Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sergej Trifunović - Legijatan

Zuper

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 Empty Re: Sergej Trifunović - Legijatan

Post by Zuper Thu Mar 14, 2019 7:27 am

William Murderface wrote:Hoću reći ovo - Boško gađa resantimansku politiku desnog populizma, ali je realno još uvek zarobljen u nekim matricama iz prošlog vremena, i pitanje je u kojoj meri ume da se iskobelja iz njih (ipak je on čedo matore nacionalističke ekipice, Lompara, Čavoškog itd). To u suštini zanima vrlo mali broj ljudi.

Desni populizam sa potencijalom za rast treba tražiti u kafanskom gunđanju običnog Mileta, i Sergej kanališe upravo to - šta koj kurac Vojvodina da se otcepljuje! (niko neće da se otcepljuje), šta koj kurac više te feministkinje!, šta koj kurac fino s krimosima, Levijatan, nego šta!, pod mač, bato!

Ovi sto glasaju Sergeja nisu niciji.
    Oni se pomeraju i glasaju po percpepciji ko to najvise sukne vlastima a nov je.

A sto se tice Boska, on je vec stara faca. Nema tu on sta da trazi.
    On je svoju priliku propustio nekoliko puta ali ga je upravo ta Lompar antirevolucionarna logika uvek sprecava da ide do kraja.
    Ko je njega slusao, mislim 2005, kod Olivere Kovacevic na BK TV zna o cemu pricam.

Last edited by Zuper on Thu Mar 14, 2019 7:29 am; edited 1 time in total
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 14, 2019 7:28 am

Treba, ali Kosovo nisu trupe u inostranstvu. Jedan teži incident i nešto mora da se radi, potpisuje, ratuje, u svakom slučaju ne može se reći jbg to je samo jedna od tema, pogledaj onaj četvrornožni avion gore. U tom smislu ovo, da li je ikad bilo sumnje, mnogo više liči na Ukrajinu nego na Trampovu USofA.

At Bluberi
    Bluberi

Post by Bluberi Thu Mar 14, 2019 7:30 am

KinderLad wrote:Treba, ali Kosovo nisu trupe u inostranstvu. Jedan teži incident i nešto mora da se radi, potpisuje, ratuje, u svakom slučaju ne može se reći jbg to je samo jedna od tema, pogledaj onaj četvrornožni avion gore. U tom smislu ovo, da li je ikad bilo sumnje, mnogo više liči na Ukrajinu nego na Trampovu USofA.

At Bluberi
    Ma daj.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 14, 2019 7:30 am

Naravno da molim boga da grešim
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 14, 2019 7:42 am

Zuper wrote:
    William Murderface wrote:Hoću reći ovo - Boško gađa resantimansku politiku desnog populizma, ali je realno još uvek zarobljen u nekim matricama iz prošlog vremena, i pitanje je u kojoj meri ume da se iskobelja iz njih (ipak je on čedo matore nacionalističke ekipice, Lompara, Čavoškog itd). To u suštini zanima vrlo mali broj ljudi.

Desni populizam sa potencijalom za rast treba tražiti u kafanskom gunđanju običnog Mileta, i Sergej kanališe upravo to - šta koj kurac Vojvodina da se otcepljuje! (niko neće da se otcepljuje), šta koj kurac više te feministkinje!, šta koj kurac fino s krimosima, Levijatan, nego šta!, pod mač, bato!

Ovi sto glasaju Sergeja nisu niciji.
    Oni se pomeraju i glasaju po percpepciji ko to najvise sukne vlastima a nov je.

A sto se tice Boska, on je vec stara faca. Nema tu on sta da trazi.
    On je svoju priliku propustio nekoliko puta ali ga je upravo ta Lompar antirevolucionarna logika uvek sprecava da ide do kraja.
    Ko je njega slusao, mislim 2005, kod Olivere Kovacevic na BK TV zna o cemu pricam.

Eto, sve smo se složili Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 1143415371

Nije teško biti fin.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Zuper

Post by Zuper Thu Mar 14, 2019 7:45 am

E sada jos ostaje da vidimo za koga NdB radi.
    Ako je Vesara umesan ima da me castis.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 14, 2019 7:47 am

KinderLad wrote:Treba, ali Kosovo nisu trupe u inostranstvu. Jedan teži incident i nešto mora da se radi, potpisuje, ratuje, u svakom slučaju ne može se reći jbg to je samo jedna od tema, pogledaj onaj četvrornožni avion gore. U tom smislu ovo, da li je ikad bilo sumnje, mnogo više liči na Ukrajinu nego na Trampovu USofA.

At Bluberi

Ma nije Ukrajina, de je Ukrajina. Nisu baš ni trupe u inostranstvu, ali ono - ljudi zapravo hoće da im se to pitanje skine s kurca. Budućnost srpske desnice je u tome da nađe načina da ga skine s kolektivnog kurca, a da pritom ipak ostane desnica. To je negde i Vučićev recept, ali je zabagovao iz razloga koje je Otto opisao - zarobljen je previše u stari dihotomijama, i sam koristi to pitanje da gazi "izdajnike", a konačno, nema taj imidž, a i predugo je čekao.

Boško takođe provaljuje u kom smeru treba da ide - imigranti, ne Kosovo, ali ne uspeva da se iskobelja iz načina na koji mu je formatirana baza.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 14, 2019 7:47 am

Zuper wrote:E sada jos ostaje da vidimo za koga NdB radi.

Pa za Rozu, pobogu, to smo valjda već rešili.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 14, 2019 7:47 am

Pitanje je za koga Vesara radi  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 2304934895

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 E7e92836-eb9b-4f28-b345-ad611f0f4ba5

Last edited by KinderLad on Thu Mar 14, 2019 7:49 am; edited 1 time in total
    Zuper

Post by Zuper Thu Mar 14, 2019 7:48 am

William Murderface wrote:
    Zuper wrote:E sada jos ostaje da vidimo za koga NdB radi.

Pa za Rozu, pobogu, to smo valjda već rešili.

Roza je spoljni sponzor.
    A postoje unutrasnji nadgledivaci.
    Zuper

Post by Zuper Thu Mar 14, 2019 7:51 am

KinderLad wrote:Pitanje je za koga Vesara radi  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 2304934895

Vesara je jak unutrasnji igrac.
    Sukob Vesara-Veselinovic unutar SNS oko gradjevinskog zemljista...
    Tu treba traziti i one proteste oko Savamale.
    Mali, Brnaba pripadaju jednoj struji ali nisu glavni...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 14, 2019 7:52 am

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 3579118792

_____

Zuper

Post by Zuper Thu Mar 14, 2019 7:53 am

Nazalost nije smesno.

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 14, 2019 7:54 am

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 4135669698

_____

Zuper

Post by Zuper Thu Mar 14, 2019 7:55 am

Tako vec moze.
    disident

Post by disident Thu Mar 14, 2019 7:56 am

Neko da smanji knjige dejana lucica  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 2304934895
    i sljivu

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Mar 14, 2019 7:59 am

Zuper wrote:Tako vec moze.

Plakanje? Ja sam mislio da trazis nesto ovako

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 26 N6M11U5gSergej Trifunović - Legijatan - Page 26 19287364-suspecting-emoticonSergej Trifunović - Legijatan - Page 26 Ee7b4fb9880ef3c8ee19626cdc14bf5c_256

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 14, 2019 8:01 am

Ако се ово настави мораћу да га скинем са игноре-листе, форум је постао сасвим криптичан. А онако ће бити неподношљив...
    Zuper

Post by Zuper Thu Mar 14, 2019 8:01 am

Nemojte se nervirati, sve ce se vremenom kazati.
    plachkica

Post by plachkica Thu Mar 14, 2019 8:21 am

ok, već se može konstatovati da je sergej odneo pobedu, zatražio je na tviteru da mu ostave
    fotografije sa njim, na desetine ih je, sa svima je zagrljen.
    za sad je imun, na sve.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 14, 2019 8:23 am

Управо је тај имунитет оно по чему највише личи на Трампару.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 14, 2019 8:26 am

Upravo.

_____

plachkica

Post by plachkica Thu Mar 14, 2019 8:27 am

ok, ne znam da li sam ovde pisala ili gde, moja pretpostavka je bila da će biti 6 meseci uslovno na 3 godine, omašila sam, 8 meseci uslovno na 3 godine.
    gotovo

[size=33]Vladulović priznao da je napao Kseniju Radovanović[/size]
    Petar Vladulović osuđen je danas uslovno na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine, pošto je priznao da je napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović.
    Vladulović je danas na saslušanju sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivice, koji je potvrdio Prvi osnovni sud.
    Portparolka Prvog osnovnog tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je agenciji Beta da je Vladuloviću izrečena i mera bezbednosti zabrane prilaska Radovanovićevoj na udaljenost manju od 100 metara.
    Pošto je u pitanju uslovna osuda, Vladulović je pušten na slobodu.
    Ukoliko u roku od tri godine počini novo krivično delo biće poslat na izvršenje kazne od osam meseci zatvora.
    Vladulović je uhapšen zbog sumnje da je noći između 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović.
    Optužen je za nasilničko ponašanje.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Mar 14, 2019 8:39 am

Nece njemu biti nista, za veca sranja ta ekipa ne odgovara. Privode ga da bi podgrevali sukob na tviteru

_____

Uprava napolje!

Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Thu Mar 14, 2019 9:16 am

Al je brzo srpsko pravosuđe.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 8:06 am