24 sata Vučić
- Post n°328
Re: 24 sata Vučić
Kratka horor priča pic.twitter.com/MXCNMqL88t
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) April 26, 2019
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°330
Ali kakv ubojita kritika, Vučića ima previše na TV-u! Ne mora baš tolko da se hvali! Ali i opozicija brate mao smara s tim Vučić, pa Vučić... zašto ne predlože neki program menjanje sistema...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°331
Veceras na HiTvitu ako sam dobro cuo.
_____
- Post n°333
Vucic, ne Malokurski
_____
- Post n°334
zasto vucic ne slavi porodicni praznik sa porodicom?
- Post n°335
Mora da ih brani od muckih napada...
_____
- Post n°336
Svi pristojni građani i građanke su njegova porodica... nadam se da je updateovao rollupe s kartama puteva!
- Post n°337
mozda se bori sa djet legom, pa mu je lakse da se okupira lakim obavezama, kad ga vec niko ne ceka u njegovom malom stanu od 30 kvadrata.
- Post n°338
Ne poznajem lik i delo, ali negativno me iznenađuje kvalitet verbalnih konstrukcija koje uspeva da izbaci ova tzv. Verica.
- Post n°339
Што реко 1 од браће Пождерац, "ја б' мого још онол'ко књига написат, само да м'врате оног момка што ми је склапо речен'це, тај део ми није ишо".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°340
Na pitanje sinoć u emisiji na TV Pink da prokomentariše tu situaciju i naknadno dopuštanje učešća na izborima, što je pozdravila i američka ambasada na Kosovu, i šta su tu čiji interesi, Vučić, izmedju ostalog, ukazuje da je ruski predsednik Vladimir Putin bio zaprepašćen time, kada je tokom boravka u Kini, čuo tu informaciju:
"To je bila ideja albanskih političkih krugova, a oni su bili pod nekim, pretpostavljam, pritiskom spolja i zato su morali da promene odluku u žalbenom postupku. Oni su bili iznenadjeni našom odlukom da na izborima učestvujemo."
Njihova zamisao je bila da postave svoja četiri gradonačlenika na severu, koji bi bili pod njihovom kontrolom, dodaje on.
"Kao što svoje privatne Srbe postavljaju - daju im nešto novca, postave ih, ti ljudi zaborave na Srbiju, Kosovo sa Srbijom više nikakve veze nema. Oni su Haradinajevi, Tačijevi Srbi i to je to. I to je, inače, bila i zamisao mnogih stranaca", kaže Vučić.
"Tudjmanovi Srbi"
- Post n°341
stoka.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°342
Sve je to jedna ista bagra. Za SRN rezime "Srbi" su samo oni koji su u njihovom sistemu. Ostali su izdajnici, "Tudjmanovi/Haradinajevi/Izetbegovicevi/dopisati po potrebi" Srbi, Slucajni Srbi ili pak "fasisti", a poznato je da Srbi ne mogu biti fasisti. Kao ni komunisti naravno.
I da je proklet onaj koji "deli narod".
I da je proklet onaj koji "deli narod".
- Post n°343
Hehe, sad se lepo vidi da je cela ideja o "razgranicenju" 1 tesko trolovanje. Ova vlast nema nikakvu nameru da resava problem Kosova
Dačić je na TV Pink kazao da je sastanak i način da se pokaže nezadovoljstvo prema Federiki Mogerini koja je, kako kaže, imala dosta tešku ulogu u vođenju briselskog procesa, a to je da koordinira ovaj proces i da istovremeno tera sve učesnike da budu disciplinovani u sprovođenju svega dogovorenog.
Kako je naveo, najavljeni dvojni suverenitet i priča o tome nije nova, to su Amerikanci spominjali još u vreme Borisa Tadića.
Dačić je objasnio da bi to funkcionisalo na taj način da Kosovo bude nezavisna država, sa određenom autonomijom za sever, sa mogućnošću da se na severu primenjuju srpski zakoni i istakao da to ne postoji nigde na svetu.
- Čak je i Nemačka imala određene ideje da se posle nekoliko godina omogući referendum. Ta ideja nije realna, jer nigde ne postoji na svetu i Srbija svakako neće učestvovati u eksperimentima - rekao je Dačić.
- Post n°344
Gledam u reprizi UN predloge sa Vucicem. Bem ti, uspeo je da me iznenadi kolicinom dziberluka.
Btw, naziv poslednjeg predloga "Dzu-low"
Btw, naziv poslednjeg predloga "Dzu-low"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°345
Hi my no 9571543321
Sent from Topic'it App
Sent from Topic'it App
- Post n°349