24 sata Vučić
- Guest
- Post n°102
Re: 24 sata Vučić
čekaj, jel su to oni opet otišli u bolnicu ili su pustili neki materijal od juče?
- Post n°103
Opet, naravno. Tačno odgovor na reakcije od juče.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°105
au jbt sad sam video, pa ono je...
ne znam šta da kažem, ovo je takav jedinstven spoj gluposti, ulizištva, neodgovornosti i još koječega pregoreo mi je mozak od ovoga
ne znam šta da kažem, ovo je takav jedinstven spoj gluposti, ulizištva, neodgovornosti i još koječega pregoreo mi je mozak od ovoga
- Post n°106
Djamolidine Abdoujaparov wrote:au jbt sad sam video, pa ono je...
- Post n°107
Brate, koji sumrak razuma.
- Post n°108
Jezivo je sve.
Ali meni je sad najzanimljivije kako im bukvalno svaki propagandni potez spektakularno eksplodira u lice.
Ali meni je sad najzanimljivije kako im bukvalno svaki propagandni potez spektakularno eksplodira u lice.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°109
Kako je krenulo, terace dete na trcanje sa Djuricem ili u teretanu sa Malim, da pokazu da mu nije nista
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°110
stvarno mnogo radi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°111
Polako počinje da mi ide na kurac ovo da se mi, kao javnost, iscimamo da nekog zaštitimo, a onda taj izađe i kaže svaka čast Vučiću. Majka ovog deteta, i malinari, i Ivanovićwva žena, i otac one devojke što je zgažena... Nek se tera u kurac više i ovakav narod. Od sad bi najbolje bilo da oni koji se osete ugroženim, da prvo pošalju žalbu u neki opozicioni biro, pa da jelte mi onda puštamo glasa. A ne da nas popišavaju ovako svaki put.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°112
Ne umem da napišem ništa više osim banalnog "to ti je tako jbg". Hrabrih žrtvi sistema koje su spremne da teraju stvar do kraja ima izuzetno malo izvan filma i književnosti. Među roditeljima bolesne dece ih nećeš naći nikad i nigde. A ove ljude ti braniš zbog principa i, na kraju, zbog sebe i svojih.
- Post n°113
Kondo wrote:stvarno mnogo radi
Има нечег болесног у лику којег мораш да ухватиш са оваквим тиком да би најзад изгледао нормално.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°114
U intervjuu za televiziju Prva, Vučić je rekao da je u okviru posete toj bolnici prolazio pored sobe i mahnuo "divnom dečaku Zlatanu".
"U tom trenutku njegova divna majka izlazi i zamoli me da se slikam sa njenim sinom. Ona nema masku, a ja imam na sebi sve što je potrebno. A kako sam mogao da odbijem majku? Zamislite kako bi izgledale društvene mreže i šta bi mi rekli da sam rekao da neću da se slikam sa detetom", rekao je on i ocenio da bi mu rekli da je "đubre ili bezosećajni skot", ili da je to učinio zbog imena dečaka i njegove majke.
Vučić je tako odgovorio na kritike u javnosti zbog toga što je, u pratnji medija, posetio odeljenje sa teško bolesnom decom u jeku sezone gripa.
Predsednik je negirao da je javnost podeljena po tom pitanja već je rekao da napadi na njega stižu iz "jedne vrste socijalnog okruženja u kojoj se nalazi lažna elita, a u stvari društveni talog".
- Post n°115
video krla ispred CZ daje intervju na sred ulice u fazon nekim papucama, ja bio do tempa
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°116
aktivirali su se
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°117
Creepy Uncle wrote:U intervjuu za televiziju Prva, Vučić je rekao da je u okviru posete toj bolnici prolazio pored sobe i mahnuo "divnom dečaku Zlatanu".
"U tom trenutku njegova divna majka izlazi i zamoli me da se slikam sa njenim sinom. Ona nema masku, a ja imam na sebi sve što je potrebno. A kako sam mogao da odbijem majku? Zamislite kako bi izgledale društvene mreže i šta bi mi rekli da sam rekao da neću da se slikam sa detetom", rekao je on i ocenio da bi mu rekli da je "đubre ili bezosećajni skot", ili da je to učinio zbog imena dečaka i njegove majke.
Vučić je tako odgovorio na kritike u javnosti zbog toga što je, u pratnji medija, posetio odeljenje sa teško bolesnom decom u jeku sezone gripa.
Predsednik je negirao da je javnost podeljena po tom pitanja već je rekao da napadi na njega stižu iz "jedne vrste socijalnog okruženja u kojoj se nalazi lažna elita, a u stvari društveni talog".
Ne bi mi ni palo na pamet da je bosnjacka porodica pitanju, da ih predsednik nije ovako ljupko doksovao...
_____
- Post n°118
Ona nema masku, a ja imam na sebi sve što je potrebno.
- Post n°119
Fotografija uverljivo govori u prilog tome da su u pitanju umno poremećeni ljudi.
- Post n°120
Jutro - Prva TV
— Dobar Loš Vučić (@AsomakumBrother) February 21, 2019
Vucic: Znate zasto mene postuju u svetu
Jovana: Zasto
Vucic: Zato sto ja nikada ne lazem
- Guest
- Post n°122
Kako Kurir saznaje, u toku je sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.
Dvojica sagovornika razgovaraju, piše Kurir, "o svim strateškim pitanjima vezanim za opstanak srpskog naroda".
Kako je poznato, ovo je još jedan u nizu sastanaka ove dvojice političara u posljednjih nekoliko mjeseci. Podsjećamo, Dodik je nedavno uputio zvanični poziv Vučiću za službenu posjetu BiH.
Oslobođenje PORTAL
Ovo je nešto hitno, Dodik se juče sreo sa novim USA ambasadorom u BiH i ovaj mu je rekao da će USA nastaviti da podržava put BiH u NATO i EU. Kasnije su nastavili bez novinara. Valjda bude kzš poslije sastanka, slutim da ovaj nenajavljeni sastanak ima veze sa ovim od juče i prekjuče.
- Post n°123
Vučić o platama: U Srbiji više gojaznih nego gladnih!
Autor: mondo.rs
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponosan ne ekonomske rezultate koje je Vlada postigla. Najavljuje nova povećanja plata, ali kaže da po tom pitanju ljudi nikada nisu zadovoljni...
Prirodno je ljudsko nezadovoljstvo i želja da želimo više i bolje i da nikada nismo zadovoljni - to je ono što pokreće civilizaciju...Promenile su se potrebe, nekad su ljudi želeli da imaju hrane, a danas u svetu nema mnogo gladnih, a tri milijarde nas ima problem sa gojaznošu. Niko na izborima neće da kaže - imamo veći problem s gojaznošću nego što imamo gladne", rekao je Vučić i dodao:
"Moj cilj je da se vidi konstantan, stabilan napredak. Nismo prezadužena zemlja, Srbija nema opasnost sa zaduženoću", rekao je Vučić.
"Promašio sam za godinu dana, ali plata će ove godine biti 500 evra", rekao je Vučić u gostovanju na TV Prva i dodao da medicinske setre i tehničari već imaju 20 odsto veće plate, a da će s novim povećanjem njihove plate biti veće i za 30 odsto.
Autor: mondo.rs
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponosan ne ekonomske rezultate koje je Vlada postigla. Najavljuje nova povećanja plata, ali kaže da po tom pitanju ljudi nikada nisu zadovoljni...
Prirodno je ljudsko nezadovoljstvo i želja da želimo više i bolje i da nikada nismo zadovoljni - to je ono što pokreće civilizaciju...Promenile su se potrebe, nekad su ljudi želeli da imaju hrane, a danas u svetu nema mnogo gladnih, a tri milijarde nas ima problem sa gojaznošu. Niko na izborima neće da kaže - imamo veći problem s gojaznošću nego što imamo gladne", rekao je Vučić i dodao:
"Moj cilj je da se vidi konstantan, stabilan napredak. Nismo prezadužena zemlja, Srbija nema opasnost sa zaduženoću", rekao je Vučić.
"Promašio sam za godinu dana, ali plata će ove godine biti 500 evra", rekao je Vučić u gostovanju na TV Prva i dodao da medicinske setre i tehničari već imaju 20 odsto veće plate, a da će s novim povećanjem njihove plate biti veće i za 30 odsto.
- Guest
- Post n°124
jebote ni ovo vađenje ne ume da uradi kako treba. zašto nije mogao da odbije slikanje sa bolesnim detetom? da neko ne bi ružno pričao o njemuCreepy Uncle wrote:U intervjuu za televiziju Prva, Vučić je rekao da je u okviru posete toj bolnici prolazio pored sobe i mahnuo "divnom dečaku Zlatanu".
- Post n°125
fikret selimbašić wrote:Kako Kurir saznaje, u toku je sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.
Dvojica sagovornika razgovaraju, piše Kurir, "o svim strateškim pitanjima vezanim za opstanak srpskog naroda".
Kako je poznato, ovo je još jedan u nizu sastanaka ove dvojice političara u posljednjih nekoliko mjeseci. Podsjećamo, Dodik je nedavno uputio zvanični poziv Vučiću za službenu posjetu BiH.
Oslobođenje PORTAL
Ovo je nešto hitno, Dodik se juče sreo sa novim USA ambasadorom u BiH i ovaj mu je rekao da će USA nastaviti da podržava put BiH u NATO i EU. Kasnije su nastavili bez novinara. Valjda bude kzš poslije sastanka, slutim da ovaj nenajavljeni sastanak ima veze sa ovim od juče i prekjuče.
komisija za srebrenicu, moraće da povuku vodu za njom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.