Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sergej Trifunović - Legijatan

Sergen Yalçın

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 Empty Re: Sergej Trifunović - Legijatan

Post by Sergen Yalçın Thu Mar 14, 2019 5:17 pm

da bre.

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Mar 14, 2019 5:26 pm

otto katz wrote:Al je brzo srpsko pravosuđe.

Nego sta. Nije ovo nista, kako su spakovali one paore iz Gakova koji su stitili njive u vlasnistvu grada od uzurpatora

_____

Uprava napolje!

boomer crook

Post by boomer crook Thu Mar 14, 2019 5:27 pm

vucic je vise makron nego tramp.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 14, 2019 5:32 pm

Tru dat.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    uskok i ajduk

Post by uskok i ajduk Thu Mar 14, 2019 5:36 pm

William Murderface wrote:
    Pa da! To je i Vučićev problem, on realno nije materijal za populističkog lidera. Antipatični štreber i paćenik.
    Али поседује луцидност, ученик је змаја, савладао је азбуку српске политике и има велика социолошка знања.

_____
    "Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
    plachkica

Post by plachkica Thu Mar 14, 2019 5:39 pm

nikad primereni smajli
     :zbogda:
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 14, 2019 5:47 pm

bruno sulak wrote:vucic je vise makron nego tramp.

Možda i jeste, ali ovo je ipak previše velikodušno prema AV-u Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1399639816

"Republika Marš", možda ovako  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1861198401 Ili Republika u Sikteru Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1861198401  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1861198401
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Mar 14, 2019 6:27 pm

Desni populizam sa potencijalom za rast treba tražiti u kafanskom gunđanju običnog Mileta, i Sergej kanališe upravo to - šta koj kurac Vojvodina da se otcepljuje! (niko neće da se otcepljuje), šta koj kurac više te feministkinje!, šta koj kurac fino s krimosima, Levijatan, nego šta!, pod mač, bato!

Pa Sergej i jeste Mile. Nekadašnji Mile je danas Penzioner. A današnji Mile je upravo Sergejev profil.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Mar 14, 2019 6:52 pm

ne svidja mi se ni ovo sto je najednom tviter i u srba postao neki medija centar raznoraznim sabanima

mora se hitno od toga napraviti otklon

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Mar 14, 2019 6:58 pm

sutra ce tako vode drzavu

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Mar 14, 2019 7:29 pm

14.3.

21.2.

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 14, 2019 8:00 pm

Летећи Полип wrote:
    Desni populizam sa potencijalom za rast treba tražiti u kafanskom gunđanju običnog Mileta, i Sergej kanališe upravo to - šta koj kurac Vojvodina da se otcepljuje! (niko neće da se otcepljuje), šta koj kurac više te feministkinje!, šta koj kurac fino s krimosima, Levijatan, nego šta!, pod mač, bato!

Pa Sergej i jeste Mile. Nekadašnji Mile je danas Penzioner. A današnji Mile je upravo Sergejev profil.

Upavo. Mislim, Sergej nije Mile jer skija u Aspenu, al nije ni Tramp Joe the Plumber, pa ga kanalise.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

plachkica

Post by plachkica Thu Mar 14, 2019 11:43 pm

nije smešno, a vrištim i od očaja i od besa

[size=33]Trifunović: Za nasilje nad ženama ne sme biti opravdanja[/size]
    Sergej Trifunović obratio se pismom povodom napada na Kseniju Radovanović.
    0Piše: Danas Online14. marta 2019. 22.50
      Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 Istinomer  
    Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 Sergej-Trifunovic1-678x381[size=11]Sergej Trifunović Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Dragi svi,
    Osuđujem svako nasilje nad ženama za koje nema i ne sme biti nikakvog opravdanja i nikakva verbalna vređanja, polivanje vodom, pa čak i ako je muškarac prvi udaren, ne sme biti povod za nasilje. Uvek sam se trudio da zaštitim slabije, i za društvo bez nasilja ću se uvek svim srcem zalagati. To je valjda jasno.
    Ono što takođe moram da kažem je i da mi užasno smeta što je ovaj incident politikantski iskorišćen i od strane Ksenije Radovanović i od režimskih aparata: tabloida i tužilaštva, te je čovek koji je očigledno kriv za taj šamar, zbog toga i drakonski osuđen, ekspresno, samo jer je nesmotreno, a možda i zlonamerno, doveden u vezu sa mnom. Stoga, opet ponavljam, sa ovim slučajem nemam nikakve veze.
    Sa druge strane tužilaštvo ne procesuira ili namerno oteže slučajeve pokušaja ubistva, silovanja, seksualnog uznemiravanja i sva druga nasilja i zločine kojima dnevno svedočimo. Evo, četiri godine je prošlo od svesnog žrtvovanja sedmoro nevinih ljudi zarad jeftinog TV marketinga, za koji su i požrtvovanog pilota Omera Mehića okrivili i ukaljali mu ime i čast. Strasno je koliko ovakvih slučajeva ima.

Zato apelujem na ekstremnu obazrivost i mudrost među svim političkim akterima i aktivistima koji su kritički orijentisani spram ove diktature kleptomana koju danas živimo jer su spremni na sve.
    Ksenijin rad kao aktivistkinje i borkinje za pravednije i odgovornije društvo podržavam, kao što sam u raznim akcijama i saborac Inicijative Ne davimo Beograd sa kojom delim mnoge vrednosti, ali i ona mora da razume da ima odgovornost za svoje reči i dela. I sama je doživela pokušaj kidnapovanja i sijaset drugih napada zbog svog političkog delovanja, stoga mora znati da će sve, ma koliko netačne, insinuacije biti užasno zloupotrebljene protiv kritičara ove vlasti. Juče ona, danas ja, sutra neko drugi i tako redom.
    Na kraju, moram i da skrenem pažnju na sam događaj BeFema na koji sam došao to veče. Prisustvovali smo jednom zaista retkom a divnom povodu gde se, konačno, hrabrim ženama dodelivalo priznanje za njihovu borbu za slobodu i prava koju vode svakodnevno. Moram da priznam i da do te večeri nisam mnogo znao o borbi koju te organizacije istrajno vode i stoga, molim vas da evo svi zajedno krenemo da učimo od hrabrih i odlučnih, poštujući jedne druge i čuvajući SVE slobodarske glasove, ma koliko različiti oni bili. Pa čak i moj, isprovocian nepravdom, koji često zvuči kao lavlja rika. Moramo svi zajedno ili ćemo se ugasiti jedan po jedan.[/size]
    bela maca

Post by bela maca Thu Mar 14, 2019 11:50 pm

kurva!

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    bela maca

Post by bela maca Thu Mar 14, 2019 11:50 pm

ksenija mu smeta al drugar mu ne smeta, osim što osuđuje nasilje(tm)

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 15, 2019 12:25 am

kako je to Ksenija politikantski iskoristila incident(tm)? baš bih voleo da to objasni. jbt baš je bilo upadljivo da ni ona ni ndmbgd nisu hteli da ga pominju. šta je tu politikantstvo? to što su uopšte prijavili incident(tm)?

sjajno mu je ovo sviranje u 4 ruke. sa jedne strane pogađa sve note kako treba o nasilju, aktivizmu, feminizmu, itd., makar to bilo i jedva nešto više od lip service-a, a istovremeno drombulja ovu pasivnu agresiju i patronizirajuće poučavanje žene koju je njegov ortak nabo u glavu.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 15, 2019 12:29 am

sjajno mu je ovo sviranje u 4 ruke

Dati mu odmah MSP kad dođu na vlast  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1861198401
    Notorious

Post by Notorious Fri Mar 15, 2019 12:44 am

Nastavlja u maniru puj-pike, ne primajmo se na koske, upravo su prebili jednog od organizatora protesta u... (zaboravih grad). Očito da među tabadžijama nema njegovih pajtosa inače bi i osoba i događaj bili relativizovani.
    Svratih malo kod vas na čist vazduh, da se proluftiram da ne bih prokuvala.
    plachkica

Post by plachkica Fri Mar 15, 2019 1:00 am

u negotinu su trojica sa fantomkama sačekala u ulazu zgrade orgaizatora protesta i pretukli ga.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 15, 2019 1:04 am

E, vala ako si nam dosla Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1143415371

Sergej is apple-o-gizing.

Last edited by William Murderface on Fri Mar 15, 2019 1:28 am; edited 1 time in total

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 15, 2019 1:10 am

plachkica wrote:nije smešno, a vrištim i od očaja i od besa

[size=33]Trifunović: Za nasilje nad ženama ne sme biti opravdanja[/size]
    Sergej Trifunović obratio se pismom povodom napada na Kseniju Radovanović.
    0Piše: Danas Online14. marta 2019. 22.50
      Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 Istinomer  
    Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 Sergej-Trifunovic1-678x381[size=11]Sergej Trifunović Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Dragi svi,
    Osuđujem svako nasilje nad ženama za koje nema i ne sme biti nikakvog opravdanja i nikakva verbalna vređanja, polivanje vodom, pa čak i ako je muškarac prvi udaren, ne sme biti povod za nasilje. Uvek sam se trudio da zaštitim slabije, i za društvo bez nasilja ću se uvek svim srcem zalagati. To je valjda jasno.
    Ono što takođe moram da kažem je i da mi užasno smeta što je ovaj incident politikantski iskorišćen i od strane Ksenije Radovanović i od režimskih aparata: tabloida i tužilaštva, te je čovek koji je očigledno kriv za taj šamar, zbog toga i drakonski osuđen, ekspresno, samo jer je nesmotreno, a možda i zlonamerno, doveden u vezu sa mnom. Stoga, opet ponavljam, sa ovim slučajem nemam nikakve veze.
    Sa druge strane tužilaštvo ne procesuira ili namerno oteže slučajeve pokušaja ubistva, silovanja, seksualnog uznemiravanja i sva druga nasilja i zločine kojima dnevno svedočimo. Evo, četiri godine je prošlo od svesnog žrtvovanja sedmoro nevinih ljudi zarad jeftinog TV marketinga, za koji su i požrtvovanog pilota Omera Mehića okrivili i ukaljali mu ime i čast. Strasno je koliko ovakvih slučajeva ima.

Zato apelujem na ekstremnu obazrivost i mudrost među svim političkim akterima i aktivistima koji su kritički orijentisani spram ove diktature kleptomana koju danas živimo jer su spremni na sve.
    Ksenijin rad kao aktivistkinje i borkinje za pravednije i odgovornije društvo podržavam, kao što sam u raznim akcijama i saborac Inicijative Ne davimo Beograd sa kojom delim mnoge vrednosti, ali i ona mora da razume da ima odgovornost za svoje reči i dela. I sama je doživela pokušaj kidnapovanja i sijaset drugih napada zbog svog političkog delovanja, stoga mora znati da će sve, ma koliko netačne, insinuacije biti užasno zloupotrebljene protiv kritičara ove vlasti. Juče ona, danas ja, sutra neko drugi i tako redom.
    Na kraju, moram i da skrenem pažnju na sam događaj BeFema na koji sam došao to veče. Prisustvovali smo jednom zaista retkom a divnom povodu gde se, konačno, hrabrim ženama dodelivalo priznanje za njihovu borbu za slobodu i prava koju vode svakodnevno. Moram da priznam i da do te večeri nisam mnogo znao o borbi koju te organizacije istrajno vode i stoga, molim vas da evo svi zajedno krenemo da učimo od hrabrih i odlučnih, poštujući jedne druge i čuvajući SVE slobodarske glasove, ma koliko različiti oni bili. Pa čak i moj, isprovocian nepravdom, koji često zvuči kao lavlja rika. Moramo svi zajedno ili ćemo se ugasiti jedan po jedan.[/size]
    Сергеј је (и) лепиња са све.
    Notorious

Post by Notorious Fri Mar 15, 2019 1:11 am

et plachkica
    Pročitala sam u međuvremenu, užas, grozno mi je što se koristi za prebacivanje fokusa, kao, vi se bavite tamo nekim koskama a čoveka prebili. Možda preterujem, ali Sergej je pokazao zabrinjavajuće odsustvo empatije, ne znam da li je genuino ili posledica ufuranosti u bitnost.

et Bili
    el ja?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 15, 2019 1:20 am

Ti, be! Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1143415371

_____

Notorious

Post by Notorious Fri Mar 15, 2019 1:26 am

Redovno čitam, al' sam obično u saglasju sa dominantnim tonom diskusije, pa samo odobravajuće klimam glavom  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 4101625831
    Dešavanja tokom poslednjih dana su me uverila da, ne samo što živim u bablu, nego i ne želim da iz njega izađem.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 15, 2019 1:28 am

William Murderface wrote:E, vala ako si nam dosla Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1143415371

Sergej is apple-o-gising.

off: nisam mesecima gledao ništa od SNL-a, jbt Boldvin je na neku foru sve lošiji i lošiji kao Tramp  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 27 1670177810
    Atamanuik je petsto osamsto puta bolji

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 11:38 pm