Beograd
- Post n°77
Re: Beograd
Својевремено смо као клинци питали Милета Перића у Петници да ли би икад дошао у Београд из Ваљева (у ком и данас живи).
Он одговара да не би никад, ужасавајућа му је помисао да се прошета градом и да не види никог познатог.
Тад није било нета да се накачиш и смараш непознате људе.
Он одговара да не би никад, ужасавајућа му је помисао да се прошета градом и да не види никог познатог.
Тад није било нета да се накачиш и смараш непознате људе.
- Guest
- Post n°78
urnisano
— BobNancy (@BobNancy3) November 22, 2018
ne znam čime su brisali, tekstura je uništena, tuga jedna...
stoka je blaga reč. pic.twitter.com/4VmwKMemxp
- Guest
- Post n°79
šta se dešava sa fakin krstom, jel ume neka dobra duša da mi objasni ukratko?
- Post n°80
Зајебали су се, а онда су се још горе зајебали кад су покушали да се ваде.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°81
Pokušali su nekom farbom premoste raskorak između imena "Crveni krst" i izbledele boje nekad crvenkastog kamena od kog je krst napravljen pre 90ak godina, a onda su krenuli u pokušaj reverse engineering-a spiranjem farbe i nekim invazivnijim metodama, izgleda.
- Guest
- Post n°85
da, i sami kažu da je peskirano
Dobijeni crveni film je peskiranjem uklonjen, a obloga od veštačkog kamena je konsolidovana. Po završnom pranju i čišćenju, po svim površinama spomenika će biti naneta hidrofobna i aseptička zaštita
- Guest
- Post n°86
"obloga je konsolidovana"
zvuči učeno a opet ništa, kakva "obloga", kakva "konsolidacija", uništitelji jedni
zvuči učeno a opet ništa, kakva "obloga", kakva "konsolidacija", uništitelji jedni
- Post n°88
Creepy Uncle wrote:ovo je gospodo bilo peskiranje gospode Isuse koje su ovo štetočine.
Не налазим довољан разлог да се за ово зазива религија.
Е, зар се није некад казало пескарење?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°89
Ne znam Paće, ja bih sad klao zbog ovog, nije mi do leksike.
Oni su i slova ispeskirali aaaaaaaaa, ceo površinski sloj je otišao.
Oni su i slova ispeskirali aaaaaaaaa, ceo površinski sloj je otišao.
- Post n°91
konsolidovanje obloge to mu dođe kao asanacija terena
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°92
Ne znam koliko je pametno pominjati tu tekturu, da ne dodju sutra sa mesalicom
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°94
U ugovoru koji je objavljen na internetu, ova firma se za sumu od 1.742.000 dinara, pored obnove Vozarevog krsta, obavezuje da izvrši i restauraciju 13 spomenika na teritoriji više gradskih opština i to na: spomeniku Jovanu Cvijiću, Čukur i Pašinoj česmi, skulpturama Obalsku radnik, Poziv na ustanak i Žena koja kleči, spomeniku Ivi Andriću kao i Branislavu Nušiću, nadgrobnom spomeniku sa starog groblja na Tašmajdanu, spomeniku Vuku Karadžiću, Ćirilu i Metodiju, Stepi Stepanoviću i Velikoj spomen česmi u Resniku.
- Guest
- Post n°95
Evo vam sve pare iz deviznih rezervi, bukvalno svaki evro iznesite napolje samo ne dirajte ništa i idite u pičku materinu više
- Post n°96
pa dobro ovo je barem jeftino sjebavanje, circa 15k evra
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°97
Creepy Uncle wrote:napravio sam hronološki vizual
ajde ne cepidlači, sutra kad se traka sa led rasvetom obmota oko krsta i postave svetlece kocije sa irvasima, bice magično!
_____
#FreeFacu
- Post n°99
Kondo wrote:ajde ne cepidlači, sutra kad se traka sa led rasvetom obmota oko krsta i postave svetlece kocije sa irvasima, bice magično!
U 10e da ce staviti svetleca ocila. Sad je to u modi - kanta za djubre u boji srpske zastave itd
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°100
http://koto.rs/o-nama/
Zlatan Tomić, dipl.inž.građ.
Generalni direktor i vlasnik
Zlatan Tomić, dipl.inž.građ.
Generalni direktor i vlasnik