Serije kao takve
- Post n°576
Re: Serije kao takve
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°577
zvezda je zivot wrote:poredi s tvin piksom nesrecni fridom na svom blogu i bifor afteru i neki verifikovani na tviteru. a i nije da nema slicnosti...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°581
Inače Fridom ima odlične filmske kritike; ne mogu ništa da kažem za kritike Tv serija, jer sam tu malo staromodan, posle Uest Uinga i Vetrova rata 1 i 2 za mene je vreme stalo, ali Fridomove filmske kritike su dakle izvanredne, kako stilski tako i sadržajno. Mislim, za mene je on omladina koju baš ne razumem ali veoma uvažavam, drago mi je da se ne drogira, i čak mi se sviđa 32 procenta muzike koju pušta. (Npr. saglasni smo da je Primal Scream superodličan bend.)
- Guest
- Post n°582
Creepy Uncle wrote:Expanse dobija i petu sezonu
kada vidim holdena, odma mi iskoči john snow
i baš me to nervira
- Guest
- Post n°583
Gledajući reprize Potjerâ, jedno pitanje me podsjeti jer glasilo je "Kako se zvala britanska humoristička serija s kraja šezdesetih i početkom sedamdesetih",
U zrakoplovi
U vlaku
U autobusu.
Sudionik nije, ba, znao odgovor, ja se sjetih "Autobuske stanice" i rješih da to pogledam na internetu i na Daily Motionu nađem stare epizode.
Sjećanje je krhko i sada mi nije bilo toliko smiješno, ali mi je stiven Luis i dalje simpa, jarane, da ti priznam. Pogledao sam nek crno-bijele i neke kolor epizode. Gle, igra i Majkl Robinson, on valjda ka podstanar živi kod glavnog lika. Volim duh sedamdesetih. Sada znam zašto mi je ta serija bila doadna u to vrijeme, to je st zašto je se uopšte ne sjećam.
U zrakoplovi
U vlaku
U autobusu.
Sudionik nije, ba, znao odgovor, ja se sjetih "Autobuske stanice" i rješih da to pogledam na internetu i na Daily Motionu nađem stare epizode.
Sjećanje je krhko i sada mi nije bilo toliko smiješno, ali mi je stiven Luis i dalje simpa, jarane, da ti priznam. Pogledao sam nek crno-bijele i neke kolor epizode. Gle, igra i Majkl Robinson, on valjda ka podstanar živi kod glavnog lika. Volim duh sedamdesetih. Sada znam zašto mi je ta serija bila doadna u to vrijeme, to je st zašto je se uopšte ne sjećam.
- Post n°585
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°586
Prva sezona, a sada vidim da je postavljen i pilot, evo prvog dela:
Inače je Vilijam Konrad visok čova, ali zbog debljine - već posle I sezone se ugojio na 120 kilograma - delovao je niže, kao Grk kasapin iz brodvejskih komedija. Gotovo nikada nije koristio revolver, a imao je mali neki, kao na kapisle. Uglavnom je vozio kola ali je ipak mnogo i trčao.
U to vreme on i Čarls Derning su nosili isti broj pantalona i košulje XXXXXXL, ali je ondaDerning prešao u prednost, a Konrad u - grob.
- Post n°588
Years and years anybody?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°589
Jesi ti gledala? Meni nahvalili, pa ću izgleda morati pogledati.bela maca wrote:Years and years anybody?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°590
pa prilično je okej, malo uznemirujuća. neke scene su sjajne, na primer ona na izbegličkom čamcu.
volim taj žanr pa mi je dobro legla
volim taj žanr pa mi je dobro legla
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°591
zašto nisam ranije gledao 30 Rock?
Williame, ne voliš tu seriju, jel da? Bilo bi vrlo čudno da se složimo oko nekog TV sadržaja.
Williame, ne voliš tu seriju, jel da? Bilo bi vrlo čudno da se složimo oko nekog TV sadržaja.
- Post n°592
Ne, pa okej mi je serija, bar rane sezone, posle sam se iskljucio.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°594
dobro su počeli Džemstouns, nemam prevelika očekivanja al mi je s01e01 bila dobra.
- Post n°595
30 Rock je da shiznit, naravno, posle toga valja probati i Unbreakable Kimmy.
- Post n°596
bela maca wrote:Years and years anybody?
Nije losa, mada nije bas suptilna sa naravoucenijem, a ima i nelogicnosti u prici.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°597
Jos pet dana!
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°599
Koji vam je to sad džumandži, deluje kao fejk indijski avatar sa mogwaijima i remodelovanim elfovima iz Simpsonovih...
- Guest
- Post n°600
aaa pa ovo se na moru gledaOintagru Unartan wrote:Jos pet dana!