a što ne bi mogla da ga rodi npr.? ili je to passé?Sotir wrote:Блиц и даље врти причу да ће ускоро да постане родитељ.
Је ли неко дебилима објаснио да овде још не постоје истополни бракови, те да Ана не може да се води ни као неко ко је усвојио дете?
Air B'rn'B
- Post n°51
Re: Air B'rn'B
- Post n°52
Зато што је наводно њена партнерка ишла на вештачку оплодњу.
- Post n°53
pa nek ide i ona, još od istog oca i taman da budu brat i sestra šta fali, kad već sve ide u kurac
- Post n°54
čini mi se da ti promiče suština.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°55
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da se ne slaže sa izveštajem Fridom hausa u kojem se navodi da Srbija više nije slobodna već delimično slobodna zemlja i dodala da misli da živimo u slobodnijoj zemlji nego pre nekoliko godina.
"Izveštaj Fridom hausa je relevantan za mene ali se ne slažem sa njim. Apsolutno ne mislim i ne osećam da živim u delimično slobodnoj zemlji, već mislim da živim u slobodnijoj zemlji nego pre nekoliko godina", rekla je ona
Premijerka je navela da misli da je slobodna zemlja ona u kojoj Vlada brine o građanima na način na koji to čini Vlada Srbije i dodala da svim građanima stoji na usluzi.
"Mislim da je to pravi način da se pokaže sloboda i tolerancija", rekla je Brnabić.
Ona je rekla da izveštaj Fridom hausa nije dovoljno objektivan i da ima percepciju sa kojom se ona ne slaže.
Premijerka je kazala da izveštaj nije videla u celosti, ali da će se time detaljno baviti kako bi videla šta može da se unapredi u zemlji i da Vlada bude još više na usluzi građanima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°56
William Murderface wrote:Apsolutno ne mislim i ne osećam da živim u delimično slobodnoj zemlji, već mislim da živim u slobodnijoj zemlji nego pre nekoliko godina
Sad kuzim sta je to kod Brnabe privuklo Uskoka - i nju boli tuki za realnost i cinjenice
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°57
Pa ovo je istina - ona je stvarno slobodnija nego ikada ranije, nikom ne mora da polaže račune.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°58
Proces u pozadini je skroz okej nadimak za AirBnB
_____
- Post n°59
AirBnB briljira u Vranju. Prenosi vranjska televizija Studio B.
_____
- Post n°60
William Murderface wrote:
BRATE mili...sta je ovo koji kurac?
- Post n°61
Buy a toaster, you'll probably use it.
- Post n°62
Ана је личним деловањем значајно проширила поље слобода. (не мислим на сексуалне, него уопште слободе да се буде различит од просека) Неслобода није само стање старомодних медија, да ли ова или она партократија има приступ Пинк-у и Хепију, неслобода је читав сплет друштвених обичаја који гуше индивидуалност.ficfiric wrote:
Sad kuzim sta je to kod Brnabe privuklo Uskoka - i nju boli tuki za realnost i cinjenice
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°64
Ето на шта употребљаваш слободу модерних медија. Ја могу 1000 пута да поновим да је Ана значајно подигла и привреду и слободе у 2018., ти ћеш и даље да понављаш ово своје 1001 пут. У овом случају ја нисам ништа слободнији него да сте ме формално бановали. Слобода ЈЕСТЕ и осећај, не само форма.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°67
Држаље ајдуку.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°68
Ana Brnabic [ltr]@anabrnabic[/ltr]
FollowFollow [ltr]@anabrnabic[/ltr]
More
U Kragujevcu, @pokretslobodnih Sergej Trifunović kaže: nebitno da li neko drži sliku Draže, Ljotića ili Broza. To kaže u gradu gde su Ljotićevci učestvovali u streljanju hiljade ljudi/dece 1941. Ne, nije svejedno. Nikada neće biti. Fašizam u SRB nikada neće biti legitimna opcija.
_____
- Guest
- Post n°70
jbt stavite ga na ignor, ovako čitave strane foruma izgledaju kao nasumično napušavanje i hranjenje govnima
- Post n°71
Samo da podsetim da imamo u ponudi prigodnog smeška:
- Post n°72
Djamolidine Abdoujaparov wrote:jbt stavite ga na ignor
Jedi govna.
- Post n°73
I tu imamo prigodan smajli :zbogda:, šteta da se ne koriste kapaciteti.
- Post n°74
+1 cimate svaki drugi dan - stavi ovo, stavi ono a onda se polivate tekstom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°75
_____