Air B'rn'B
- Post n°76
Re: Air B'rn'B
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°77
"Pročitala sam knjigu koju mi je poklonio Vučić": Šta je Ana Brnabić naučila od Milana Stojadinovića
- Post n°78
Глупљи си од Вилијама.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°80
Па то кажем, глупљи си.
Вилијам бар смисли две три фразе па их папагајише.
("мутава, џиберка")
Вилијам бар смисли две три фразе па их папагајише.
("мутава, џиберка")
_____
- Post n°82
Prepričavali su mi spektakularan nastup kod Sarape
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°83
stojadinović ko komičar
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°85
Премијерка Ана Брнабић изавила је данас да се кампања „Будућност Србије“ финансира у складу с уставним овлашћењима Владе и председника државе.
На питање новинара како се финансира кампања и да ли се из буџета користе средства и из које буџетске линије, она је одговорила да се прави тема од нечега што није тема.
„Питате ме како се финансира то да легитимно изабран председник Србије путује по Србији и виђа се са грађанима и привредицима“, рекла је она после обиласка Нациналне референтне лабороторија.
Према њеним речима, посао је председника ако жели да одговорно и озбиљно ради као што то чини Вучић, да иде свуда по земљи и разговара с грађанима.
Она је рекла да је то суштина и срж демократије.
Брнабић је рекла да не зна какво је посебно финасирање потребно за обилазак и разговор с грађанима и додала да је похвално што ће обићи више од сто локалних самоуправа и разговарати с грађанима и привредницима о њиховим проблемима.
„У свакој нормално земљи председник Републике може и треба да разговара са грађанима и ни у једном нормалној земљи ово није тема“, рекла је премијерка и питала да ли би се у Италији, да председник обилази земљу, постављало питање ко финансира ту кампању и разговор с грађанима.
„Финансира се у складу са оним што су уставна овлашћења Владе и председника“, рекла је Брнабић.
Она је навела да то није кампања која име у себи ватромета и скупа средстава, наводећи да се у њој користе најосновнија бина и озвучење.
На инститрање новинара колико то кошта, она је казала: „Питате ме за нешто што је посао председника Републике“.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°87
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°89
i jedi govna majmune unapred
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°90
U, ovo je još jače, sa N1:
"Ne znam o kakvom finansiranju kampanje pričate, zato što ništa u tome nisam videla da je potrebno posebno finansiranje", kaže premijerka Ana Brnabić.
_____
- Guest
- Post n°91
Creepy Uncle wrote:uskoče puši kurac preventivno
hvala na pomoći, ja stižem do foruma ovih dana
- Post n°92
_____
- Post n°93
Bilo kakvog bahata džiberka.
"Bilo kakvog bahata, bilo kakvog skupa!"
— Shalter Ego (@Tochkonja) 13. фебруар 2019.
PAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA pic.twitter.com/xN7b2FesxF
_____
- Post n°94
aj u nek pare da ce sutra da nas ubedjuje da je bahat imenica pa odatle bahata
i da smo svi glupi ko kurac
u 10 ostapovih cevapa
i da smo svi glupi ko kurac
u 10 ostapovih cevapa
_____
#FreeFacu
- Post n°95
ana brnabic nema nikakvu pravnu vezu sa detetom koje ce roditi "lepa doktorka", jel da? ona nigde nece biti upisana kao roditelj i nece moci da ostvari nijedno roditeljsko pravo, cak i ako dete dobije njeno prezime. jel pravilno razmisljam?
- Post n°96
Размишљаш по тренутно важећем закону, али ова бахата екипа се понаша као да се на њу закони не односе - тако да је овде све могуће.darling wrote:ana brnabic nema nikakvu pravnu vezu sa detetom koje ce roditi "lepa doktorka", jel da? ona nigde nece biti upisana kao roditelj i nece moci da ostvari nijedno roditeljsko pravo, cak i ako dete dobije njeno prezime. jel pravilno razmisljam?
- Post n°98
То све што замерате Ани
То је стварно тако мало
У две речи све би стало
Када замерали би ви
То све што замерате Ани
То и други замерити хоће
Што су праве људске злоће
Или испијачи пива тек
То све што замерате Ани
То је само празна прича
Ви сте само једни од слабића
Који Ану мрзе сваки дан
Не знам дал' дан ће доћи
Кад ћете дуго плакати
Кад ћете сами признати
Један другом, сав, сав пораз свој
То је стварно тако мало
У две речи све би стало
Када замерали би ви
То све што замерате Ани
То и други замерити хоће
Што су праве људске злоће
Или испијачи пива тек
То све што замерате Ани
То је само празна прича
Ви сте само једни од слабића
Који Ану мрзе сваки дан
Не знам дал' дан ће доћи
Кад ћете дуго плакати
Кад ћете сами признати
Један другом, сав, сав пораз свој
_____
- Post n°100
Опери кашику после.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...