Zato ti npr. imaš šokove kad Tramp prizna pojas Gaze kao deo Izraela, dok se u vezi Kosova drže lekcije o realnosti. Ili se pak Kosovo i Crna Gora nonšalantno otpisuju, dok se na bregzitovsko jutro piju bensedini. U slučaju Gaze i Brexita je ugrožen sistem. Nezavisnost Kosova je puko administrativno pitanje.
Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°726
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
Nastavak...
Zato ti npr. imaš šokove kad Tramp prizna pojas Gaze kao deo Izraela, dok se u vezi Kosova drže lekcije o realnosti. Ili se pak Kosovo i Crna Gora nonšalantno otpisuju, dok se na bregzitovsko jutro piju bensedini. U slučaju Gaze i Brexita je ugrožen sistem. Nezavisnost Kosova je puko administrativno pitanje.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°727
Kakav retromix Enrika Josifa i Budimira Košutića, prateći vokali gđa Mandić.
- Post n°728
Ovoga se sjećam kao kroz san. Šta je on bio?beatakeshi wrote:Budimira Košutića
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°729
Bez Kosova i mozemo ali bez Metohije-jok.
To hoce da kaze beatstreet.
To hoce da kaze beatstreet.
- Guest
- Post n°730
Koliko je jako što Sergej traži od policijskog doušnika, SNS trola i neonaciste da mu objašnjava političke pojmove.
Last edited by Creepy Uncle on Sun Mar 31, 2019 2:45 pm; edited 1 time in total
- Post n°731
Летећи Полип wrote:Nastavak...
ne razumem kako priznavanje pojasa gaze kao dela izraela ide protiv bilo kakve glavne struje svetske politike.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°732
Neuspeli oficir za vezu između SR Srbije i Izraela.otto katz wrote:Ovoga se sjećam kao kroz san. Šta je on bio?beatakeshi wrote:Budimira Košutića
- Post n°733
Creepy Uncle wrote:Koliko je jako što Sergej traži od policijskog doušnika, SNS trola i neonaciste da mu objašnjava političke pojmove.
Od koga?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°735
Pa el mu objasnio?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°736
Vasilije, planiras li da izadjes iz otomana, sto bi Brnaba rekla, sada kada se Mira autovala za Vucica?
Koliko si samo ovde suza pustio zbog Mire sto nije i ona nesto rekla.
Koliko si samo ovde suza pustio zbog Mire sto nije i ona nesto rekla.
- Post n°737
bruno sulak wrote:
ne razumem kako priznavanje pojasa gaze kao dela izraela ide protiv bilo kakve glavne struje svetske politike.
To nije pitanje geopolitike. nego kršenja sistemskih načela. Tehnokratski konsenzus je da Gazu ne treba priznavati.
_____
~~~~~
- Post n°738
Lazni drug Vilijam je izasao i hrabro rekao pre mesec dana.
Pokazi hrabrost Vasilije kao Mira, kao lazni drug Vilijam, kao Biki i Ostoja.
Pokazi hrabrost Vasilije kao Mira, kao lazni drug Vilijam, kao Biki i Ostoja.
- Guest
- Post n°739
Nema Boga osim Vucica i Mira je njegov prorok.
- Post n°740
Тако је!!!!!!!!!!!!
Sada pricamo.
Sada pricamo.
- Post n°741
Летећи Полип wrote:bruno sulak wrote:
To nije pitanje geopolitike. nego kršenja sistemskih načela. Tehnokratski konsenzus je da Gazu ne treba priznavati.
O cemu pricas, pobobu?
_____
- Guest
- Post n°743
Morao sam da guglam za "Miru", pa dok sam ukapirao da je M Karanović, pa sam čak morao da kliknem na Pink da vidim o čemu Zuper piše:
https://www.pink.rs/politika/123658/pratite-na-tv-pinkemisiju-hit-tvit-sa-vericom-bradic-gosti-ana-brnabic-mirjana-karanovic-i-nebojsa-krstic
AV će zapravo pokupiti neke delove koji su poispadali iz protestnog kamiona. Jel i to zovemo normalizacijom ili nemamo ime?
https://www.pink.rs/politika/123658/pratite-na-tv-pinkemisiju-hit-tvit-sa-vericom-bradic-gosti-ana-brnabic-mirjana-karanovic-i-nebojsa-krstic
AV će zapravo pokupiti neke delove koji su poispadali iz protestnog kamiona. Jel i to zovemo normalizacijom ili nemamo ime?
- Post n°746
Летећи Полип wrote:bruno sulak wrote:
trump bas nimalo ne odstupa od nekih glavnih smernica tu. bezuslovna podrska. e sada ceo svet je skrenuo u desno pa i bibi i donald daju ton toj novoj realnosti but song remains the same.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°747
– Posle ovolike količine skandala, Sergejeva ostavka je čestita stvar – smatra Jovana Gligorijević, novinarka nedeljnika Vreme, koja se isticala i kao komesarka za moral Saše Jankovića, Trifunovićevog prethodnika na čelu PSG.
Takav stav deli i Gligorijevićkina ženstvenija verzija iz istih novina, Teofil Pančić, koji priznaje da drhti od straha pred Trifunovićevom donkihotovskom pojavom. Iste prigovore na nedostatku pristojnosti i sličnih trivijalnosti, iznose i drugi, mnogo uticajniji kontrolori čestitosti u javnim nastupima. Uvereni da s pravom imaju status notara zaduženih za overu tuđe moralno-političke podobnosti, te Rosinante ne shvataju da većini normalnih ljudi nije bitno ko i kako psuje i vređa, nego koga psuje i vređa.
https://predragpopovic.wordpress.com/2019/03/30/sergej-nenavodeni-davo/amp/?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR31aounVtoVobSbKwBkSN3RCMcbogeugPI6a8m8_JD3p-dOHmxt6l4mhok
Takav stav deli i Gligorijevićkina ženstvenija verzija iz istih novina, Teofil Pančić, koji priznaje da drhti od straha pred Trifunovićevom donkihotovskom pojavom. Iste prigovore na nedostatku pristojnosti i sličnih trivijalnosti, iznose i drugi, mnogo uticajniji kontrolori čestitosti u javnim nastupima. Uvereni da s pravom imaju status notara zaduženih za overu tuđe moralno-političke podobnosti, te Rosinante ne shvataju da većini normalnih ljudi nije bitno ko i kako psuje i vređa, nego koga psuje i vređa.
https://predragpopovic.wordpress.com/2019/03/30/sergej-nenavodeni-davo/amp/?__twitter_impression=true&fbclid=IwAR31aounVtoVobSbKwBkSN3RCMcbogeugPI6a8m8_JD3p-dOHmxt6l4mhok
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°748
Jeste Vucicev db ali ponekad mora covek da se nasmeje njegovim recima tj. ubode ponekad.
Inace cim on hvali ST ja bih stavio veliki ?
Inace cim on hvali ST ja bih stavio veliki ?
- Guest
- Post n°749
[quote="Creepy Uncle"]
Šta vam znači ova glava?
Zuper wrote:Тако је!!!!!!!!!!!!
Šta vam znači ova glava?
- Post n°750
Večeras Serž počeo jako. Olja - predvan izbor cipelica. Ovaj bradati Vojvođanin nema pojma da Novosađani nisu Lale, već Bačvani.
_____
~~~~~