Beograd
- Post n°101
Re: Beograd
Ti pavijani su radili Narodni muzej, i tu su poprilično zasrali, zato Muzej i nije useljen.
- Post n°102
Gargantua wrote:Evo vam sve pare iz deviznih rezervi, bukvalno svaki evro iznesite napolje samo ne dirajte ništa i idite u pičku materinu više
+0,99
Што каже Васа, није више битно ни како се зову ни који су ни да ли ће неко робијати ово, само да више ништа не дирају.
Ај' сложите нешто типа "преживео је Немце, комунисте, жуте...".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°103
Nije klela majka sina sto se kockao, nego sto se vadio
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°104
realno ste kenjali, šta vam je falilo što je krst crven. evo vam ga sad, nosite ga kući.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°105
cekaj, sad kad prodjem krstom krsta vise nema? ili bolje da ga nema
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°106
Nisam samo ja (koji sam otišao 1991) ima ovde još članova koji tim ulicama ne prolaze svaki dan. Kada imate mobilne sa kamerama, što ne uslikate neke od legendarnih beogradskih restorana (kao, Kolarac) a ako ste tamo jeli, šta je bilo za klopu?
Ionako vas ništa vas ništa ne košta da uslikate i pošaljete ovde, nemojte da mislite da to nije vredno.
Ionako vas ništa vas ništa ne košta da uslikate i pošaljete ovde, nemojte da mislite da to nije vredno.
- Guest
- Post n°107
I par vunenih čarapa, teglu domaćeg ajvara (na policama tamo ima Podravkin, ali to nije to), te magnet sa Studenicom.
- Guest
- Post n°109
xie saike wrote:https://www.facebook.com/events/301039603839303/
Vrlo dobro. Ovo mi je 900m od kuće
- Post n°111
Creepy Uncle wrote:napravio sam hronološki vizual
Ko nije stigao da isprati grotesknu sagu oko uništenja Vozarevog krsta (Crvenog krsta), napravio sam mali vizualni tutorijal o tome šta se desilo sa ovim spomenikom . S tim što ovo nije studijska kulisa, već istorijski spomenik kome su peskiranjem uništili ceo površinski sloj. pic.twitter.com/sHgXUINbEU
— Joca Sigfredi (@JRingispil) November 23, 2018
ovo mi je sad iskočilo na tviteru, sinoć sam tvitnula ovaj hronološki pregled, uz komentar 'ukrala'.
nisam neko ko preterano drži do originalnosti i intelektualne svojine ™ na mrežama, bitnije mi je
da se informacija prenese, ali me je ovo baš iznerviralo.
pravda za burundi i njegove autore!
- Post n°112
Исполивајте га говнима.
Једно је кад мазнеш и кажеш мазнуо сам, слава незнаном јунаку, друго је да мислиш да нико не познаје стварног аутора и да ће ово да ти прође.
Једно је кад мазнеш и кажеш мазнуо сам, слава незнаном јунаку, друго је да мислиш да нико не познаје стварног аутора и да ће ово да ти прође.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°113
au kakva seljacina
pa da, ok je da je mazno al ovo "ja sam napravio tutorijal"
pa da, ok je da je mazno al ovo "ja sam napravio tutorijal"
- Post n°116
Creepy Uncle wrote:Ako, neka je uzeo, neka vidi što više ljudi
Рекалибрација чмара дотичног што се кити туђим перјем ће изазвати фрку, па ће још више људи да види.
Нема лоше рекламе.
_____
- Post n°117
Creepy mnogo si dobar covek, nazalost to se u zivotu ne isplati
_____
ova zemlja to je to
- Post n°122
Mozda je slucajnost u pitanju. Mozda su obojica uradili u piksel isti jpg. Npr, desi se i da vise ljudi uradi istu muziku (mene tako pokrao Lenny Kravitz)
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°123
Veruj mi da piše i tutorijal :ljaksofon: Ukrao je post sa fejsa.Djamolidine Abdoujaparov wrote:nisi bre, piše kod tebe vizual a ne tutorijal.