Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

Anonymous
    Guest

opozicija - Page 10 Empty Re: opozicija

Post by Guest Fri Jan 25, 2019 6:09 pm

beatakeshi wrote:Farsa, burleska... kako ko voli da to nazove. 
    Ono kad si toliko mator da iste stvari za svog vakta vidiš u novom, a ofucanijem ruhu. 
    (Poslednja reč je moj omaž S.Antoniću)

Kad krene Pink da blati Čupića hoće li opet biti "vrapci u prašini"? opozicija - Page 10 1233199462
    opozicija - Page 10 3579118792  Čak je i tim gotovo isti.
    Zuper

Post by Zuper Fri Jan 25, 2019 11:07 pm

DEO opozicije sastao je u petak kako bi razgovarao o zahtevima protesta "1 od 5 miliona", ali dogovor o "ugovoru narodu" koji bi bio ponuđen kao odgovor - nije postignut.

Prema našim informacijama, na stolu je bila ideja da svi potpišu da će bojkotovati izlazak na birališta ukoliko se ne stvore fer uslovi za izbore. Drugi predlog bio je da, ako se proceni da su uslovi zadovoljavajući, svi izađu na jednoj listi koja bi se zvala "1 od 5 miliona".
    Naši izvori tvrde da su rezerve prema ovim strategijama izneli Zoran Živković iz Nove stranke, kao i Aleksandar Stevanović, poslanik i jedan od osnivača Stranke moderne Srbije.

DSS, koji su na sastanku predstavljali Dejan Šulkić i Dragan Maršićanin, nije se odredio ni za ni protiv predloga, već su poručili da su spremni da nastave razgovore u okviru opozicije, a koji su dogovoreni za narednu nedelju.
    Kako je saopšteno iz SzS, osim stranaka koje su u ovom bloku, na sastanku su bili predstavnici DSS, "Ne davimo Beograd", PSG, Nove stranke, Građanske platforme, SDS, Stranke moderne Srbije, a prisustvovalo je i nekoliko samostalnih narodnih poslanika. Pozivu se, kako objavio Konstantin Samofalov (SDS), nije odazvao samo DjB.
    Zuper

Post by Zuper Fri Jan 25, 2019 11:10 pm

Dakle, drugovi, sta imamo.
    Ako budu izbori izlaze pored sns i sps: srs, lsv, ldp, djb i jos gomila malih sns satelita i sapic.
    Videcemo da li jos neko.
    To ce EU/SAD lagano da prizna kao legitimno.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jan 25, 2019 11:13 pm

Zuper wrote:Dakle, drugovi, sta imamo.
    Ako budu izbori izlaze pored sns i sps: srs, lsv, ldp, djb i jos gomila malih sns satelita i sapic.
    Videcemo da li jos neko.
    To ce EU/SAD lagano da prizna kao legitimno.

Mislim da će EU/SAD (šta god to bilo) izvršiti ujedno pritisak i na opoziciju (da izađe) i na Vučića (da olabavi malo)
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jan 25, 2019 11:22 pm

2000. smo imali sllucaj da je vlast raspisala izbore koje opozicija nije priznavala (drugi krug predsednickih). To je dovelo do protesta, strajkova, blokada puteva i na kraju do 5. oktobra. Drugi krug nije odrzan

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jan 25, 2019 11:25 pm

Ali prvi jeste.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    kondo

Post by kondo Fri Jan 25, 2019 11:51 pm

rano je ovo za ovako radikalan kraj, ako mislite da ce to tako ici. malo sam se podsecao istorije borbe protiv milosevica, daleko jaca opozicija i sposobniji lidera, manje divergencije oko ciljeva, 10 godina je trebalo. 9 godina od 9.marta kada je skoro pa isto ljudi kao 5.10 luljalo drzavu. mislim ja bih voleo ali vidite i sami da sve zavisi od spoljnog pritiska. ovaj cirkus sa hapsenjem precednika opstine grocka ne bi gledali da mu neko nije zavrnuo ruku u davosu, a to je mislim bila angela. novi nemacki ambasador radi tiho i ne ostavlja nista iza sebe.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Jan 26, 2019 12:04 am

To, a i ljudi vole da potiskuju onaj deo gde je neolibralizam bio na svom vrhuncu, a Milošević bio poslednji komunistički diktator. Nismo mi obarali Miloševića samo zbog slobode, jebi ga, nego i da živimo ko Keri Bredšo.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Sat Jan 26, 2019 12:07 am

komunisticki je diktator milosevic bio mozda u glavama ovih sto se tripuju da je venezuala komunisticka

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Zuper

Post by Zuper Sat Jan 26, 2019 12:17 am

Ali drugovi, zapad je u Makedoniji priznao rezultate referenduma sa 35% izaslih iako tamo ustav i zakon su trazili 50% a to nije slucaj u Srbiji.
    Vidite, to je mali problem sad.
    Zuper

Post by Zuper Sat Jan 26, 2019 12:28 am

Sa planine, sa Jelice...

opozicija - Page 10 Dxx3G1TXcAIaKCN
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jan 26, 2019 12:30 am

Zuper wrote:Ali drugovi, zapad je u Makedoniji priznao rezultate referenduma sa 35% izaslih iako tamo ustav i zakon su trazili 50% a to nije slucaj u Srbiji.
    Vidite, to je mali problem sad.

Ustav samo trazi ono sto se odigralo u parlamentu. Nije isto kao u Srbiji.
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Jan 26, 2019 2:13 am

meni je ovo sa sa hapsenjem tog iz grocke cist uzas. oni znaju da je on i onda kada ih neko stegne bace ga na smetliste.

polipe, jel ovo prodavanje svojih ljudi?

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Jan 26, 2019 2:32 am

Deluje tako. Ovo mu baroni neće halaliti.

_____

~~~~~

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jan 26, 2019 7:56 am

sudeći po medenim reakcijama sa strane, grockaš mu je kupio par meseci simpatija. sad mogu i izbori sa sve bojkotom, a kroz izbore će namiriti najzaslužnije i najglasnije barone.
    Sotir

Post by Sotir Sat Jan 26, 2019 8:28 am

Polako sa optimizmom od ovog hapšenja.
    Gledali smo tz predstavu više puta. Uhapse ga, malo lože javnost, posle godinu dana suđenja ga oslobode i još mu plate odštetu, pa nastave po starom.

Kad zaglavi robiju i kad mu zaplene protiv pravno stečenz imovinu ću i dalje biti pesimističan i reći „samo jednu lopinu od hiljadu ste osudili?“
    kondo

Post by kondo Sat Jan 26, 2019 8:32 am

da bre. razlaz!

pa ne, ne mogu biti djilas i vucic biti ista govna. mislim nadam se da mraksistima nece morati da pale gajbe da to skapiraju.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Jan 26, 2019 11:34 am

Sotir wrote:Polako sa optimizmom od ovog hapšenja.
    Gledali smo tz predstavu više puta. Uhapse ga, malo lože javnost, posle godinu dana suđenja ga oslobode i još mu plate odštetu, pa nastave po starom.

Kad zaglavi robiju i kad mu zaplene protiv pravno stečenz imovinu ću i dalje biti pesimističan i reći „samo jednu lopinu od hiljadu ste osudili?“

Ovo je drugačije. Te predstave su bile za nas dole, a ovo je sad za one gore, i tu nema zajebavanja. A i čuo si juče Pusija kako priča. Nema prezumpcije nevinosti. On je to uradio, i biće kažnjen.

_____

~~~~~

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jan 26, 2019 11:37 am

I meni se čini da je ovaj ozbiljno najebao (navodno je i priznao). Isplatiće ga valjda na neki drugi način, zbrinuvši mu porodicu mafia style. Izgleda je morao da padne na mač.

Vučićev problem je u nečemu drugom - sad kad je žrtvovao jednog piona, ni drugi pioni se više neće osećati sigurno pod njegovom zaštitom.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

паће

Post by паће Sat Jan 26, 2019 11:42 am

Сад да ли ће ово бити сигнал да мало смање, или да крену да штекају залихе за случај да пантер фамилијас мора мало да носи попречке пижаму?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Sat Jan 26, 2019 11:43 am

meni je ovo sem ivanovicevog ubistva najskeri moment njegove vladavine, ili jedan od najstravicnijih
    dokaz apsolutne vladavine nad ljudskim zivotima ovde
    ako bude bilo gusto, reprize 5.oktobra nece biti
    ovaj puca u meso da sacuva vlast

a i zanima me kada ce i kako da odradi kosovo koje je obecao. da li potpis znaci card blanche za totalnu diktaturu. bojim se da da.

_____
    #FreeFacu

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jan 26, 2019 11:44 am

Ako ne mozes da zrtvujes pijune, onda na neki nacin i nisi bas na nekoj apsolutnoj vlasti. To je njegov problem. Videcemo.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jan 26, 2019 11:45 am

Kondo wrote:meni je ovo sem ivanovicevog ubistva najskeri moment njegove vladavine, ili jedan od najstravicnijih
    dokaz apsolutne vladavine nad ljudskim zivotima ovde
    ako bude bilo gusto, reprize 5.oktobra nece biti
    ovaj puca u meso da sacuva vlast

a i zanima me kada ce i kako da odradi kosovo koje je obecao. da li potpis znaci card blanche za totalnu diktaturu. bojim se da da.

Ne. Za to mora Nato
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Jan 26, 2019 11:46 am

Небојша Стефановић: Дуго познајем Симоновића и сарађивао сам са њим годинама - чуди ме да му је овако нешто могло пасти на памет

opozicija - Page 10 286371741

_____

~~~~~

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jan 26, 2019 11:48 am

opozicija - Page 10 ?u=https%3A%2F%2Ftrecisvijet.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F10%2Fvojko-v-kako-to-818x445

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 8:49 pm