Beograd
- Korisnik
- Post n°376
Re: Beograd
Što ne probaš sa pravničkim skilom na frilensing platformama? Bio sam na nekom frilensing događaju letos, jedna devojka je rekla da uzima 50e po satu preko njih, pisanje ugovora i tako to.
- Post n°377
Odavno sam ja van tih voda.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°378
A nisam ispratio koji ti je pravi posao?Летећи Полип wrote:@kuku
Iskren da budem, nemam pojma. Još malo ću tražiti posao zavarivača, mada su slabe prilike da nešto nađem. I ovo u Zrenjaninu što sam bio našao je zato što su se oni zajebali pa pogrešno pročitali moju prijavu. Svima njima objektivno trebaju radnici, ali sa iskustvom. Problem je u tome što je takvih sve manje, a i pre bi išli u Nemačku.
A nije da sam nešto izbirljiv. Saljem prijave po celoj Srbiji, i ne očekujem bog zna kakvu platu. Međutim, odgovori koje dobijam... Pa ono, nema ih.
Tako da, možda se vratim starom poslu, možda i ja naučim da vozim kamion... Ko će mu ga znati.
- Post n°379
Летећи Полип wrote:Odavno sam ja van tih voda.
Ал' ниси заборавио како се плива, а?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°380
Nekoliko godina sam bio agent za nekretnine. Besperspektivan posao. Beograd je mrtvo tržište što se tiče nekretnina.
Inače, već neko vreme pokušavam da nađem neku profesiju. Prošle godine sam probao da upadnem u školu za krupijea. Posle toga imaš siguran posao u jednom lokalnom kazinu. Dođosmo, provrteše naz kroz eliminacione krugove, istestiraše nas matematiku, ja rasturio na tim testovima i ... primiše neke skroz nevezane ljude. Pa čak je i ova prekvalifikacija za zavarivača bila nameštena, nego je interesovanje bilo toliko slabo da im je ostalo još mesta, pa su primili i mene.
Raspad sistema.
A jebi ga, otac mi je zidar i tesar, a ja se plašim visine.
Inače, već neko vreme pokušavam da nađem neku profesiju. Prošle godine sam probao da upadnem u školu za krupijea. Posle toga imaš siguran posao u jednom lokalnom kazinu. Dođosmo, provrteše naz kroz eliminacione krugove, istestiraše nas matematiku, ja rasturio na tim testovima i ... primiše neke skroz nevezane ljude. Pa čak je i ova prekvalifikacija za zavarivača bila nameštena, nego je interesovanje bilo toliko slabo da im je ostalo još mesta, pa su primili i mene.
Raspad sistema.
A jebi ga, otac mi je zidar i tesar, a ja se plašim visine.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°381
Ti imaš vrhunski zanat za razvijenu Evropu.
- Post n°382
30 borcanskih snaga gura bespucima povijesti zemuna u mrklome mraku po dubokome snegu jedan autobus...
Ako vam je teško, evo gledajte kako Borčanci guraju 95-icu. pic.twitter.com/2SEe5utZSV
— Stonexman
- Post n°385
Gargantua wrote:95 ne ide kroz zemun
Ne ide, zato ga i guraju
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°386
Izgleda da stvarno počinju da grade gondolu od Kalemegdana do Ušća. Karta 500 dinara.
Ovo se ni u Pragu ili Istanbulu ne bi isplatilo. Kabine će jednostavno biti prazne.
Ovo se ni u Pragu ili Istanbulu ne bi isplatilo. Kabine će jednostavno biti prazne.
- Post n°387
ovde kod mene postoji gondola koja spaja donji grad i tvrđavu, prilično je puna skoro uvek, a nije jeftino
- Post n°388
malo se razlikuju visine..
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°389
Идемо редовно на Калемегдан. Постало је немогуће паркирати се у близини, тек на оном паркингу код окретнице трамваја. А тамо отићи са уморном децом је мора.
Зато се сад враћамо трамвајем, иако вучемо троје деце и колица.
Гондола може бити врло занимљива, паркинг код ушћа, вожња преко реке, обилазак Калиша...
Али 500 дин је превише. Све и да је за децу бесплатно, то нам је 1000 дин. Много.
Зато се сад враћамо трамвајем, иако вучемо троје деце и колица.
Гондола може бити врло занимљива, паркинг код ушћа, вожња преко реке, обилазак Калиша...
Али 500 дин је превише. Све и да је за децу бесплатно, то нам је 1000 дин. Много.
- Post n°390
ПС имају и у Барси жичару, од оног дока па до тврђаве. Нисам гледао цену.
А у Истанбулу имају једну линију жичаре, плаћа се као и остали градски превоз, само не знам цену.
А у Истанбулу имају једну линију жичаре, плаћа се као и остали градски превоз, само не знам цену.
- Guest
- Post n°391
Misliš na Eyüp Gondolu? Au ala je to zavučeno, a prepuno u sumrak. Mahom domaći turisti je koriste.
Košta 40 dinara.
Košta 40 dinara.
- Post n°392
500 povratna? sljakace to, za turke nemce i drugu bagru 4 EUR je nista.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°393
Pretvaramo Ušće u parkiralište? Vizionarski.
- Post n°394
Нисам се возио нити је видео.
Питам другаре из Стамбола, питам их има ли нешто што немају у систему градског превоза:
Имају:
- метро
- воз
- трамвај
- метро аутобус
- аутобус
- ферибот
- фуникула
...
а они ми додају имамо и жичару!
Питам другаре из Стамбола, питам их има ли нешто што немају у систему градског превоза:
Имају:
- метро
- воз
- трамвај
- метро аутобус
- аутобус
- ферибот
- фуникула
...
- Post n°395
Већ имаш паркинг који је током дана празњикав.beatakeshi wrote:Pretvaramo Ušće u parkiralište? Vizionarski.
- Guest
- Post n°396
Imali su i stacionarni luftbalonSotir wrote:Нисам се возио нити је видео.
Имају:
- метро
- воз
- трамвај
- метро аутобус
- аутобус
- ферибот
- фуникула
...
- Post n°397
Онај на азијској обали Босфора је ресторан, не плаћаш га са картицом градског превоза.
- Post n°399
Метробус је нешто дужи, и вози се посебном траком која је ограђена са неким зидићем од око 40цм, тако да друга возила не могу да се угурају ни теоретски.ontheotherhand wrote:Metro bus i bus, koja je razlika?
Практично су наравно успевали, Турци су то.
- Guest
- Post n°400
Ma znam, sedeo sam u tom kafiću kod balona. A balon nažalost već dugo ne radi, uklonjen je.Sotir wrote:Онај на азијској обали Босфора је ресторан, не плаћаш га са картицом градског превоза.