Niš kao takav
- Post n°476
Re: Niš kao takav
To i ja mislim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°477
Problem je što ovo nije centralizam. Ja sam prvi za centralizaciju. Ali ovo sa aerodromom je bolest i hir opijenog vrha razbojničke vlasti.
- Post n°479
William Murderface wrote:Hoću da kažem, potpuno je besmisleno dolaziti tamo dva sata ranije kao da si u faking Frankfurt. Imaš jednu (1) čekaonicu i jedan (1) terminal. Nema nikakve žurbe, niti prelaženja stotina metara od terminala do terminala. Sve je opušteno, usporeno i nema nikakvog razloga da ne bude.
Možda se bagaž predaje u Nišu, a onda te autobus vozi do aviona.
U Beogradu.
- Post n°480
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°481
KinderLad wrote:William Murderface wrote:Hoću da kažem, potpuno je besmisleno dolaziti tamo dva sata ranije kao da si u faking Frankfurt. Imaš jednu (1) čekaonicu i jedan (1) terminal. Nema nikakve žurbe, niti prelaženja stotina metara od terminala do terminala. Sve je opušteno, usporeno i nema nikakvog razloga da ne bude.
Možda se bagaž predaje u Nišu, a onda te autobus vozi do aviona.
U Beogradu.
Са добрим бусом може тако да испадне и брже.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°482
To sa 2 sata nije od juce. Isao sambpreko tog aerodroma pre 3 meseca i tako je bilo. Inace upamtio sam wc kao etalon gnusobe
- Guest
- Post n°483
u sv. slucaju drugarica koja je na strucnom boravku na univerzitetu u bambergu, sutra leti za krakov za 5 evra
- Post n°484
Nisam još odgledao, ali očekujem spektakl.
- Guest
- Post n°485
Gledao prvih pet minuta, nikakav spektakl, priča ono što je očigledna istina, da je INI brzo postao uspešan aerodrom i da verovatno postoji tajna klauzula o njemu.
Mene zanima šta Mijat ima da kaže, ne vidim ga nešto na Peščaniku sa tanjirom govana ispred sebe i ovolikom kašikom.
Mene zanima šta Mijat ima da kaže, ne vidim ga nešto na Peščaniku sa tanjirom govana ispred sebe i ovolikom kašikom.
- Guest
- Post n°486
Evo mu današnjeg teksta - https://pescanik.net/5-9-1/ nevezano za temu
A od tvog komentara se već pokrio u tekstu o koncesiji
¯\_(ツ)_/¯
A od tvog komentara se već pokrio u tekstu o koncesiji
Dakle, zašto je davanje Aerodroma „Nikola Tesla“ u koncesiju kompaniji Vansi dobro za Srbiju, tačnije za građane Srbije? Naravno, pod uslovom da ugovor ne sadrži neke tajne klauzule koje bitno menjaju njegov smisao i obaveze ugovornih strana, tj. koje pravni posao čine značajno drugačijim – što će se, ako ne već u septembru, kad-tad saznati – od onoga kako je u ovom času on predstavljen javnosti.
¯\_(ツ)_/¯
- Post n°487
Nezadovoljne Nišlije ispred Gradske kuće dočekuju funkcionere
- Guest
- Post n°489
Lepo Zorannah kaže "kad neznalice kažu da je grad poklonio republici aerodrom, pa nećemo ga mi uprtiti i odneti", jel se to odnosi na svaku nepokretnost?
Evo potpisujem da neću nigde uprititi nikakav npr stan ako mi neko pokloni vlasništvo. Može?
Evo potpisujem da neću nigde uprititi nikakav npr stan ako mi neko pokloni vlasništvo. Može?
- Post n°491
Sad kad svale sve na Mihajlovićku. Uopšte me ne bi iznenadilo.
- Guest
- Post n°492
male životne radosti
bravo Nišlije! ovo je valjda prvi put da neko od viđenijih naprednjaka zaradi ovakav tretman u javnosti, zar ne? ne računam polivanje mučenog Verbića.
- Post n°493
KinderLad wrote:Sad kad svale sve na Mihajlovićku. Uopšte me ne bi iznenadilo.
Pa nju su i isturili zato da primi prvi udar. Vucic ceka da se to zaboravi, preturi, izvrne kroz 1000 tekstova sa potpuno drugacijim kontekstima i konotacijama, pa da kroz par meseci kaze "...a oni idioti koji su protestvovali protiv aerodroma, placeni od zutih..."
- Post n°494
Filipenko wrote:KinderLad wrote:Sad kad svale sve na Mihajlovićku. Uopšte me ne bi iznenadilo.
Pa nju su i isturili zato da primi prvi udar. Vucic ceka da se to zaboravi, preturi, izvrne kroz 1000 tekstova sa potpuno drugacijim kontekstima i konotacijama, pa da kroz par meseci kaze "...a oni idioti koji su protestvovali protiv aerodroma, placeni od zutih..."
pa to se samo po sebi razume (da će tako biti)
- Guest
- Post n°495
KinderLad wrote:Sad kad svale sve na Mihajlovićku. Uopšte me ne bi iznenadilo.
Loose cannon Mihajlovićka! Koji bi to put bilo, prestao sam i da brojm?
- Post n°496
Tačno su joj i ovo uvalili.
_____
- Post n°497
Ma nisu joj uvalili, ona je rada da to cini, to je Dinkicevka kojoj status zavisi od stranih ambasada i odnosa sa njima, zabole je sto ce njoj neko da zvizdi, ona je tu da bude od koristi.
- Post n°499
Nova Stranka Niš
a Južne Vesti kažu da su pored njih ( Nova Stranka), DSS-Centar ( šta god to bilo) i DS
tražili objašnjenje u Skupštini Srbije
a Južne Vesti kažu da su pored njih ( Nova Stranka), DSS-Centar ( šta god to bilo) i DS
tražili objašnjenje u Skupštini Srbije
- Post n°500
I Jeremijina stranka je pozivala na proteste.
_____
★
Uprava napolje!