Razno razno razno
- Post n°327
Re: Razno razno razno
Strašan su par. On uvaljivač herbalajfa, ona tetka iz opštinske administracije.
- Guest
- Post n°328
a naravno najromanticeskiji par u beloj kuci su bili pet i ricard nikson.
- Post n°331
evo nešto za ostapa ako već nije čitao
Drive, or the Hero in Eclipse
Drive, or the Hero in Eclipse
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°333
- Post n°334
Večeras RTS2 23.20 Alisa u gradovima r. Vim Venders
- Post n°336
upravo na tom rts 2 odgledao odlicni dokumentarac o kineskom duborezu
- Guest
- Post n°337
kapetanm wrote:upravo na tom rts 2 odgledao odlicni dokumentarac o kineskom duborezu
I grnčariji, još traje i stvarno je odličan.
- Post n°338
Ako sam dobro zapamtila, najavili su 3 epizode, ovo je prva.
- Post n°340
ja jedva cekam
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°342
This works on so many levels.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°344
ostarices, neces znati...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°345
I da kazem nesto o cemu sam skoro razmisljao, a vezano za generaciju X. Genekseri su suprotno milenijalcima. Kod milenijalaca je karakteristican taj decji sentiment. Crtaci, stripovi, igrice, plisane igracke. Podsvesni odboj prema izrazavanju seksualnosti. Odbijanje da se mentalno udje u pubertet.
A Genekseri su svi u fazonu da su prvi otkrili narkotike, alkohol, seks, sidu, tuce, nocni zivot. I niko pre ni posle njih to nije video. I sto je bas uocljivo kod njih jeste, da sada kada ulaze u krizu srednjih godina imaju taj kompleks da sebe prikazu opasnijim, ulicarskijim nego sto jesu. Odatle i taj hipsterski/Vice sentiment, gde sedis u pabu, pijes cedjeni sok ili neko fensi pivo, i citas o borbama pasa u Srbiji. I prisecas se te neke burne mladosti. I jos su sad svi sa cetrdeset godina otkrili teretane i tetovaze, pa je foliranje ludila kompletno.
Gavin McInnes, Ivan Ivanovic, Vidojkovic, Abraxas... Pola PPPa se od Jove Bakica u sekundi pretvaraju u zarkovacke lumpene. Cak i Vucic pati od ovoga. Pa sada fura fazon da je bio opasni momak sa beogradskog asfalta, navijac.
U tom smislu da. Generaciji X gode ovakvi filmovi.
A Genekseri su svi u fazonu da su prvi otkrili narkotike, alkohol, seks, sidu, tuce, nocni zivot. I niko pre ni posle njih to nije video. I sto je bas uocljivo kod njih jeste, da sada kada ulaze u krizu srednjih godina imaju taj kompleks da sebe prikazu opasnijim, ulicarskijim nego sto jesu. Odatle i taj hipsterski/Vice sentiment, gde sedis u pabu, pijes cedjeni sok ili neko fensi pivo, i citas o borbama pasa u Srbiji. I prisecas se te neke burne mladosti. I jos su sad svi sa cetrdeset godina otkrili teretane i tetovaze, pa je foliranje ludila kompletno.
Gavin McInnes, Ivan Ivanovic, Vidojkovic, Abraxas... Pola PPPa se od Jove Bakica u sekundi pretvaraju u zarkovacke lumpene. Cak i Vucic pati od ovoga. Pa sada fura fazon da je bio opasni momak sa beogradskog asfalta, navijac.
U tom smislu da. Generaciji X gode ovakvi filmovi.
- Post n°346
Meni Trainspotting uvek bio nebitan film. Doduše i nisam generacija x, mada mislim da bi mi bio nebitian i da jesam. A drogirao sam se i odmah vidim - nije to to....
- Post n°347
Ne vidim kako Trainspotting 2 ima veze sa bildovanjem, tetovažama, ceđenim pomorandžama, Vučićem, borbama pasa, herojima sa šipke, itd.
_____
- Post n°348
pa ni prvi ni drugi nemaju, po meni. inace zanimljiva tema.
_____
- Post n°349
Dobar Pržun! Ne znam da li je tačno, ali je zanimljivo. A Bojl je priličan bezveznjak, al' ima ko voli.
- Guest
- Post n°350
Ja inace smatram da upravo Generaciju X sada treba detaljno psihoanalizirati, umesto sto se bakce bejbi bumerima i milenijalcima. Bejbi bumeri su sada u penziji, a milenijalce salju iz kancelarije po burek. Na ekserima danas stoji drustvo, i poredak koji nadolazi ce biti njihova slika.
Na srpskoj politickoj sceni je odavno doslo do smene generacija: Vucic, Dacic, Vulin, Nesa, DJV, Radule, Bosko, Borko, Ceda, Sutanovac. Sve ekserska gamad.
Na srpskoj politickoj sceni je odavno doslo do smene generacija: Vucic, Dacic, Vulin, Nesa, DJV, Radule, Bosko, Borko, Ceda, Sutanovac. Sve ekserska gamad.
Last edited by Pržun on Thu Nov 03, 2016 2:34 pm; edited 1 time in total