Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Razno razno razno

Anonymous
    Guest

Razno razno razno - Page 27 Empty Re: Razno razno razno

Post by Guest Sun Jun 30, 2019 9:49 am

oh!

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Many_Saints_of_Newark
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Jul 21, 2019 5:12 pm

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Aug 01, 2019 8:43 pm

15. avgusta (ili možda 14.-og, kao u Ujedinjenom Kingstonu, da opet budemo svet), premijera je "Bilo jednom u Holivudu", a ćerka Brusa lija je ljuta što su u filmu napravili da Bred Pit istambura Brusa kao vreću. Taj film će biti prvi posle Braninog Poaroa koji ću da pogledam, verovatno u multipleksu u Kneza Miloša, a ako se bude prikazivao ("davao") u Domu sindikata, onda tamo.
    Filipenko

Post by Filipenko Thu Aug 01, 2019 9:41 pm

Je li to ono najavljeno Tarantinovo sranje? Dokle ce nas taj gad zasipati svojim govnima, sve gorim od goreg, nije li najavljivao valjda nekakvo povlacenje pod teskobom kreativnog napregnuca?
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Thu Aug 01, 2019 9:59 pm

Razno razno razno - Page 27 9k=
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Aug 01, 2019 10:10 pm

Dobar je Tarantino do Kill Billa.

_____

~~~~~

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Fri Aug 02, 2019 12:03 am

ne znam, meni ce nedostajati, nekako je dogadjaj kad stigne tarantino u bioskop. nema mnogo takvih reditelja...

_____
    ova zemlja to je to
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Aug 02, 2019 12:59 am

Sve cu da vas banujem.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Filipenko

Post by Filipenko Fri Aug 02, 2019 12:38 pm

Ne kapiram uopste tu famu oko 1 njega, oni prvi filmovi su bili podnosljivi u kontekstu toga da se radi o ambicioznom pocetniku sa ocito masnom zaledjinom u vidu producenata, dolara i asistenata, ovo njegovo skorije sve prekidam posle 15-30 minuta, grozno je.
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Sat Aug 03, 2019 12:36 am

Tarantino jeste realno u padu, ali je, na primer, Hateful Eight najbolji vestern snimljen u poslednjih deset godina, eventualno The Sisters Brothers može da prismrdi.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Aug 03, 2019 12:47 am

Filipenko wrote:Ne kapiram uopste tu famu oko 1 njega, oni prvi filmovi su bili podnosljivi u kontekstu toga da se radi o ambicioznom pocetniku sa ocito masnom zaledjinom u vidu producenata, dolara i asistenata, ovo njegovo skorije sve prekidam posle 15-30 minuta, grozno je.

Brate, ne blamiraj se pred celim dvoristem. Ukusi se razlikuju, naravno, ali Tarantino spada u vrlo malobrojnu grupu rezisera bez loseg filma. Even when he's bad, he's good.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Sat Aug 03, 2019 12:52 am

William Murderface wrote:
    Filipenko wrote:Ne kapiram uopste tu famu oko 1 njega, oni prvi filmovi su bili podnosljivi u kontekstu toga da se radi o ambicioznom pocetniku sa ocito masnom zaledjinom u vidu producenata, dolara i asistenata, ovo njegovo skorije sve prekidam posle 15-30 minuta, grozno je.

Brate, ne blamiraj se pred celim dvoristem. Ukusi se razlikuju, naravno, ali Tarantino spada u vrlo malobrojnu grupu rezisera bez loseg filma. Even when he's bad, he's good.

Tako je. Moguće i najbitnije rediteljsko, a naročito scenarističko ime našeg vremena.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Aug 03, 2019 1:10 am

A ja sam upravo sa Kill Bill-om shvatio da je Tarantino veliki reditelj. Secam se da sam otisao u bioskop uveren da je ovaj prolupao i da me ceka varijacija na temu Carlijevih andjela, a izasao potpuno odusevljen. 

Rani radovi su odlicni, ali to je nekako svet koji vec znamo - to je Kopola, to je Skorseze, to je De Palma, itd, samo sa postmodernim tvistom. Hocu reci, tu je nekako ozbiljnost bila vec garantovana respektabilnom tradicijom gangsterskih filmova na koju se nadovezivao. Ali kad napravis film o zeni ubici sa samurajskim macem, pa to ispadne odlicno, onda tu vise nema zezanja.

_____

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sat Aug 03, 2019 1:12 am

tarantino je ili najveci minoran reditelj ili najmanji veliki reditelj. nesto ko white stripes filma. (simon reynolds je pre 20 godina u  napiso da je the jon spencer blues explosion tarantino rokenrola. misim da to nije fer prema tarantinu.)

_____
    ova zemlja to je to
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Aug 03, 2019 1:16 am

Razno razno razno - Page 27 3137070404

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Aug 03, 2019 2:52 am

William Murderface wrote:A ja sam upravo sa Kill Bill-om shvatio da je Tarantino veliki reditelj. Secam se da sam otisao u bioskop uveren da je ovaj prolupao i da me ceka varijacija na temu Carlijevih andjela, a izasao potpuno odusevljen. 

Kilbil je govno i smece od filma, ali ono posle njega je bilo jos gore. Mozemo i da obrnemo. Ne razumem kako neko moze da napravi cistu glupost od filma o ropstvu i osveti ili o WW2. Mislim, nije mi jasno kako iko moze da uziva u tome, a da nije neki napaljeni poludolescent koji u takvim glupostima trazi smisao univerzuma, nalozen na velikog rezisera/reditelja/scenaristu jer je negde procitao da je Trtatino vrh.

Vidim sada da se djubre nekako docepalo i nekog Star Trek projekta, ne smem ni da zamislim u kom svojstvu. Nabijem ga na kurac i njega i onoga ko je njemu dao projekat, usrace univerzum gore od svog duhovnog brata JJAbramsa, podjednako izmisljene velicine.
    Sotir

Post by Sotir Sat Aug 03, 2019 7:55 am

Бастердс почиње врло озбиљно и реално и онда прераста у фикцију. И то такву да то сви то могу одмах да виде. Од старијих филмова из ДСР, попут 12 жигосаних, Бекство из Орловог гнезда, Бег из Aтине, Келијеви хероји итд га по реалности одваја само једно - код Тарантина свако може да види да је то фикција, и да аутор и не покушава да то сакрије. Чак је и реалнији од већине старијих филмова, јер је раскринка цео жанр "обучемо немачке униформе и нико неће да примети".
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Aug 03, 2019 9:22 am

Raskrinkao ih je ko Ajs Nigrutin MC Stojana...

Spoiler:
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Aug 03, 2019 9:45 am

Filipenko wrote:
    William Murderface wrote:A ja sam upravo sa Kill Bill-om shvatio da je Tarantino veliki reditelj. Secam se da sam otisao u bioskop uveren da je ovaj prolupao i da me ceka varijacija na temu Carlijevih andjela, a izasao potpuno odusevljen. 

Kilbil je govno i smece od filma, ali ono posle njega je bilo jos gore. Mozemo i da obrnemo. Ne razumem kako neko moze da napravi cistu glupost od filma o ropstvu i osveti ili o WW2. Mislim, nije mi jasno kako iko moze da uziva u tome, a da nije neki napaljeni poludolescent koji u takvim glupostima trazi smisao univerzuma, nalozen na velikog rezisera/reditelja/scenaristu jer je negde procitao da je Trtatino vrh.

Vidim sada da se djubre nekako docepalo i nekog Star Trek projekta, ne smem ni da zamislim u kom svojstvu. Nabijem ga na kurac i njega i onoga ko je njemu dao projekat, usrace univerzum gore od svog duhovnog brata JJAbramsa, podjednako izmisljene velicine.

Meni je Django jedan od najboljih Tarantinovih filmova, Basterdsi isto tako, a ti jednostavno nemas pojma.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Aug 03, 2019 9:48 am

E tako. Mic drop.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Aug 03, 2019 10:03 am

Meni je Django jedan od najboljih Tarantinovih filmova u ovom vijeku, Basterdsi isto tako, a ti jednostavno nemas pojma.

+1000
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Aug 03, 2019 10:27 am

Filipenko wrote:

Meni je Django jedan od najboljih Tarantinovih filmova, Basterdsi isto tako, a ti jednostavno nemas pojma.

Dobro, sada bar znamo da imamo posla sa napaljenim curicama, sto objasnjava ne samo Tarantinovu popularnost u svetu filma, vec i popularnost hip-hopa u svetu tzv. muzike.

A izmedju Kilbila, Djanga i Basterdsa, sto je jedino sto je i snimio u ovom veku, ni ne cudi da su potonja dva "jedni od najboljih" Razno razno razno - Page 27 286371741
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Aug 03, 2019 10:29 am

Ima i Hateful 8. I Death Proof, ali za taj čak i lokalna fenboj ekipica mora da prizna da je sranje.

_____

~~~~~

Filipenko

Post by Filipenko Sat Aug 03, 2019 10:32 am

Meh, pobrkah Vilijemov i fikretov odgovor. No, nema veze, poenta stoji kano klisurine.
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Sat Aug 03, 2019 10:34 am

Kako je Waltz razbio u oba filma.

Post by Sponsored content

Current date/time is Mon Nov 18, 2024 8:32 am