što u nišu, što 10. maja, s kojom porukom i simbolikom, na šta je nakalemnljena, čemu taj bezvezni tenkić (da pokažu da su pustili majmuna da uđe u njega)....
24 sata Vučić
- Guest
- Post n°401
Re: 24 sata Vučić
sve oko parade i parada su skarednost i bezveznjaštvo.
što u nišu, što 10. maja, s kojom porukom i simbolikom, na šta je nakalemnljena, čemu taj bezvezni tenkić (da pokažu da su pustili majmuna da uđe u njega)....
- Guest
- Post n°402
Сама реч "парада" означава нешто намештено и лажно. Упарадио се. Лепа парада! Парадни корак - постоји ли мање природан начин да се хода?otto katz wrote:Raširena praxa? Zanimljivo, nisam znao, nikad me nisu zanimale parade. Jel i JNA druga Tita tako?
Диктатори обожавају параде, то им је тачна мера и форма привида у који желе да верују. Код правих диктатора су и параде праве, а код ових wannabe ништаријица су тек прц-параде.
- Post n°403
Не знам што мислите да само диктатори имају војне параде.
Французи праве врло пристојну параду (и по броју и по техници) на дан Бастиље.
Италијани праве на 2. јун. Имају и Борсиљере јбт.
Шпанци имају националну фиесту. Маршира и најсекси јединица икад, шпанска легија.
Британци мало ређе, али се на краљичин јубилеј отворе за све паре, и Путин да им позавиди.
Једино Американци мало забушавају са већим парадама, али оправдано јер им је већина војске у иностранству. Али зато имају далеко веће присуство војске на обичним догађајима, типа надлетање авиона на већим утакмицама, војни оркестри и сл.
Французи праве врло пристојну параду (и по броју и по техници) на дан Бастиље.
Италијани праве на 2. јун. Имају и Борсиљере јбт.
Шпанци имају националну фиесту. Маршира и најсекси јединица икад, шпанска легија.
Британци мало ређе, али се на краљичин јубилеј отворе за све паре, и Путин да им позавиди.
Једино Американци мало забушавају са већим парадама, али оправдано јер им је већина војске у иностранству. Али зато имају далеко веће присуство војске на обичним догађајима, типа надлетање авиона на већим утакмицама, војни оркестри и сл.
- Post n°404
Amerikanci skoro na svakoj utakmici nfl ili nba imaju nekakvu vojsku.
- Post n°405
Jbt ja sam mislio da je to zajebancija domaće opozicije, ali oni su ladno dovukli ruska vozila, sa sve onim tzv. zastavama svetog đorđa sa tzv. petokrakom što su je malo izbušili po sredini, taman da se raspozna da nema veze sa nama. Naravno, RT je to u krupan plan stavio, bilo mu hajlajt izvestaja, kako srpska braca ne odustaju od brace Rusa i nece u Nato...
- Post n°406
http://rs.n1info.com/Vesti/a483075/Vucic-na-Saboru-SPC.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°407
EKSKLUZIVNO! SPREMA SE HAOS NA SABORU SPC: Đilasov kum i glavni operativac Mlađan Đorđević organizuje napad na patrijarha Irineja i predsednika Aleksandra Vučića!
P.S. nece se desiti nista.
P.S. nece se desiti nista.
- Post n°408
Zakacih sad malo onaj spektakl na RTSu. Ono je bizarno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°410
Da.
_____
- Post n°411
Vidim, opet voda Dodika kao mečku. Svaka tri dana je sa njim. A i Kiza Zaev, mlada nada evropske demokratije i vladavine prava, stigao da udeli malo 1 podrške.
- Post n°412
I Kizo Severnomakedonac prisutan.
Mene ubedjivali ovde na zboristu da on nije Vucicev drug u postenju.
Mene ubedjivali ovde na zboristu da on nije Vucicev drug u postenju.
- Post n°413
Posto se nije primila najava rata i prica se izduvala za par sati, vracamo se staroj dobroj gvozvenoj metli
Kurir wrote:ŠOK! VUČIĆ IZBACUJE AMERIČKE ŠPIJUNE IZ VLADE I SMENJUJE MINISTRE: Samo jedna osoba je sigurna, OSTALI MOGU DA LETE
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°414
Znaci do sad su bili tolerisani strani spijuni u vladi?
- Post n°416
Ode Zorana na čelo opozicije!
Neka se pripremi Branko Ružić!
Neka se pripremi Branko Ružić!
- Post n°417
šta ode? gde?
nema ništa na dnevniku upravo gledam lažete ko psi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°418
Kondo wrote:šta ode? gde?
ma komentarisemo ovo
ŠOK! VUČIĆ IZBACUJE AMERIČKE ŠPIJUNE IZ VLADE I SMENJUJE MINISTRE: Samo jedna osoba je sigurna, OSTALI MOGU DA LETE
- Post n°419
nevaljalci!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°420
gde Zorana da ode, ona je kao Tom Bombadil. "I think that in the end, if all else is conquered, Bombadil will fall, Last as he was First".
- Post n°421
Creepy Uncle wrote:Ode Zorana!
kinderlad prenosi da vučić već neko vreme želi ivana vejvodu za ministra saobraćaja i infrastrukture.beatakeshi wrote:Neka se pripremi Branko Ružić!
- Post n°422
_____
- Post n°423
Uci ruski ranim jutrom!
_____
- Post n°425
Prejako.
_____