Hrvatska
- Post n°876
Re: Hrvatska
- Guest
- Post n°877
Nova radna mjesta... Plaće od 8 tisuća eura... @KolindaGK će idućih dana pojašnjavati detalje ove izjave #n1info pic.twitter.com/EWL6Q89fKo
— Marko Perožić (@mperozic) December 15, 2019
- Post n°878
- Guest
- Post n°879
meni su ćaća i brat otišli, a ja ću za njima, samo još da završim nešto ovde
naravno menja se ćaća u mater itd ali je smisao isti
a kod njih je još i dobro, kako je istočno od nas
voleo bih da uđemo u eu, samo da sve ode potpuno u kurac i da onda rezultati izbora budu:
sns 22346 glasova
beli 12 glasova
na izbore je izašlo 86% glasača
i au kurac svi investitori
- Post n°880
Gargantua wrote:Nova radna mjesta... Plaće od 8 tisuća eura... @KolindaGK će idućih dana pojašnjavati detalje ove izjave #n1info pic.twitter.com/EWL6Q89fKo
The BoJo Effect.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°881
Ovi nasi imaju tog nekog seljackog sarma, kao kada Dacic zapeva o kaletu brdu, ali ovo je suvoparno.
- Post n°882
Gargantua wrote:Nova radna mjesta... Plaće od 8 tisuća eura... @KolindaGK će idućih dana pojašnjavati detalje ove izjave #n1info pic.twitter.com/EWL6Q89fKo
- Post n°883
- Post n°885
KinderLad wrote:Sve ti jebem, Skorovi govori deluju ozbiljnije
Ivo Josipović: Kolinda SRAMOTI državu i samu sebe, Škoro je za nju TV U BOJI
O predsedničkom kandidatu Miroslavu Škkoru kaže da je "ozbiljan kandidat, intelektualac, talentovani muzičar", ali, kako kaže, sasvim sigurno je da nije njegov navijač u kampanji. Za izjavu predsednika parlamenta Gordana Jandrokovića da je Škoro kompanjom sa njim i nekadašnjim predsednikom Stepanom Mesićem, Jospović ponavlja da nije na toj strani i da je reč o :malom rimitovnom triku".
-Kažem, nisam na toj strani, ali u poređenju dva kandidata desnice, Škoro je za Grabar-Kitarović televizor u boji, rekao je Josipović.
- Post n°886
Bluberi wrote:Ovaj, jesi li pao sa marsa?
pa ocigledno
- Post n°887
(ja bih mnogo volela da je ona naša, kako bi se dačić i ona lepo zabavljali, milina bi bilo gledati)
Pijana Kolinda nabraja nesto i kod broja tri podigla malic umesto srednjeg prsta da ne bi pokazala srpski pozdrav ahahahahahahhahahah pic.twitter.com/mnV9RIKRFg
— Nebojša (@joktices) 16. децембар 2019.
- Post n°889
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°890
A pojašnjenja će ići, jasno, hrvatskim ljudima i u Hrvatskoj i u domovini. pic.twitter.com/7gqnTjSY1Y
'Hrvatski ljudi u Hrvatskoj i u domovini.'
— Alertify (@Sandra_Ri051) December 16, 2019
Pa jučer se nadmašila. I sebe i Kolindu.
U svakom slučaju, u pitanju je 1 vrlo kvalitetan izborni program:
- Post n°891
Koncert Lepe Brene i jugonostalgija na konceratima u zagrebačkoj "Areni" izazvali su hrvatske generale da protestuju zbog njenih nastupa u Hrvatskoj.
Penzionisani generali Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk napali su Lepu Brenu, tvrdeći da je bila deo srpskih "paravojnih jedinica" i da je "reklamirala" jugoslavenska obeležja tokom koncerata koji su bili veoma posećeni.
Brena je na početku koncerta spuštena na velikoj petokraki na binu, a pesma "Jugoslovenka" izazvala je pravi delirijum među dvadesetak hiljada ljudi na oba koncerta.
"Za vreme koncerta vijorile su se jugoslavenske zastave sa zvezdom petokrakom. Je li slučajno da se ovo vređanje i sramoćenje odvija na zagrebačkom adventu, kojim se volimo hvaliti pred celim svetom, desetak dana pre Božića, sedam dana pre izbora za predsednika Hrvatske", pitaju hrvatski generali.
Oni traže da "državna tela odrede mere po kojima će se za svaku javnu osobu, pa bila to narodnjačka srpska pevačica ili pak najviši srpski funkcioneri, utvrditi jesu li učestvovali u agresiji na Hrvatsku i u kojem obliku".
- Post n°892
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°894
Škoro: Pomilovao bih Merčepa
Pred kraj emisije Škoro je govorio o pomilovanjima i najavio pomilovanje ratnog zločinca Tomislava Merčepa.
"Kad govorimo o pomilovanjima, kojeg je to hrvatskog branitelja pomilovala aktualna predsjednica? Ja ću vam reći. Pa ni jednog. Pa mene pitaju što mislim o tome, bih li pomilovao Tomislava Merčepa, Evo odgovora: bih", rekao je Škoro. emisije Škoro je govorio o pomilovanjima i najavio pomilovanje ratnog zločinca Tomislava Merčepa.
"Kad govorimo o pomilovanjima, kojeg je to hrvatskog branitelja pomilovala aktualna predsjednica? Ja ću vam reći. Pa ni jednog. Pa mene pitaju što mislim o tome, bih li pomilovao Tomislava Merčepa, Evo odgovora: bih", rekao je Škoro.
Puhovski: "Okopnjela je, ispuhala se"
Puhovski podsjeća da se "na Josipoviću nije vidjelo na kraju prvog mandata da je ‘samljeven’, a ni na Mesiću i to nakon dvaju mandata. Mesić bi išao i u treći mandat da je mogao. Kolinda djeluje kao osoba koju nešto iznutra izjeda. Što je to, ja ne znam. Također djeluje i kao osoba koji nije stopostotno motivirana za drugi mandat".
"Ona danas izgleda kao netko tko loše glumi Kolindu iz prve kampanje. Okopnjela je, ispuhala se. Ona više nije ni odraz one Kolinde od prije pet godina i otaljava cijelu kampanju. Na momente mi se čini da Kolinda uzima neke lijekove. Nisam stručnjak za to pa ne znam, mnogi pak spominju alkohol, no za to treba pitati stručnjake", zaključuje Puhovski.
Psihijatar Vukušić: Slažem se s onime što je rekao Milanović
Index je baš to i učinio i nazvali smo više liječnika, psihijatara, stručnjaka za ovisnost i drugih, ali nitko nije htio ništa komentirati u vezi Kolindina ponašanja u javnosti.
Jedini koji nam je dao vrlo kratku izjavu bio je psihijatar Herman Vukušić.
"Koliko god mi je mrsko citirati Zorana Milanovića, slažem se s njegovom današnjom izjavom da slika Kolindina govora u Osijeku govori više od tisuću riječi", rekao je psihijatar Vukušić za Index.
Da bude jasno o čemu je riječ, Milanović je jutros Kolindin nastup u Osijeku komentirao sljedećim riječima: "Bojim se da me ne optuže za seksizam, no slika govori tisuću riječi. Slika govori sve.
- Post n°895
Kolindina ekipa na njenoj objavi kandidature u Matici hrvatskoj novinarima podijelila kopiju predsjedničina govora s didaskalijama, pa se javnost danima ismijavala uputi da Kolinda u određenom trenutku treba nabaciti "blagi osmijeh" i slično.
- Post n°896
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°897
- Post n°898
Čekao da prođe dojenje i noćno urlanje, čekao da prođe neprestano grbljenje kod prohodavanja, čekao da prođe plač za sitnice i razbijanje koljena i palaca, čekao da prođe neuravnoteženost kod ulaska u pubertet... sad mi dođe šćer da se jada što je raskinula s dečkom. Ima li života poslije smrti.Papa Lazarou wrote:Satrli je rokovi i roditeljstvo.
_____
- Post n°900
_____