Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°651
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
da bre.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°652
otto katz wrote:Al je brzo srpsko pravosuđe.
Nego sta. Nije ovo nista, kako su spakovali one paore iz Gakova koji su stitili njive u vlasnistvu grada od uzurpatora
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°653
vucic je vise makron nego tramp.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°654
Tru dat.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°655
Али поседује луцидност, ученик је змаја, савладао је азбуку српске политике и има велика социолошка знања.William Murderface wrote:
Pa da! To je i Vučićev problem, on realno nije materijal za populističkog lidera. Antipatični štreber i paćenik.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°656
nikad primereni smajli
:zbogda:
:zbogda:
- Post n°657
bruno sulak wrote:vucic je vise makron nego tramp.
Možda i jeste, ali ovo je ipak previše velikodušno prema AV-u
"Republika Marš", možda ovako Ili Republika u Sikteru
- Post n°658
William Murderface wrote:
Desni populizam sa potencijalom za rast treba tražiti u kafanskom gunđanju običnog Mileta, i Sergej kanališe upravo to - šta koj kurac Vojvodina da se otcepljuje! (niko neće da se otcepljuje), šta koj kurac više te feministkinje!, šta koj kurac fino s krimosima, Levijatan, nego šta!, pod mač, bato!
Pa Sergej i jeste Mile. Nekadašnji Mile je danas Penzioner. A današnji Mile je upravo Sergejev profil.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°659
ne svidja mi se ni ovo sto je najednom tviter i u srba postao neki medija centar raznoraznim sabanima
mora se hitno od toga napraviti otklon
mora se hitno od toga napraviti otklon
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°660
sutra ce tako vode drzavu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°661
14.3.
21.2.
Ja od ovoh ljudi, znam samo @djajiczoran levo.
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 14, 2019
21.2.
Ekipa PSG na terenu u Doljevcu. Na putu ka Velimiru Gligorijeviću, udovcu čija je supruga nastradala na ovoj rampi. 4 marice i 5 patrolnih automobila nas je sačekalo, kao što je i red na naplatnoj rampi. pic.twitter.com/1VM9tuEuxC
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) February 21, 2019
- Post n°662
Летећи Полип wrote:William Murderface wrote:
Desni populizam sa potencijalom za rast treba tražiti u kafanskom gunđanju običnog Mileta, i Sergej kanališe upravo to - šta koj kurac Vojvodina da se otcepljuje! (niko neće da se otcepljuje), šta koj kurac više te feministkinje!, šta koj kurac fino s krimosima, Levijatan, nego šta!, pod mač, bato!
Pa Sergej i jeste Mile. Nekadašnji Mile je danas Penzioner. A današnji Mile je upravo Sergejev profil.
Upavo. Mislim, Sergej nije Mile jer skija u Aspenu, al nije ni Tramp Joe the Plumber, pa ga kanalise.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°663
nije smešno, a vrištim i od očaja i od besa
[size=33]Trifunović: Za nasilje nad ženama ne sme biti opravdanja[/size]
Sergej Trifunović obratio se pismom povodom napada na Kseniju Radovanović.
0Piše: Danas Online14. marta 2019. 22.50
[size=11]Sergej Trifunović Foto: Fonet/Zoran Mrđa
Dragi svi,
Osuđujem svako nasilje nad ženama za koje nema i ne sme biti nikakvog opravdanja i nikakva verbalna vređanja, polivanje vodom, pa čak i ako je muškarac prvi udaren, ne sme biti povod za nasilje. Uvek sam se trudio da zaštitim slabije, i za društvo bez nasilja ću se uvek svim srcem zalagati. To je valjda jasno.
Ono što takođe moram da kažem je i da mi užasno smeta što je ovaj incident politikantski iskorišćen i od strane Ksenije Radovanović i od režimskih aparata: tabloida i tužilaštva, te je čovek koji je očigledno kriv za taj šamar, zbog toga i drakonski osuđen, ekspresno, samo jer je nesmotreno, a možda i zlonamerno, doveden u vezu sa mnom. Stoga, opet ponavljam, sa ovim slučajem nemam nikakve veze.
Sa druge strane tužilaštvo ne procesuira ili namerno oteže slučajeve pokušaja ubistva, silovanja, seksualnog uznemiravanja i sva druga nasilja i zločine kojima dnevno svedočimo. Evo, četiri godine je prošlo od svesnog žrtvovanja sedmoro nevinih ljudi zarad jeftinog TV marketinga, za koji su i požrtvovanog pilota Omera Mehića okrivili i ukaljali mu ime i čast. Strasno je koliko ovakvih slučajeva ima.
Zato apelujem na ekstremnu obazrivost i mudrost među svim političkim akterima i aktivistima koji su kritički orijentisani spram ove diktature kleptomana koju danas živimo jer su spremni na sve.
Ksenijin rad kao aktivistkinje i borkinje za pravednije i odgovornije društvo podržavam, kao što sam u raznim akcijama i saborac Inicijative Ne davimo Beograd sa kojom delim mnoge vrednosti, ali i ona mora da razume da ima odgovornost za svoje reči i dela. I sama je doživela pokušaj kidnapovanja i sijaset drugih napada zbog svog političkog delovanja, stoga mora znati da će sve, ma koliko netačne, insinuacije biti užasno zloupotrebljene protiv kritičara ove vlasti. Juče ona, danas ja, sutra neko drugi i tako redom.
Na kraju, moram i da skrenem pažnju na sam događaj BeFema na koji sam došao to veče. Prisustvovali smo jednom zaista retkom a divnom povodu gde se, konačno, hrabrim ženama dodelivalo priznanje za njihovu borbu za slobodu i prava koju vode svakodnevno. Moram da priznam i da do te večeri nisam mnogo znao o borbi koju te organizacije istrajno vode i stoga, molim vas da evo svi zajedno krenemo da učimo od hrabrih i odlučnih, poštujući jedne druge i čuvajući SVE slobodarske glasove, ma koliko različiti oni bili. Pa čak i moj, isprovocian nepravdom, koji često zvuči kao lavlja rika. Moramo svi zajedno ili ćemo se ugasiti jedan po jedan.[/size]
Dragi svi,
Osuđujem svako nasilje nad ženama za koje nema i ne sme biti nikakvog opravdanja i nikakva verbalna vređanja, polivanje vodom, pa čak i ako je muškarac prvi udaren, ne sme biti povod za nasilje. Uvek sam se trudio da zaštitim slabije, i za društvo bez nasilja ću se uvek svim srcem zalagati. To je valjda jasno.
Ono što takođe moram da kažem je i da mi užasno smeta što je ovaj incident politikantski iskorišćen i od strane Ksenije Radovanović i od režimskih aparata: tabloida i tužilaštva, te je čovek koji je očigledno kriv za taj šamar, zbog toga i drakonski osuđen, ekspresno, samo jer je nesmotreno, a možda i zlonamerno, doveden u vezu sa mnom. Stoga, opet ponavljam, sa ovim slučajem nemam nikakve veze.
Sa druge strane tužilaštvo ne procesuira ili namerno oteže slučajeve pokušaja ubistva, silovanja, seksualnog uznemiravanja i sva druga nasilja i zločine kojima dnevno svedočimo. Evo, četiri godine je prošlo od svesnog žrtvovanja sedmoro nevinih ljudi zarad jeftinog TV marketinga, za koji su i požrtvovanog pilota Omera Mehića okrivili i ukaljali mu ime i čast. Strasno je koliko ovakvih slučajeva ima.
Zato apelujem na ekstremnu obazrivost i mudrost među svim političkim akterima i aktivistima koji su kritički orijentisani spram ove diktature kleptomana koju danas živimo jer su spremni na sve.
Ksenijin rad kao aktivistkinje i borkinje za pravednije i odgovornije društvo podržavam, kao što sam u raznim akcijama i saborac Inicijative Ne davimo Beograd sa kojom delim mnoge vrednosti, ali i ona mora da razume da ima odgovornost za svoje reči i dela. I sama je doživela pokušaj kidnapovanja i sijaset drugih napada zbog svog političkog delovanja, stoga mora znati da će sve, ma koliko netačne, insinuacije biti užasno zloupotrebljene protiv kritičara ove vlasti. Juče ona, danas ja, sutra neko drugi i tako redom.
Na kraju, moram i da skrenem pažnju na sam događaj BeFema na koji sam došao to veče. Prisustvovali smo jednom zaista retkom a divnom povodu gde se, konačno, hrabrim ženama dodelivalo priznanje za njihovu borbu za slobodu i prava koju vode svakodnevno. Moram da priznam i da do te večeri nisam mnogo znao o borbi koju te organizacije istrajno vode i stoga, molim vas da evo svi zajedno krenemo da učimo od hrabrih i odlučnih, poštujući jedne druge i čuvajući SVE slobodarske glasove, ma koliko različiti oni bili. Pa čak i moj, isprovocian nepravdom, koji često zvuči kao lavlja rika. Moramo svi zajedno ili ćemo se ugasiti jedan po jedan.[/size]
- Post n°664
kurva!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°665
ksenija mu smeta al drugar mu ne smeta, osim što osuđuje nasilje(tm)
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°666
kako je to Ksenija politikantski iskoristila incident(tm)? baš bih voleo da to objasni. jbt baš je bilo upadljivo da ni ona ni ndmbgd nisu hteli da ga pominju. šta je tu politikantstvo? to što su uopšte prijavili incident(tm)?
sjajno mu je ovo sviranje u 4 ruke. sa jedne strane pogađa sve note kako treba o nasilju, aktivizmu, feminizmu, itd., makar to bilo i jedva nešto više od lip service-a, a istovremeno drombulja ovu pasivnu agresiju i patronizirajuće poučavanje žene koju je njegov ortak nabo u glavu.
sjajno mu je ovo sviranje u 4 ruke. sa jedne strane pogađa sve note kako treba o nasilju, aktivizmu, feminizmu, itd., makar to bilo i jedva nešto više od lip service-a, a istovremeno drombulja ovu pasivnu agresiju i patronizirajuće poučavanje žene koju je njegov ortak nabo u glavu.
- Post n°667
sjajno mu je ovo sviranje u 4 ruke
Dati mu odmah MSP kad dođu na vlast
- Post n°668
Nastavlja u maniru puj-pike, ne primajmo se na koske, upravo su prebili jednog od organizatora protesta u... (zaboravih grad). Očito da među tabadžijama nema njegovih pajtosa inače bi i osoba i događaj bili relativizovani.
Svratih malo kod vas na čist vazduh, da se proluftiram da ne bih prokuvala.
Svratih malo kod vas na čist vazduh, da se proluftiram da ne bih prokuvala.
- Post n°669
u negotinu su trojica sa fantomkama sačekala u ulazu zgrade orgaizatora protesta i pretukli ga.
- Post n°670
E, vala ako si nam dosla
Sergej is apple-o-gizing.
Sergej is apple-o-gizing.
Last edited by William Murderface on Fri Mar 15, 2019 1:28 am; edited 1 time in total
_____
- Guest
- Post n°671
‘
Сергеј је (и) лепиња са све.plachkica wrote:nije smešno, a vrištim i od očaja i od besa
Dragi svi,
- Post n°672
et plachkica
Pročitala sam u međuvremenu, užas, grozno mi je što se koristi za prebacivanje fokusa, kao, vi se bavite tamo nekim koskama a čoveka prebili. Možda preterujem, ali Sergej je pokazao zabrinjavajuće odsustvo empatije, ne znam da li je genuino ili posledica ufuranosti u bitnost.
et Bili
el ja?
Pročitala sam u međuvremenu, užas, grozno mi je što se koristi za prebacivanje fokusa, kao, vi se bavite tamo nekim koskama a čoveka prebili. Možda preterujem, ali Sergej je pokazao zabrinjavajuće odsustvo empatije, ne znam da li je genuino ili posledica ufuranosti u bitnost.
et Bili
el ja?
- Post n°673
Ti, be!
_____
- Post n°674
Redovno čitam, al' sam obično u saglasju sa dominantnim tonom diskusije, pa samo odobravajuće klimam glavom
Dešavanja tokom poslednjih dana su me uverila da, ne samo što živim u bablu, nego i ne želim da iz njega izađem.
Dešavanja tokom poslednjih dana su me uverila da, ne samo što živim u bablu, nego i ne želim da iz njega izađem.
- Guest
- Post n°675
William Murderface wrote:E, vala ako si nam dosla
Sergej is apple-o-gising.
off: nisam mesecima gledao ništa od SNL-a, jbt Boldvin je na neku foru sve lošiji i lošiji kao Tramp
Atamanuik je petsto osamsto puta bolji