beatakeshi wrote:pk, jg (oba pisma su ravnopravna)
Логично. Не може да буде једно равноправно а друго јок.
beatakeshi wrote:pk, jg (oba pisma su ravnopravna)
uskok i ajduk wrote:Бирократија пружа отпор и пружаће.
То јој је у крви.
Шта је по мени начин... ако бирократа неће да изда потврду по скраћеном (дигитализованом) поступку грађанин треба да тражи писмено, са потписом, изјаву, да тај и тај бирократа није хтео то, то, и то...
Е то је већ нешто конкретно... нећеш - потпиши да нећеш.
Тако се бирократија може постепено победити. Свађом, тешко..
darling wrote:gde? u srbiji? nisu.
pisanje latinicom je bunt.
Пре тога као власник тог авиона била је уписана фармацеутска компанија ЕМС из Бразила, која је у јавности и представљена као купац Гелнике.
Међутим, истраживање Инсајдера показало је да иза купца Галенике стоји мрежа од чак 13 повезаних фирми и фондова, а на врху власничке пирамиде налази се породица Санчез из Бразила, чија је ЕМС само једна од фирми.
Ana Brnabić je na konferenciji "World minds" odgovarala na politička, ali i privatna pitanja koja joj je postavljao osnivač organizacije Rolf Dobeli.
Tako je premijerka prvi put govorila i o nedavno rođenom sinu i koliko je to što je postala roditelj promenilo njen pogled na svet.
"Morala sam da naučim da funkcionišem sa mnogo manje spavanja. Jednom sam svom timu ispričala koliko sam bila srećna kada je beba podrignula. Roditeljstvo menja mnogo toga", rekla je premijerka.
Pošto je domaćin s njom pravio svojevrsni intervju, pitao je kako je postala premijer.
- Kad su mi prišli i ponudili da budem ministar bila sam iznenađena, ali naravno prihvatila sam. Tek kasnije sam sa uspostavom ministarstva informatike saznala za drugu stranu Srbije. Da ona može da bude drugačija i modernija. Kasnije sam postala premijer ali mislim da se nikad neću navići na to da sam premijer - odgovorila je Brnabić.
Gargantua wrote:Ana Brnabić je na konferenciji "World minds" odgovarala na politička, ali i privatna pitanja koja joj je postavljao osnivač organizacije Rolf Dobeli.
Tako je premijerka prvi put govorila i o nedavno rođenom sinu i koliko je to što je postala roditelj promenilo njen pogled na svet.
"Morala sam da naučim da funkcionišem sa mnogo manje spavanja. Jednom sam svom timu ispričala koliko sam bila srećna kada je beba podrignula. Roditeljstvo menja mnogo toga", rekla je premijerka.
Otkud je cimerkino dete i njeno?
William Murderface wrote:http://www.fooledbyrandomness.com/dobelli.htm
darling wrote:ona sebe predstavlja ko premijera. bas se usrecila lgbt zajednica s njom, a i mi, zene
darling wrote:ona sebe predstavlja ko premijera. bas se usrecila lgbt zajednica s njom, a i mi, zene
Zuper wrote:Vrhovnicar Vlade.
Ali ovde se mnogo vole anglikansko-frankofoni izrazi premijer i tako to.