravi bot) koji se povremeno javi i uvek napiše isti post: "Hi!". Forumaši to ignorišu ili prosto ne znaju kako da reaguju, jer im nije najjasnije šta je u pitanju (ili možda upravo zato što im je jasno šta je u pitanju). Smešna je Škorpijina reakcija kojom uspostavlja kontakt s Mukicom, odgovarajući mu istom frazom, a smešan je i smajli sa šajkačom, jer odražava zbunjenost srpskog forumaskog življa nad time što se dešava.
24 sata Vučić
- Guest
- Post n°76
Re: 24 sata Vučić
- Post n°77
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°78
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°79
I ja, mišljah da svi, ali eto naučili smo da je to sinbol škorpije. Za mene će uvijek biti radijatorЛетећи Полип wrote:Lol, i ja isto.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°80
- Post n°81
- Post n°82
07.02.2019: GRIP UZIMA MAHA Zabranjene posete u bolnicama širom Srbije, devet osoba preminulo
— AstroG (@Astr0G) February 19, 2019
14.02.2019: ODLUČENO Produžen raspust svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji ZBOG GRIPA
19.02.2019: VUČIĆ OBIŠAO SLUŽBU HEMATOONKOLOGIJE U INSTITUTU ZA MAJKU I DETE: pic.twitter.com/AX3bUnO5Y6
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°83
Ima li neko da dâ logicno objasnjenje ovoga? Kako se rucak kuva na smederevcu, bez cunka?
— Ksendza (@Ksenija76o) February 19, 2019
Jel to neki fancy Alfa plam ili ovaj samodopadni njuska lonac i gura glavu u isti, samo za kamere? pic.twitter.com/j7A1t7QC7B
To li je
— Ksendza (@Ksenija76o) February 19, 2019
- Guest
- Post n°84
ficfiric wrote:07.02.2019: GRIP UZIMA MAHA Zabranjene posete u bolnicama širom Srbije, devet osoba preminulo
— AstroG (@Astr0G) February 19, 2019
14.02.2019: ODLUČENO Produžen raspust svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji ZBOG GRIPA
19.02.2019: VUČIĆ OBIŠAO SLUŽBU HEMATOONKOLOGIJE U INSTITUTU ZA MAJKU I DETE: pic.twitter.com/AX3bUnO5Y6
- Suzi, epidemija je gripa, nađi mi gde leže najimunokompromitovanija deca za slikanje.
a ovo numem da prokomentarišem:
"Ovaj događaj, najodgovornije tvrdim, jer sam ja učestvovao u tome, je organizovan po svim pravilima epidemiologa koji su dali, da slučajno neko ne bude ugrožen ili bilo šta. Ne možete ovo da poredite sa nekim dugim neorganizovanim ili sličnim stvarima. To su deca sa najtežim oboljenjima za koju je kranje neizvesno šta će biti i kad ima želju da hoće da vidi predsednika - a videli ste i onaj dečko Ognjen koji hoće da se slika sa njim, e onda kad ispoštujete sve to, onda je valjda najmanja stvar ispuniti želju tom detetu, mislim da to nije prevelika želja", naveo je Lončar.
- Post n°85
- Post n°86
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°87
Neverovatna izjava Loncara da deca pred smrt vide Vucica! Ako u ovoj zemlji ima ikog normalnog, Vucic nijedan glas da ne dobije, posle ovog bezobrazluka i ekstremne nehumanosti prema bolesnoj deci. I svi ti lekari tamo, kakva govna. Neopisiva sramota.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) February 19, 2019
- Guest
- Post n°90
inace mislim da ce odbrana (Krlo et. al.) biti jos gora od samog cina.
- Post n°91
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°92
- Post n°93
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°95
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°97
- Post n°98
Mr. Moonlight wrote:carica vazda bila
А сестра јој... уф, за све оне топиће типа "не срамим се признати". Штета за њу.
_____
- Post n°99
https://pokretslobodnih.rs/novosti/saopstenja/psg-trazi-hitnu-ostavku-zlatibora-loncaraPokret slobodnih građana zahteva hitnu ostavku ministra zdravlja Zlatibora Lončara zbog brutalnog ugrožavanja bolesnika i korišćenja teško bolesne dece u svrhu političke promocije Aleksandra Vučića.
Juče je u Institutu za majku i dete Aleksandar Vučić sa svojom svitom i probranim novinarima nastavio ličnu političku kampanju prilikom koje je, zanemarujući sve epidemiološke propise i preporuke, pa čak i upozorenje prisutnog lekara, ne noseći čak ni zaštitnu masku koja mu je data, svesno i direktno ugrozio zdravlje bolesnog deteta. Ovo je nedopustivi presedan i jasna poruka na šta je sve spreman zarad televizijske promocije svog lika i nedela. Njegova ostavka se već uveliko traži na slobodnim ulicama širom Srbije.
Ovom prilikom zahtevamo hitnu ostavku ministra Lončara, jer je, iako prisutan, dozvolio, ovaj nečuveni incident. Ministar je lekar i morao bi znati procedure za posete najugroženijim bolesnicima, pogotovo dečjeg uzrasta i teškog imunološkog statusa. Sve ovo, kao da nije dosta, dešava se u vreme epidemije gripa, kada su posete bolnicama strogo zabranjene a školski raspust produžen. Podsećamo ministra na prvu tačku Hipokratove zakletve - primum non nocere. Evo i prevešćemo ako je zaboravio – prvenstveno, ne naškodi.
Međutim, kao da to nije bilo dovoljno, te je ministar, pravdajući sebe i Vučića, izjavio: “To su deca sa najtežim oboljenjima za koju je kranje neizvesno šta će biti...”. Da li ovo znači da je za ministra ovo dete toliko ugroženog zdravlja da za njega ne važe epidemiološke procedure jer šta je-tu je, ostalo nam je samo da čekamo?! Da li ovo znači da Aleksandar Vučić svojim postupkom, a ministar dozvolom i rečima, imaju pravo odlučivati o nečijoj prognozi zdravlja i izlečenja!? Deluje da je ministar svoj nadimak i ovim primerom opravdao, ali za ovakvo kršenje prava i ugrožavanje zdravlja pacijenata nema opravdanja.
Zahtevamo od ministra da hitno podnese neopozivu ostavku, a disciplinsku komisiju Lekarske komore da ispita odgovornost direkora Institura za Majku i dete i drugih odgovornih u ovom nečuvenom skandalu.
- Post n°100
_____
★
Uprava napolje!